Yavkata написа:За четвъртък и особено за петък съм навит, особено за Витоша, че Плана ми е далечко. Да сме си по сянка под дървета.
nikste написа:Yavkata написа:За четвъртък и особено за петък съм навит, особено за Витоша, че Плана ми е далечко. Да сме си по сянка под дървета.
kagami си каза, че ще е ХС, а това си е въртене все пак. Така че Плана си е много добър вариант. Аз дори съм навит да се кара до там, а не с автобуса.
4getcredo написа:nikste написа:Yavkata написа:За четвъртък и особено за петък съм навит, особено за Витоша, че Плана ми е далечко. Да сме си по сянка под дървета.
kagami си каза, че ще е ХС, а това си е въртене все пак. Така че Плана си е много добър вариант. Аз дори съм навит да се кара до там, а не с автобуса.
А на Витоша не може да се върти, така ли?
Yavkata написа:Имам пред вид, че от квартала ми до Железница(например) са 30 км, и още толкова на връщане(стават 60), 40 -50 км каране (все пак идеята е леко ХС и не е нужно да се изсилваме)и ей ти ги 100 км. Не, че не може от 6 до 11-12 часа да се направи, но някак си не ща да се моря.
nikste написа:Мисля че, където и да живееш в София няма да станат до Железница 30 км., но мога да греша.
Е,не е точно така ,но за да избегнеш масата маймуни трябва бая катерене,имам предвид Кладница-Чуйпетлово,което не си е за байк..Събота и неделя е навалица, независимо къде се ходи.
Kain написа:Че ние карахме в неделя, имаше туристи, но поне на мен не са ми пречилиДаже беше забавно да казваш добър ден на всеки
nikste написа:Kain написа:Че ние карахме в неделя, имаше туристи, но поне на мен не са ми пречилиДаже беше забавно да казваш добър ден на всеки
Спомням си една забавна случка с това "Добър ден". Караме си ние по бабешката пътечка на Витоша и минаваме едно семейство баба, дядо и внучка. Поздряваме ние с Добър ден и момичето и то поздравява, след което и дядото казва Добър ден, след което момичето пък казва на дядото Добър ден![]()
![]()
а все пак са били заедно, защото са дядо и внучка.
dilana написа:nikste написа:Kain написа:Че ние карахме в неделя, имаше туристи, но поне на мен не са ми пречилиДаже беше забавно да казваш добър ден на всеки
Спомням си една забавна случка с това "Добър ден". Караме си ние по бабешката пътечка на Витоша и минаваме едно семейство баба, дядо и внучка. Поздряваме ние с Добър ден и момичето и то поздравява, след което и дядото казва Добър ден, след което момичето пък казва на дядото Добър ден![]()
![]()
а все пак са били заедно, защото са дядо и внучка.
Абе незнам ама тва с тоя Добър ден ми наду главата, тва да казваш на всеки добър ден си не е работа...
Harka написа:За Плана вече е малко късничко... В момента там е доста жега и доста обрасло. Витоша е по-добър вариант, но пък и каранията там са си по-длъжки. Вариант за лежерно каране е да се качите с 66 до Алеко и оттам да повъртите малко до Черни връх, откъдето имате няколко опции - кеф ви Железница, кеф ви Конярника и оттам през Златните, примерно. Варианти има много.
За съжаление аз съм пас.
kagami написа:... Хладилника в 07:30ч в петък, става ли? И да направим едно леко каране от Алеко....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта