Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!

THEZOGGO написа:Всичко зависи от нея...

4getcredo написа:Yavka, я, раздуй по-подробно каква ти е идеята?

Разбира се, може и нещо по-кратко, щото туй може и цял ден да отнеме. Предвижване с хавтобус до началната и от крайната според мен е най-сгодно... А може и едно Локорско или пък пак Готен, но от Кремиковци
 Разбира се, може и нещо по-кратко, щото туй може и цял ден да отнеме. Предвижване с хавтобус до началната и от крайната според мен е най-сгодно... А може и едно Локорско или пък пак Готен, но от Кремиковци 

kikon написа:4getcredo написа:Оть!

Айде, ядра на миналото каране, приятно каляне

penzo написа:kikon написа:4getcredo написа:Оть!

Айде, ядра на миналото каране, приятно каляне
Оойть
ти пак ли на Витоша

Въпреки, че в тоя студ и кал хич не ми се излиза за каквото и да било...
 Въпреки, че в тоя студ и кал хич не ми се излиза за каквото и да било...
 Не знам как не ти е омръзнала..
 Не знам как не ти е омръзнала.. 

Приятно каране приятели, аз събота и неделя, ще се правя на работлив, че на умен и да се правя, никой няма да се хване
 Приятно каране приятели, аз събота и неделя, ще се правя на работлив, че на умен и да се правя, никой няма да се хване 

ACID BURN написа:Евче ти с тая Витоша се насра вече...честно...Ходила ли си някъде другаде е моят въпрос?Никяи лоши чувства не влагам, ама като се замисля, това си е истината.....Не знам как не ти е омръзнала..

Тази година карах и карам повече твоята дисциплина отколкото ХЦ.Сега мисля да започна да си карам стила, който най-много си обичам-ХЦ-то...
 Тази година карах и карам повече твоята дисциплина отколкото ХЦ.Сега мисля да започна да си карам стила, който най-много си обичам-ХЦ-то...  Ще видим.
 Ще видим. 

4getcredo написа:Оть!
Аз и на Явката предложих: едно каране по билото на Западна софийска до Готен и спускане до Бухово... или Мургаш, но с това време е май малко проблемно там... по-скоро първото, че е близо до София и ще усвоим добре отпуснатия гарнизонРазбира се, може и нещо по-кратко, щото туй може и цял ден да отнеме. Предвижване с хавтобус до началната и от крайната според мен е най-сгодно... А може и едно Локорско или пък пак Готен, но от Кремиковци
 ) тъй като не съм карал из тия райони, предявявам претенции за дълго и плавно изкачване и после бавно и технично спуЩане
 ) тъй като не съм карал из тия райони, предявявам претенции за дълго и плавно изкачване и после бавно и технично спуЩане  последвано от преяждане в нЕкое кръчме
 последвано от преяждане в нЕкое кръчме  

Yavkata написа: Маршрута ще е кратък, не повече от 80 км, с денивелация до 1500 -1600 метра,

Евче, маршрута Локорско в своята същност се доближава повече до тъй популярния в нЕкой среди АМ, отколкото класическо ХС. Естествено говорим за втората му част, нанадолното. Като самостоятелен маршрут е къс - не повече от 15 км качване и спущане.
  Евче, маршрута Локорско в своята същност се доближава повече до тъй популярния в нЕкой среди АМ, отколкото класическо ХС. Естествено говорим за втората му част, нанадолното. Като самостоятелен маршрут е къс - не повече от 15 км качване и спущане.

mite_pascoff написа:(пише се "ойть" за протокола) тъй като не съм карал из тия райони, предявявам претенции за дълго и плавно изкачване и после бавно и технично спуЩане
последвано от преяждане в нЕкое кръчме
 Сега е по-добре
 Сега е по-добре  
 При това развитие на нещата мисля да съм с колата и мога да забера penzo и Адаша... ако им е сгодно.
 При това развитие на нещата мисля да съм с колата и мога да забера penzo и Адаша... ако им е сгодно. 

Не е драма, ако се разминем... а може и да се видим някъде по обед в кръчмата на Лоркорско ... хи-хи
 Не е драма, ако се разминем... а може и да се видим някъде по обед в кръчмата на Лоркорско ... хи-хи

До края на деня ще кажа дали ще идвам
 До края на деня ще кажа дали ще идвам 

4getcredo написа:... да забера penzo и Адаша...
 . Срещата 9.00 ч. в Кремиковци остава отворена
. Срещата 9.00 ч. в Кремиковци остава отворена  

Сашо и Жоро със сигурност биха се присъединили с удоволствие. Само с Васко още не съм се чул, но и това ще стане до края на деня. Хайде да мръдна малко на работа и довечера ще видим кой зет, кой сват и кой на булката брат.
  Сашо и Жоро със сигурност биха се присъединили с удоволствие. Само с Васко още не съм се чул, но и това ще стане до края на деня. Хайде да мръдна малко на работа и довечера ще видим кой зет, кой сват и кой на булката брат.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта