Какво стана в събота бе хора карахте ли, никой не е писал

?
В неделя, веднага след като упражних вота си реших да си направя разходка до Копитото. По-точно идеята ми дойде след доста обикаляне по парковете и ей така на шега се отнесох до Околовръстното. Движението откъм коли не беше кой знае какво и освен жегата, други проблеми нямах. Минах през Бояна кефейки се на изкачването, но зорът взе да става все по- голям

. След известно време не знаех точно къде се намирам и започнах да се разколебавам, още повече нямах нито каска нито резервна тениска, а надолнището знаем какво е.Та започнах да си мисля дали да не обръщам вече, но в крайна сметка с каране и бутане стигнах до отбивката за кулата вир вода. Толкова не бях се потил от месеци. И сега сещайте се какво ми предстоеше. Починах десетина минути и реших, че нищо друго не мога да направя с мократа тениска освен да я облека и да тръгвам обратно. Спускането беше шеметно! Хвърчах с такава скорост, че по едно време даже колите не ме изпреварваха. Страхотия,

голям кеф! Само пронизващия вятър и дупките ми създаваха чувство за безпомощност. След петнадесетина минути бях на Тодор Каблешков напълно сух и с едно усещане като в безтегловност. Резултата от това каране е че сега не мога да си извръщам главата и като се наложи да гледам назад се въртя целия. Това е то-трябва си екипировка даже и в горещите дни. Ако има кандидати за разходка до кулата или някъде другаде на Витоша моля свиркайте