Дали в събота...

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Дали в събота...

Мнениеот Yavkata » Чет Сеп 18, 2008 5:51 pm

Дали в събота ако времето се понапъне да няма мъгли и дъжд можем да се посъберем основното ядро от миналата неделя та да направим едно кратко преходче през Стара Планина. Маршрута ще е кратък, не повече от 80 км, с денивелация до 1500 -1600 метра, основно по черни пътища и пътеки. Ако ли пък времето не се смили над нас може да спретнем едно бързо Локорско, за там може и да се съберем с повече съмишленици.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Чет Сеп 18, 2008 6:00 pm

Ще питам дали може да дойда и ако ме пуснат съм с вас. :)
Всичко зависи от нея...Изображение
Ако ли не, шанс... ;)
Ама иначе много ми се върти Изображение
Дето се вика 50 на 50 съм Изображение
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот borislav » Чет Сеп 18, 2008 6:05 pm

И аз съм много навит, само както каза да не вали и да няма мъгла
Аватар
borislav

Мнениеот Ozzie » Чет Сеп 18, 2008 7:00 pm

THEZOGGO написа:Всичко зависи от нея...Изображение

dude, не оставяй всичко да зависи от нея! ;)
ако отсега ти се качват на главата и те държат под чехъл... или поне се опитват...
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Antares » Чет Сеп 18, 2008 8:06 pm

Според мен му харесва. Не виждам друга причина да го търпи толкова време ;]

Ред: Иначе по темата - аз си казах - няма да съм в София..
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот THEZOGGO » Чет Сеп 18, 2008 9:07 pm

Antares, жалко че няма да си в София. Иначе мисля че тя е на някаква научна конференция в СУ, така че май ще се присъединя.
Дайте някакви предложения за удобни дрехи, то че си е студено студено е, ама като загрее човек и по лека лека се разфърля, а някъв смачкан грип не ми се фаща сега. :)
А за място на срещата и час ако може предварително да бъдат дадени ще е много добре. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот 4getcredo » Чет Сеп 18, 2008 9:11 pm

Yavka, я, раздуй по-подробно каква ти е идеята? :) :beer:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот jd » Пет Сеп 19, 2008 7:39 am

Моментът с Локорско ми хареса - къде по-точно там?
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот nicky bike » Пет Сеп 19, 2008 7:55 am

Из Стара Планина бе пичове нали човека каза. :popcorn: :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот pascoff » Пет Сеп 19, 2008 9:51 am

4getcredo написа:Yavka, я, раздуй по-подробно каква ти е идеята? :) :beer:

зарибен съм, да не става въпрос за някой от скороописаните маршрути на сайт-а ? иначе за времето:
http://www.accuweather.com/world-foreca ... hbhhour=11
обещавашо изглежда :)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Мнениеот penzo » Пет Сеп 19, 2008 10:00 am

Забирен съм :beer: Къде е срещата :popcorn:
Изображение
Аватар
penzo

Рейтинг: 1505

Мнениеот 4getcredo » Пет Сеп 19, 2008 10:09 am

Оть! :D

Аз и на Явката предложих: едно каране по билото на Западна софийска до Готен и спускане до Бухово... или Мургаш, но с това време е май малко проблемно там... по-скоро първото, че е близо до София и ще усвоим добре отпуснатия гарнизон :D Разбира се, може и нещо по-кратко, щото туй може и цял ден да отнеме. Предвижване с хавтобус до началната и от крайната според мен е най-сгодно... А може и едно Локорско или пък пак Готен, но от Кремиковци :D
Аватар
4getcredo

Мнениеот kikon » Пет Сеп 19, 2008 10:24 am

4getcredo написа:Оть! :D

:rofl: :agree: :)

Айде, ядра на миналото каране, приятно каляне :agree: :beer:
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот ACID BURN » Пет Сеп 19, 2008 10:30 am

Явка...Кво ще кажеш за онова каране дето го правихме лятото?Ако съм свободен много искам да го карам това...Пък няма някво катерене кой знае какво...такаче...Ще ти пиша в скайп утре сутринта, за да ти кажа дали съм вътре.Айде със здраве!
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот penzo » Пет Сеп 19, 2008 10:33 am

kikon написа:

Оойть :D

ти пак ли на Витоша :)
Изображение
Аватар
penzo

Мнениеот kikon » Пет Сеп 19, 2008 10:44 am

penzo написа:
kikon написа:

Оойть :D

ти пак ли на Витоша :)

Амчи :D

Ако си взема спирачката на време :) Въпреки, че в тоя студ и кал хич не ми се излиза за каквото и да било...

Аватар
kikon

Мнениеот ACID BURN » Пет Сеп 19, 2008 10:53 am

Евче ти с тая Витоша се насра вече...честно...Ходила ли си някъде другаде е моят въпрос?Никяи лоши чувства не влагам, ама като се замисля, това си е истината..... :) Не знам как не ти е омръзнала.. :)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот argon » Пет Сеп 19, 2008 11:08 am

Отново, ще има едно весело и хубаво каране...но пак в мое отсъствие :bawling: Приятно каране приятели, аз събота и неделя, ще се правя на работлив, че на умен и да се правя, никой няма да се хване :)
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот kikon » Пет Сеп 19, 2008 11:34 am

ACID BURN написа:Евче ти с тая Витоша се насра вече...честно...Ходила ли си някъде другаде е моят въпрос?Никяи лоши чувства не влагам, ама като се замисля, това си е истината..... :) Не знам как не ти е омръзнала.. :)

:taped:

И аз не влагам лоши чувства, ама ти си карай ХС-то и не се занимавай с мен :agree:
Твърде много разлики имаме за да може да се направи сравнение и да се изведе извод, следователно твоята гледна точка е грешна за мен, както и би била моята за теб.
И за протокола, да, прав си, била съм само на Рила веднъж, на Плана веднъж и когато ходихме на Железница и на Половрак с вас, всичкото останало каране е било на Витоша, за което не съжалявам. И не, още не ми е омръзнало щом като още ходя и да, искам да ида на още много места, но не става от раз.

Аватар
kikon

Мнениеот ACID BURN » Пет Сеп 19, 2008 11:52 am

Евче, всъщност не съм карал отдавна ХЦ. :) Тази година карах и карам повече твоята дисциплина отколкото ХЦ.Сега мисля да започна да си карам стила, който най-много си обичам-ХЦ-то... :) Ще видим. :)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот pascoff » Пет Сеп 19, 2008 12:11 pm

Аз и на Явката предложих: едно каране по билото на Западна софийска до Готен и спускане до Бухово... или Мургаш, но с това време е май малко проблемно там... по-скоро първото, че е близо до София и ще усвоим добре отпуснатия гарнизон :D Разбира се, може и нещо по-кратко, щото туй може и цял ден да отнеме. Предвижване с хавтобус до началната и от крайната според мен е най-сгодно... А може и едно Локорско или пък пак Готен, но от Кремиковци :D

(пише се "ойть" за протокола :) ) тъй като не съм карал из тия райони, предявявам претенции за дълго и плавно изкачване и после бавно и технично спуЩане :) последвано от преяждане в нЕкое кръчме :beer:
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Re: Дали в събота...

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пет Сеп 19, 2008 12:18 pm

Yavkata написа: Маршрута ще е кратък, не повече от 80 км, с денивелация до 1500 -1600 метра,

Вие не сте добре!!!
(или аз карам твърде малко ХЦ тази година)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Yavkata » Пет Сеп 19, 2008 12:28 pm

Тъй, първо към дамата :D Евче, маршрута Локорско в своята същност се доближава повече до тъй популярния в нЕкой среди АМ, отколкото класическо ХС. Естествено говорим за втората му част, нанадолното. Като самостоятелен маршрут е къс - не повече от 15 км качване и спущане.
Саше, честно казано не се сещам за кое от каранията ни говориш, но със сигурност ще врътнем една допълнителна врътка, която ще ти хареса.
Асене, Пешо, сърцето ми кърви, че ще сте далеч от нас :bawling:
4getcredo, идеята ти е добра, но тъй като се посъбраха доста хора с разнородни стилове на каране и цел Локорско , мисля, че няма да е добре аз, като предложител да хукна по друг маршрут. Живот и здраве ако искаш да го спретнем другата седмица.
ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ- поради това , че сме от различни крайща на София мисля, че ще е най -удачна една среща в центъра на Локорско.
За тези които не са карали там, може да се стигне с рейс 20 от автогара Орландовци. На самоход са удобни пътищата през Малашевци, Чепинци. Ако има желаещи да тръгнем от Централна гара, може да организираме и среща там. Пътя до Локорско е около 22 км от гарата, от тях 14 по асфалт. Като час ви предлагам да не е в ранни зори , че днес се поокостих от студ. 11-12-13 часа според мен е добре. Основния маршрут се кара за два часа максимум. В селото има кръчма за крос - кръчмистите. В секция маршрутеи на сайта МногоУВАЖАЕМИЯ АДМИН е описал и онагледил маршрутчето.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот 4getcredo » Пет Сеп 19, 2008 12:40 pm

mite_pascoff написа:(пише се "ойть" за протокола :) ) тъй като не съм карал из тия райони, предявявам претенции за дълго и плавно изкачване и после бавно и технично спуЩане :) последвано от преяждане в нЕкое кръчме :beer:

Ойть! :D Сега е по-добре :)

Моето предложение е 9.00 ч. в Кремиковци, на кръстовището с пътя за Сеславци. Как ви се струва? Ще се качим до билото и ще му мислим за после: или към Локорско, или към Готен. :) При това развитие на нещата мисля да съм с колата и мога да забера penzo и Адаша... ако им е сгодно.

Който иска да се присъедини, на посочения час и място в Кремиковци.

Отворен съм и към други предложения.

:beer:

Сега вижам и на Yavkata предложението. По принцип предпочитам сутринта, но нека и артиците си кажат думата. Yavka, нашият стил е XC тоже :) Не е драма, ако се разминем... а може и да се видим някъде по обед в кръчмата на Лоркорско ... хи-хи
Последна промяна 4getcredo на Пет Сеп 19, 2008 12:44 pm, променена общо 1 път
Аватар
4getcredo

Мнениеот penzo » Пет Сеп 19, 2008 12:43 pm

Сопер,

за тези камъни ли говорим ? Последния път като го карахме на края на спускането имаше пикник на китайци от Илиенци ... и едно циганско семейство, бизнес-партньори. Бяха поне 30 души :rofl:

@форгеткредо - благодаря за поканата, приемам :beer:

Изображение
Последна промяна penzo на Пет Сеп 19, 2008 12:44 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
penzo

Мнениеот jorol » Пет Сеп 19, 2008 12:43 pm

Може би и аз ще се включа, мен ме устройва повече тръгване от Централна гара ;) До края на деня ще кажа дали ще идвам :)
Аватар
jorol

Рейтинг: 1294

Мнениеот 4getcredo » Пет Сеп 19, 2008 1:04 pm

4getcredo написа:... да забера penzo и Адаша...

И Роско май ще се присъедини, т.е. само в моята кола няма да се поберем... ще го доуточним.

За съжаление ще се разминем с другата група... но не е от лоши чувства ;). Срещата 9.00 ч. в Кремиковци остава отворена :beer:
Аватар
4getcredo

Мнениеот Yavkata » Пет Сеп 19, 2008 1:20 pm

Тъй като все още няма нито един потвърдил със сигурност карането на Локорско, съм много изкушен да се присламча в Кремиковската група :D Сашо и Жоро със сигурност биха се присъединили с удоволствие. Само с Васко още не съм се чул, но и това ще стане до края на деня. Хайде да мръдна малко на работа и довечера ще видим кой зет, кой сват и кой на булката брат.
Аватар
Yavkata

Мнениеот borislav » Пет Сеп 19, 2008 2:09 pm

Ми аз щях да подтвърдя за Лукорско, но като гледам колко навитаци за Кремиковци има, май и аз ще съм с вас.
Ако има някой на самоход или с авто6ус да се раз6ерем заедно да ходим
Аватар
borislav

Мнениеот kikon » Пет Сеп 19, 2008 4:32 pm

Аз така или иначе няма да мога да дойда в събота, със Сашо за друго си говорихме. Все пак благодаря за поканата, ще остане за друг път :beer:

Аватар
kikon

Следваща

Назад към Мероприятия - архив