Държавен личен отборен шампионат,Пловдив,14-16юли

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юли 17, 2006 10:31 am

Аз искам да видя дали съм последен или предпоследен в мойта категория. :D
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот SPA » Пон Юли 17, 2006 10:38 am

[quote="Nymphetamine"]

Аз искам да видя дали съм последен или предпоследен в мойта категория. :D
[/quote]

Като каза твойта категория се сетих да им честитя още един път на момчета от Златица. Ей догонване нямат. :clap::clap::clap:
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот F1-MAN » Пон Юли 17, 2006 10:54 am

[url=http://store2.data.bg/velotoc/%d5%d1 %e8 %d1%ef%f3%f1%ea%e0%ed%e5 %e2 %d5%f0%e0%e1%f0%e8%ed%ee %de%eb%e806/index.html]Снимки.[/url]

И тъй като снощи забравих, честито на победителите.

Митко, ако говорим само за държавния шампионат, на Драгалевци беше почти излекуван....
А ако говорим за кражбата и наглостта на хората, които са я направили.... това не знам кога ще се излекува:V:
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Admin » Пон Юли 17, 2006 11:42 am

[url=http://www.mtb-bg.com/link.php?news/news00368-160706.htm]Кратка предварителна информация + 2 снимки[/url]
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Zozka » Пон Юли 17, 2006 11:58 am

[quote="КънчоДамянов"]

[quote="mirelay"]

Има ли вече резултати някъде?
[/quote]

Поради немърливото отношение на НЯКОИ,Иван се смаза!
[/quote]

ъ? :eek3:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Zozka » Пон Юли 17, 2006 12:18 pm

[quote="tailor"]

Честито на шампиона. Според новите правила на БКС и Макском, вече не е необходимо да финишираш, за да си първи.:deal:

На следващото състезание може би шампионът няма и да стартира :dunno:
[/quote]

На състезанието победи най-бързият - факт. Дидо е машина, заслужил си е второто място - факт.
От там нататък колкото и да се тръшкате и хленчите нищо няма да промените, да не говорим че никой не дава 5 пари за хленченето ви. :thumbu:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот kotka12 » Пон Юли 17, 2006 1:42 pm

@Zozka
:agree::beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот plastic psicho » Пон Юли 17, 2006 3:12 pm

[color=blue][size=200]На АКСЕЛМАКС чичо му[/size][/color]
[quote="TOYAGA"]

[img]http://store1.data.bg/spasoft/MTB%20Cup%202%20-%2015-16.07.2006/images/img_2979.jpg[/img]
[/quote]
plastic psicho

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Пон Юли 17, 2006 3:27 pm

[quote="plastic psicho"]

[quote="TOYAGA"]

http://store1.data.bg/spasoft/MTB%20Cup ... g_2979.jpg
[/quote]

[/quote]

А Акселмакс е тоя, дето си пика в каската, нали?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот ddevil » Пон Юли 17, 2006 3:33 pm

Мога ли да попитам само как точно е паднало това момче и ще се оправи ли скоро...че ми е малко гадно все пак...:xx(:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юли 17, 2006 4:27 pm

Удари каската си в клона до скока. Аз и хората околои мен изтръпнахме като го видяхме изведнъж да спира във въздуха след такава голяма засилка.
Много се зарадвах за него като разбрах времето му на квалификацията и като го видях как захождаше към скока - направи ми впечатление, че много добре се справяше. Просто май нямаше късмет, на тренировката в петък и гума спука и тази злополука...
дано се оправи по-бързо момчето и да няма нищо сериозно, че в тая суматоха се създаде голама паника.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот SPA » Пон Юли 17, 2006 4:49 pm

[quote="Nymphetamine"]

Удари каската си в клона до скока. Аз и хората околои мен изтръпнахме като го видяхме изведнъж да спира във въздуха след такава голяма засилка.
...
[/quote]

Удари рамото или кормилото, а може би и двете последователно, но определно не и главта при скока.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот NIKKEI » Пон Юли 17, 2006 5:01 pm

Със сигурност удари клон след скока във въздуха, но понеже много бързо стана и няма видео да видим повторение не се знае с какво го удари и от там се промени май леко полета му и падна леко на предна гума а волана беше леко на криво и от там последва премятане и падане надолу по склона на последното хълмче......

Това е което аз видях ....
NIKKEI

Мнениеот Cipokrila Zizibaga » Пон Юли 17, 2006 5:29 pm

Поздравления за твърдаците от Златица които за пореден път показаха как се мачка и оре :beer::8D::hbang2:
Аватар
Cipokrila Zizibaga

Рейтинг: 1334

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юли 17, 2006 5:35 pm

[quote="SPA"]

[quote="Nymphetamine"]

...
[/quote]

Удари рамото или кормилото, а може би и двете последователно, но определно не и главта при скока.
[/quote]

Аз бях надалече, така че може и да не съм видял правилно. Такак ми се е сторило. На квалификацията май също ударил кормилто, но успял да полети.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот mih » Пон Юли 17, 2006 5:37 pm

[quote="Cipokrila Zizibaga"]

Поздравления за твърдаците от Златица които за пореден път показаха как се мачка и оре :beer::8D::hbang2:
[/quote]

deep respect!:eek3::thumbu:
пак ли и трите призови места?!
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот tailor » Пон Юли 17, 2006 6:07 pm

[quote="kotka12"]

@tailor - хм, не че нещо, но никой от спускачите не протестира срещу титлата на Калин. Май те най-добре би трябвало да знаят кое как е. Ако все пак имаш протести и забележки, мисля че можеш да вземеш един DRAG FACTORY DH и да предизвикаш Калиновото Желязно конче по някое надолнище.
[/quote]
дрънкало...
Аватар
tailor

Мнениеот C_Mo » Пон Юли 17, 2006 6:16 pm

[quote="tailor"]

[quote="kotka12"]

@tailor - хм, не че нещо, но никой от спускачите не протестира срещу титлата на Калин. Май те най-добре би трябвало да знаят кое как е. Ако все пак имаш протести и забележки, мисля че можеш да вземеш един DRAG FACTORY DH и да предизвикаш Калиновото Желязно конче по някое надолнище.
[/quote]
дрънкало...
[/quote]

Това ли беше проблема на състезанието... !? Дали не беше, неадекватното медицинско осигуряване... или размахващите жълти флагове за щяло и нещяло маршали... или десетте екипа на псс по трасето... и прекъсването на състезанието при липса на лекар на финала... много са нещата.
Трасето беше хубаво.
Аватар
C_Mo

Мнениеот Newone » Пон Юли 17, 2006 6:40 pm

[quote="plastic psicho"]

[color=blue][size=200]На АКСЕЛМАКС чичо му[/size][/color][/quote]

А ти, вероятно, си незаконният му син?
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот SPA » Пон Юли 17, 2006 6:41 pm

[quote="plastic psicho"]

[quote="TOYAGA"]

[img]http://store1.data.bg/spasoft/MTB%20Cup%202%20-%2015-16.07.2006/images/img_2979.jpg[/img]
[/quote]

[/quote]

Пластик идиот още едно такова нещо и повече снимки този форум няма да види от мен.

@тояга и ти ако обичаш не прави така. Ако искаш да осмееш някой го прави с материал на някой друг.

А аз, занапред ще гледам строго да спазвам правилото никакви интересни снимки.
SPA

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 17, 2006 6:45 pm

Sorry, ако нещо... Просто снимката е един път...:beer:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Newone » Пон Юли 17, 2006 6:50 pm

[quote="TOYAGA"]

Sorry, ако нещо... Просто снимката е един път...:beer:
[/quote]

Споко, и аз си я си харесвам;):beer:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот КънчоДамянов » Пон Юли 17, 2006 7:01 pm

[quote="C_Mo"]

[quote="tailor"]

[quote="kotka12"]

[/quote]
дрънкало...
[/quote]

Това ли беше проблема на състезанието... !? Дали не беше, неадекватното медицинско осигуряване... или размахващите жълти флагове за щяло и нещяло маршали... или десетте екипа на псс по трасето... и прекъсването на състезанието при липса на лекар на финала... много са нещата.
Трасето беше хубаво.
[/quote]

...беше хубаво и не обезопасено!
И Иван не се удари в клон,а в дърво,което беше на много неправилно място!
КънчоДамянов

Мнениеот hlebarka » Пон Юли 17, 2006 7:17 pm

[quote="КънчоДамянов"]

в дърво,което беше на много неправилно място!
[/quote]

:hot:
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот SPA » Пон Юли 17, 2006 7:19 pm

[quote="КънчоДамянов"]
[/quote]

По тази логика ако някой се препъне в камък или дупка тя пак няма да е на място. Всеки състезател имаше възможност да обиколи трасето пеша. Да го кара поне 8 пъти стига да има сили и време. Да го оцени, прецени, измери или там както искаш. Грешката е лично на Иван при това доколкото разбрах втора, като първият път му се е разминало. И стига се е спекулирало с този инцидент. Симо го каза, че според него трасето не е било добре обезопасено. При такива случаи той или там който е капитан/ръководител на отбора може да подаде официално протестно писмо или там както му е реда. Може да се реши да не се кара това опасно трасе.
Аз лично видях друго нещо. Как когато един маршал се опита да спре да карате, всички на скока, още преди да е свършила последната тренировка, защото има хора по трасето и защото е забранено вие всички започнахте да протестирате с аргументи: ...Ама как! За пресата. Що да не може... това са свободни тренировки. На забележката, че няма лекар никой не се възпротиви. Даже аз лично се опитах да обеждавам маршалите, че принципно няма опасност и че сте внимателни момчета. А сега какво чувам, че едва ли не трябвало да има лекар на всеки завой. Мислете малко преди да говорите и да се оплаквате. В крайна сметка, ако ние не се пазим сами, няма кой да го направи вместо нас.
SPA

Мнениеот yahutu » Пон Юли 17, 2006 7:48 pm

[color=beige][size=67]awe hora ima li nqkade palnoto klasirane na sichkite uchasnici? daite nqkaf link!
sorry za lat.[/size][/color]
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот Editor » Пон Юли 17, 2006 7:56 pm

[quote="SPA"]

[quote="КънчоДамянов"]
[/quote]

По тази логика ако някой се препъне в камък или дупка тя пак няма да е на място. Всеки състезател имаше възможност да обиколи трасето пеша. Да го кара поне 8 пъти стига да има сили и време. Да го оцени, прецени, измери или там както искаш. Грешката е лично на Иван при това доколкото разбрах втора, като първият път му се е разминало. И стига се е спекулирало с този инцидент. Симо го каза, че според него трасето не е било добре обезопасено. При такива случаи той или там който е капитан/ръководител на отбора може да подаде официално протестно писмо или там както му е реда. Може да се реши да не се кара това опасно трасе.
Аз лично видях друго нещо. Как когато един маршал се опита да спре да карате, всички на скока, още преди да е свършила последната тренировка, защото има хора по трасето и защото е забранено вие всички започнахте да протестирате с аргументи: ...Ама как! За пресата. Що да не може... това са свободни тренировки. На забележката, че няма лекар никой не се възпротиви. Даже аз лично се опитах да обеждавам маршалите, че принципно няма опасност и че сте внимателни момчета. А сега какво чувам, че едва ли не трябвало да има лекар на всеки завой. Мислете малко преди да говорите и да се оплаквате. В крайна сметка, ако ние не се пазим сами, няма кой да го направи вместо нас.
[/quote]

Извиняваи но мисля че не си прав.секи видя че организацията на това състезание КУЦАШЕ.относно изказването ти "ако ние не се пазим сами, няма кой да го направи вместо нас."..ами извиняваи ама понякога не всяко нещо зависи от нас ! по думите на останалите и по това което се вися ...личи че трасето не беше напълно обезопасено.Иван обаче помрачи кефа на много хора с своето падане :( изпитвам дълбоко уважение към него и отправям искрени пожелания за бързо оправяне !( незнам какво му е точно но да но да не е нещо сериозно )а иначе честито на печелифшите и хиляди благодарности на тези които ни доставиха снимки ;)
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот SPA » Пон Юли 17, 2006 8:20 pm

[quote="Editor"]
...
Извиняваи но мисля че не си прав.секи видя че организацията на това състезание КУЦАШЕ.относно изказването ти "ако ние не се пазим сами, няма кой да го направи вместо нас."..ами извиняваи ама понякога не всяко нещо зависи от нас ! по думите на останалите и по това което се вися ...личи че трасето не беше напълно обезопасено.Иван обаче помрачи кефа на много хора с своето падане :( изпитвам дълбоко уважение към него и отправям искрени пожелания за бързо оправяне !( незнам какво му е точно но да но да не е нещо сериозно )а иначе честито на печелифшите и хиляди благодарности на тези които ни доставиха снимки ;)
[/quote]

Ами разбира се, че куцаше. Ако някой ми каже някое състезание което да не е куцало някъде евала. Например сега маршалите били махали за щяло и нещяло. Докато преди месеци на Драгалевци въобще не махаха, поради простата причина че даже и срещу заплащане не можаха да се намерят хора. Пак казвам ако някой сметне че не е било достатъчно обезопасено може да не кара на това трасе. Отговорноста се поема и от съзтезателя, че се пуска и най-вече как го прави, а не само от органиатора. Аз мога да ти кажа че всико зависи от нас на 100%. Ако не си готов - тренираш. Ако не можеш - не караш до краен предел или въобще не караш.

Не разбрахте ли, че и това и миналото съзтезание се прави от хората организатори повече на базата ентусиазъм, отколкото с цел печалба. Всички мрънкаха как Спринт това, как онова. Как нямало награди. Ама никой не им казва мерси за това, че дават хора и пари за да може ние да караме. Никой не каза че се направи едно извънрдно качване за да може да има повече тренировки, че имаше вода и храна на финали.

Да не говорим за колегеиалното отношение на някои съзтезатели които даже нямат смелоста да поздравят победителите. Не говоря само за сега. Как отборите се кълват един друг кой какъв бил. Кой какво направил...
SPA

Мнениеот ddl » Пон Юли 17, 2006 8:48 pm

Дам,мисля че SPA е прав...
Изображение
ddl

Мнениеот SaKata » Пон Юли 17, 2006 8:49 pm

Абе хора какво само се плюете даите някво инфо за момче кво му има как е?
SaKata

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив