[quote="SPA"]
[quote="КънчоДамянов"]
...беше хубаво и не обезопасено!
И Иван не се удари в клон,а в дърво,което беше на много неправилно място!
[/quote]
По тази логика ако някой се препъне в камък или дупка тя пак няма да е на място. Всеки състезател имаше възможност да обиколи трасето пеша. Да го кара поне 8 пъти стига да има сили и време. Да го оцени, прецени, измери или там както искаш. Грешката е лично на Иван при това доколкото разбрах втора, като първият път му се е разминало. И стига се е спекулирало с този инцидент. Симо го каза, че според него трасето не е било добре обезопасено. При такива случаи той или там който е капитан/ръководител на отбора може да подаде официално протестно писмо или там както му е реда. Може да се реши да не се кара това опасно трасе.
Аз лично видях друго нещо. Как когато един маршал се опита да спре да карате, всички на скока, още преди да е свършила последната тренировка, защото има хора по трасето и защото е забранено вие всички започнахте да протестирате с аргументи: ...Ама как! За пресата. Що да не може... това са свободни тренировки. На забележката, че няма лекар никой не се възпротиви. Даже аз лично се опитах да обеждавам маршалите, че принципно няма опасност и че сте внимателни момчета. А сега какво чувам, че едва ли не трябвало да има лекар на всеки завой. Мислете малко преди да говорите и да се оплаквате. В крайна сметка, ако ние не се пазим сами, няма кой да го направи вместо нас.
[/quote]
Извиняваи но мисля че не си прав.секи видя че организацията на това състезание КУЦАШЕ.относно изказването ти "ако ние не се пазим сами, няма кой да го направи вместо нас."..ами извиняваи ама понякога не всяко нещо зависи от нас ! по думите на останалите и по това което се вися ...личи че трасето не беше напълно обезопасено.Иван обаче помрачи кефа на много хора с своето падане

изпитвам дълбоко уважение към него и отправям искрени пожелания за бързо оправяне !( незнам какво му е точно но да но да не е нещо сериозно )а иначе честито на печелифшите и хиляди благодарности на тези които ни доставиха снимки