Леко каране преди натоварения ден

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Леко каране преди натоварения ден

Мнениеот kagami » Вто Юли 08, 2008 11:06 am

Кара ми се XC някой от тези дни преди уикенда с много ранно тръгване и прибиране ранния следобед, за да мога да отида и на работа.
Плана/ Витоша. Нещо такова.

Има ли навити?
Визирам lechuga, 4getcredo, harka, stuny, Alien, но и не само тях.
Пак напомням, че нямам ICQ.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Kain » Вто Юли 08, 2008 11:09 am

Ако са навити групичката, с която ходехме тази неделя нагоре :dunno: Ако не, на мен ми се кара пак събота или неделя, независимо къде, стига да не е дивашко катерене или спускане.
Аватар
Kain

Рейтинг: 1102

Мнениеот kagami » Вто Юли 08, 2008 11:12 am

Аз искам през седмицата.
Събота и неделя е навалица, независимо къде се ходи.
Аватар
kagami

Мнениеот Kain » Вто Юли 08, 2008 11:33 am

Ще следя темата, пък ако съм свободен, с удоволствие, още повече щом е леко :beer:
Аватар
Kain

Мнениеот dilana » Вто Юли 08, 2008 12:09 pm

Ако е лекичко нямате проблем, но не и такова което преживях неделя... :D
Аватар
dilana

Рейтинг: 1017

Мнениеот Yavkata » Вто Юли 08, 2008 12:23 pm

За четвъртък и особено за петък съм навит, особено за Витоша, че Плана ми е далечко. Да сме си по сянка под дървета.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот kagami » Вто Юли 08, 2008 12:51 pm

Ок, аз нямам предпочитания за деня. Витоша - също няма проблем, все ми е едно къде ще е.
За ранно сутрешно тръгване как си?
Аватар
kagami

Мнениеот nikste » Вто Юли 08, 2008 1:01 pm

kagami, аз съм навит, но това ранно ставане обърква нещата. Ако става например за четвъртък, но не да се става рано ще караме.
Аватар
nikste

Рейтинг: 1110

Мнениеот nikste » Вто Юли 08, 2008 1:02 pm

Yavkata написа:За четвъртък и особено за петък съм навит, особено за Витоша, че Плана ми е далечко. Да сме си по сянка под дървета.

kagami си каза, че ще е ХС, а това си е въртене все пак. Така че Плана си е много добър вариант. Аз дори съм навит да се кара до там, а не с автобуса.
Аватар
nikste

Мнениеот 4getcredo » Вто Юли 08, 2008 1:32 pm

nikste написа:
Yavkata написа:За четвъртък и особено за петък съм навит, особено за Витоша, че Плана ми е далечко. Да сме си по сянка под дървета.

kagami си каза, че ще е ХС, а това си е въртене все пак. Така че Плана си е много добър вариант. Аз дори съм навит да се кара до там, а не с автобуса.

А на Витоша не може да се върти, така ли? :confused:

За съжаление, kagami, за момента няма как да се включа през седмицата :crap:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот Yavkata » Вто Юли 08, 2008 2:10 pm

За часа предпочитам да не е преди 5. Някъде 6 -6.30 е идеално.
Въртят ми се следните идеи из главата:
1.До "Копитото" по асфалта, и от там през х.Камен дел или х. Момина скала , през з.Кикиш до Бай Кръстьо и от там към Драгалевци.
2.Бояна -Обиколната алея -Железница и до Симеоново по обратния път.
3. Ранен рейс до Железница и от там по Обиколната до Бояна.
Всъщност мен най-много ме привлича последната идея, с оглед на тежкото състезание на другия ден.
Всъщност отворен съм и за други идеи, стига да тръгнем рано и да се приберем преди 11(12) часа.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот nikste » Вто Юли 08, 2008 2:11 pm

4getcredo написа:
nikste написа:

А на Витоша не може да се върти, така ли? :confused:

Може да се върти навсякъде и това ме учиди, че той каза, че му било далече. Щом става въпрос за въртене разстоянията не би трябвало да имат значение.
Аватар
nikste

Мнениеот Yavkata » Вто Юли 08, 2008 2:29 pm

Имам пред вид, че от квартала ми до Железница(например) са 30 км, и още толкова на връщане(стават 60), 40 -50 км каране (все пак идеята е леко ХС и не е нужно да се изсилваме)и ей ти ги 100 км. Не, че не може от 6 до 11-12 часа да се направи, но някак си не ща да се моря. ;)
Аватар
Yavkata

Мнениеот nikste » Вто Юли 08, 2008 3:01 pm

Yavkata написа:Имам пред вид, че от квартала ми до Железница(например) са 30 км, и още толкова на връщане(стават 60), 40 -50 км каране (все пак идеята е леко ХС и не е нужно да се изсилваме)и ей ти ги 100 км. Не, че не може от 6 до 11-12 часа да се направи, но някак си не ща да се моря. ;)

Мисля че, където и да живееш в София няма да станат до Железница 30 км., но мога да греша. Иначе карането до Железница си е лек вариант на ХС и се смята за част от маршрута.

Аз предлагам маршрута София-Железница-пътя за Плана-отклонението за Обсерваторията-Обсерваторията-София

Като се вземат предвид километрите и наклона маршрута според мен е средно тежък, в най-лошият случай.
Аватар
nikste

Мнениеот bokicha » Вто Юли 08, 2008 3:19 pm

nikste написа:Мисля че, където и да живееш в София няма да станат до Железница 30 км., но мога да греша.

Хм...Грешиш. От Хладилника до там са 20км, пък от Люлин...
...примерно...незнам, 'ма със сигурност 30 ги има.
Аватар
bokicha

Мнениеот klmn » Вто Юли 08, 2008 6:31 pm

Събота и неделя е навалица, независимо къде се ходи.
Е,не е точно така ,но за да избегнеш масата маймуни трябва бая катерене,имам предвид Кладница-Чуйпетлово,което не си е за байк..
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Kain » Вто Юли 08, 2008 6:38 pm

Че ние карахме в неделя, имаше туристи, но поне на мен не са ми пречили :dunno: Даже беше забавно да казваш добър ден на всеки :agree:
Аватар
Kain

Мнениеот nikste » Вто Юли 08, 2008 6:42 pm

Kain написа:Че ние карахме в неделя, имаше туристи, но поне на мен не са ми пречили :dunno: Даже беше забавно да казваш добър ден на всеки :agree:

Спомням си една забавна случка с това "Добър ден". Караме си ние по бабешката пътечка на Витоша и минаваме едно семейство баба, дядо и внучка. Поздряваме ние с Добър ден и момичето и то поздравява, след което и дядото казва Добър ден, след което момичето пък казва на дядото Добър ден :rofl: :rofl: :rofl: а все пак са били заедно, защото са дядо и внучка.
Аватар
nikste

Мнениеот Harka » Вто Юли 08, 2008 10:00 pm

За Плана вече е малко късничко... В момента там е доста жега и доста обрасло. Витоша е по-добър вариант, но пък и каранията там са си по-длъжки. Вариант за лежерно каране е да се качите с 66 до Алеко и оттам да повъртите малко до Черни връх, откъдето имате няколко опции - кеф ви Железница, кеф ви Конярника и оттам през Златните, примерно. Варианти има много.
За съжаление аз съм пас.
Аватар
Harka

Мнениеот dilana » Вто Юли 08, 2008 10:08 pm

nikste написа:
Kain написа:Че ние карахме в неделя, имаше туристи, но поне на мен не са ми пречили :dunno: Даже беше забавно да казваш добър ден на всеки :agree:

Спомням си една забавна случка с това "Добър ден". Караме си ние по бабешката пътечка на Витоша и минаваме едно семейство баба, дядо и внучка. Поздряваме ние с Добър ден и момичето и то поздравява, след което и дядото казва Добър ден, след което момичето пък казва на дядото Добър ден :rofl: :rofl: :rofl: а все пак са били заедно, защото са дядо и внучка.

Абе незнам ама тва с тоя Добър ден ми наду главата, тва да казваш на всеки добър ден си не е работа... :D
Аватар
dilana

Мнениеот nikste » Вто Юли 08, 2008 10:15 pm

dilana написа:
nikste написа:

Абе незнам ама тва с тоя Добър ден ми наду главата, тва да казваш на всеки добър ден си не е работа... :D

Аз за това не казвам Добър ден. Само, когато трябва да попитам някой за пътя. Тогава съм много културен :)
Аватар
nikste

Мнениеот dilana » Вто Юли 08, 2008 10:50 pm

Мали объркал съм темите... тва за карането преди работа не е за мене :D ако е нещо събота неделя ме пишете :)
Аватар
dilana

Мнениеот kagami » Сря Юли 09, 2008 10:50 am

Harka написа:За Плана вече е малко късничко... В момента там е доста жега и доста обрасло. Витоша е по-добър вариант, но пък и каранията там са си по-длъжки. Вариант за лежерно каране е да се качите с 66 до Алеко и оттам да повъртите малко до Черни връх, откъдето имате няколко опции - кеф ви Железница, кеф ви Конярника и оттам през Златните, примерно. Варианти има много.
За съжаление аз съм пас.

Това най-много ми се нарави.
Yavkata, какво ще кажеш? Среща на Хладилника за рАнен 66 (не знам дали има преди 7 без 10, ако да - още по-добре) и да се пуснем от Черни връх до ханче Белите Брези. Това каране ми е любимо.

Но и за обиколната съм съгласна - от Железница до Бояна.
Аватар
kagami

Мнениеот Harka » Сря Юли 09, 2008 11:13 am

Ъ, най-ранният 66 е в 7:50.

Иначе нищо не ви пречи да комбинирате двете карания - Спускане към Белите брези и оттам по Обиколната до София. Ако изберете този вариант според мен няма смисъл да отивате чак до Бояна. Спокойно можете да си хванете долната част на Кимбата и да слезете в Симеоново.
Аватар
Harka

Мнениеот Kain » Сря Юли 09, 2008 11:13 am

Какво става, не се ли разбрахте кой ден ще карате, че май ще имам време :agree:

П.П. : Duffy - Mercy : :headpho:
Аватар
Kain

Мнениеот kagami » Сря Юли 09, 2008 11:20 am

Аз съм ОК и за утре (четвъртък), и за петък. Кажете на вас кой ви е по-удобен и да се разберем :)
Аватар
kagami

Мнениеот Kain » Сря Юли 09, 2008 11:25 am

На мен петък ми е перфе.
Кагами, имаш 1 наум, че нагоре е доста кално, нали ? В неделя като карахме имаше бая локви и кал, а дори не беше валяло кой знае колко.
Аватар
Kain

Мнениеот kagami » Сря Юли 09, 2008 2:37 pm

Не се бях замислила за калта, но ок - няма да ми е за пръв път да идвам с кално колело на работа ;)

Значи среща на Хладилника в 07:30ч в петък, става ли? И да направим едно леко каране от Алеко, пък да се приберем за работа към следобеда.

Аз съм навита и за по-рано, но няма смисъл щом автобусът е в 0750.
Аватар
kagami

Мнениеот GECKO » Сря Юли 09, 2008 3:07 pm

kagami написа:... Хладилника в 07:30ч в петък, става ли? И да направим едно леко каране от Алеко....

Оп... тук мога да се включа (ако ме искате) но нагоре.... ни'къв ме няма. Мога да предложа предвид ситуацията едно класическо блатце евентуално с промяна на крайната точка, но това може да се обсъди и на автобуса :) Определено смятам, че може да се впише в схемата за следобедната работа, че даже и може да успееш си поизмиеш колелото но от блатото надолу кал има само на едни 20м в гората. Черни връх и надолу не го изключвам, но трябва да се провери как ще е с тайм-фрейма. За към Железница също бих се включил... но стига да преобладава спускането.

Та ако има хора в петък 7:30ч хладилника ще се радвам да покараме малко, а дори и да не караме заедно поне ще се повозиме в автобуса заедно :)
Аватар
GECKO

Мнениеот 4getcredo » Сря Юли 09, 2008 3:24 pm

Имайте предвид, че в делничен ден 'автобусът' за Алеко е всъщност микробус, който се пълни лесно и понякога качването с колела е драматично... :beer:

Миналата неделя карахме с penzo Алеко - Черни връх - Конярника - Кумата - Момина скала - Бояна и беше ееекстрааа :D
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Следваща

Назад към Мероприятия - архив