Ех, най-после дойде време да се отпусна и да псссст-на една бира
Колелото и аз минахме под душа, всичко е измито и изсушено, веригата смазана, спирачките настроени. Дрехите и обувките са изпрани (досега никога не съм слагал заедно дрехи и чепици в пералнята, но май се получи) и сега висят на простора
Също седнах да си залепя гумата: след като се върнах вкъщи ми се караше още, и излязох с идеята да направя няколко кръгчета из града и гребната. Обаче се хакнах много кофти на едни стълби - бум и пшшшт - след което половин час бутане до @home
А иначе карането днес беше супер, макар да не мина по програма (Вальо, да не забравиш снимките!). Със Стоян потеглихме от Пловдив, над Куклен мъглата се разтвори и пекна яко слънце. Над с. Руен започна един мокър сняг с коловози. Снегът не беше по-дълбок от 15-20см, но си беше тежичък и това бързо ни отказа. Така че преди да стигнем с. Яврово обърнахме назад и се спуснахме по прекия горски път за с. Куклен. Направихме малко offroad каране/бутане, най-секси беше на една полянка със замръзнала кора по снега. Към 11:30 се качихме на една бърчина за обяд, аз ядох домашно направени сандвичи със салфетки
След като се спуснахме в Куклен (пляс/шляп по кал и локви) се свързахме по фона с друга групичка познати колелоездачи от Пловдив и се качихме при тях в заведението пред ман. Св. Козма&Дамян. Там подписах някакви петиции, и понеже групата яко се беше заседяла (някои бяха на бира) няколко пъти трябваше да казвам "ахъм, кога ще караме все пак"
Спуснахме се по пътеката от параклиса, където имаше малко снежно газене, суркане и залитане. По-надолу се гмурнахме обратно в мъглата, имаше и пауза за разчистване на пътеката с трион
Сега трябва да черпя Стоян за инструктажа по спускане и Цанко за съвета да си спадна даунхилърската предна гума за по-добро сцепление (преди да се качим вкарах и в двете гуми 4.5атм