За да не пускам нова тема,ще питам тук....някой знае ли нещо за 22 септември в Пловдив,някакво раздвижване ще има ли?
 За да не пускам нова тема,ще питам тук....някой знае ли нещо за 22 септември в Пловдив,някакво раздвижване ще има ли? 

jayblack написа::offtopic: За да не пускам нова тема,ще питам тук....някой знае ли нещо за 22 септември в Пловдив,някакво раздвижване ще има ли?

flatko написа:Уважавам мнението ти, но позволи да не се съглася
... излизаш на Цариградско и хващаш по локалното и с него чак до Орлов мост.
....
не е "НАЙ-ОПАСНИЯТ", пътувал съм по него не веднъж без да срещна ни най-малък проблем,
....
ПЕШЕХНОДНИТЕ МАРШРУТИ са ЗАБРАНЕНИ за КОЛЕЛЕТА!!! ....

DstupidBastarD написа:Баценца, извинявам се, че така се намесвам във високоинтеуектуалната ви дискусия, ма имам следния един такъв въпрос: колите или рейсовете знаят ли, че се състезавате с тех? Щото ако "не", некакси заниманието ви доста напомня на янко-преводача, дето се криел от фашистите, па те не знаели, че го търсат. Благодаръ предварително за вниманието!

От Младост 4 (Бизнеспарка) до Цнетрална гара съм за 35 мин.

...
  ...

.... а такси
  .... а такси   

И те са хора, и те за парички работят... Иначе предложението ти е идейно, ще взема да го подхвърля на организаторите, барем стане нещо по-така
  И те са хора, и те за парички работят... Иначе предложението ти е идейно, ще взема да го подхвърля на организаторите, барем стане нещо по-така   

Ама както и да е, твоето ми звучи по-правдоподобно. И все пак трудно ще заобиколят мармалада в пиковите часове (казвам трудно, не невъзможно).
 Ама както и да е, твоето ми звучи по-правдоподобно. И все пак трудно ще заобиколят мармалада в пиковите часове (казвам трудно, не невъзможно).

outfaced написа:От Младост 4 (Бизнеспарка) до Цнетрална гара съм за 35 мин.
a обратнио
...

THEZOGGO написа:outfaced написа:От Младост 4 (Бизнеспарка) до Цнетрална гара съм за 35 мин.
a обратнио
...
За около 50 мин

Преди мен пристигнаха 2 от колите, като едната буквално 2-3 минути преди нас (аз и оператора бяхме заедно). 10 минути по-късно дойде още един колоездач, 15-20 минути по-късно автобуса. Така поне ми се струва, иначе за 40-те минути ми казаха засичащите. Друг колоездач продължи след смяна на спукана гума покрай Плиска, ама след това дерейльора му отказал, та счупил ли се... не помня. А, и малко след нас дойде и третата кола.
 Преди мен пристигнаха 2 от колите, като едната буквално 2-3 минути преди нас (аз и оператора бяхме заедно). 10 минути по-късно дойде още един колоездач, 15-20 минути по-късно автобуса. Така поне ми се струва, иначе за 40-те минути ми казаха засичащите. Друг колоездач продължи след смяна на спукана гума покрай Плиска, ама след това дерейльора му отказал, та счупил ли се... не помня. А, и малко след нас дойде и третата кола.
 А, и една турбо-фйешън рикша имаше
  А, и една турбо-фйешън рикша имаше 
flatko написа:Хъ... ми...
Малко не бяха пресметнати нещата.

Но да, пичовете вършат нещо, евалата за което!
 Но да, пичовете вършат нещо, евалата за което!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта