heep написа:рожденници на 12ти приемате ли

azsa-bachinito написа:С оглед на обявената из кръговете инфорация ще добавя към екипировката и големия търбух, че ще ми е необходим.

А кога може да очакваме подробности за "злия съдизъм" на трасето?

.С нетърпение очаквам тези 24 часа!
 .С нетърпение очаквам тези 24 часа!  

Предпочитам да карам вместо да бутам и нося!!!!!! С повече възможност за каране ще е по яко!!!
    Предпочитам да карам вместо да бутам и нося!!!!!! С повече възможност за каране ще е по яко!!! 

Re: Трети 24-часов МТБ маратон, 12-13.09.2009
 Re: Трети 24-часов МТБ маратон, 12-13.09.2009 надявам се не е само за пловдивчани защото аз съм от другия край на Бг но щом ще се кара колело и ще се пие
 надявам се не е само за пловдивчани защото аз съм от другия край на Бг но щом ще се кара колело и ще се пие   съм там
  съм там

От масаж няма да се откажа...
  От масаж няма да се откажа...

hitar_potter написа:Да.. Веднъж участниците са длужни да помагат на другите, а от друга страна - забранено им е да получават външна помощ...
Как стои въпросът с превозът до началото на маршрута? Сами ли трябва да си го осигурим?

HepBeH_XaMcTep написа:
Под "Външна помощ" се разбира лица, които не участват в мероприятието.....

hitar_potter написа:Да.. Веднъж участниците са длужни да помагат на другите, а от друга страна - забранено им е да получават външна помощ...
Как стои въпросът с превозът до началото на маршрута? Сами ли трябва да си го осигурим?
 Не четете всичко под лупа! Хората, които ще карат там, заслужават всякаква подкрепа.
 Не четете всичко под лупа! Хората, които ще карат там, заслужават всякаква подкрепа.

. Аз и да не успеем да се запишем, пак ще доидем, но ще наблегнем да "подривната дейност".
 . Аз и да не успеем да се запишем, пак ще доидем, но ще наблегнем да "подривната дейност".   

Това ме онтересувашеВпрочем, до селото има автобуси на всеки 30-40 минути от автогара "Юг" в Пловдив (по спомен).

hitar_potter написа:Още нещо: при маратонните отбори достатъчно ли е да имаме 2 фара целия отбор и да ги предаваме при предаването на щафетата?

hitar_potter написа:Това ме онтересувашеВпрочем, до селото има автобуси на всеки 30-40 минути от автогара "Юг" в Пловдив (по спомен).
П.П. С моите хора нещо така и не се разбрахме, така че най-вероятно няма да участвеме в маратона

поради простата причина а тя е че кризата ме хвана не подготвен
  поради простата причина а тя е че кризата ме хвана не подготвен  
 Re: Трети 24-часов МТБ маратон, 12-13.09.2009
 Re: Трети 24-часов МТБ маратон, 12-13.09.2009LP_xtrm написа:Искам да задам въпрос към организаторите. Как стоят работите с хората които нямат 18 г. Ще можели да се участва индивидуално , защото в регламента пише , че неможе да се учасва индивидуално , но имам желание да карам сам а може и да не си намеря съотборник за соло . И ще трябва ли пак деклаеация подписана от нотариус .

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта