heep написа:рожденници на 12ти приемате ли
azsa-bachinito написа:С оглед на обявената из кръговете инфорация ще добавя към екипировката и големия търбух, че ще ми е необходим.![]()
![]()
А кога може да очакваме подробности за "злия съдизъм" на трасето?
hitar_potter написа:Да.. Веднъж участниците са длужни да помагат на другите, а от друга страна - забранено им е да получават външна помощ...
Как стои въпросът с превозът до началото на маршрута? Сами ли трябва да си го осигурим?
HepBeH_XaMcTep написа:
Под "Външна помощ" се разбира лица, които не участват в мероприятието.....
hitar_potter написа:Да.. Веднъж участниците са длужни да помагат на другите, а от друга страна - забранено им е да получават външна помощ...
Как стои въпросът с превозът до началото на маршрута? Сами ли трябва да си го осигурим?
Това ме онтересувашеВпрочем, до селото има автобуси на всеки 30-40 минути от автогара "Юг" в Пловдив (по спомен).
hitar_potter написа:Още нещо: при маратонните отбори достатъчно ли е да имаме 2 фара целия отбор и да ги предаваме при предаването на щафетата?
hitar_potter написа:Това ме онтересувашеВпрочем, до селото има автобуси на всеки 30-40 минути от автогара "Юг" в Пловдив (по спомен).
П.П. С моите хора нещо така и не се разбрахме, така че най-вероятно няма да участвеме в маратона
LP_xtrm написа:Искам да задам въпрос към организаторите. Как стоят работите с хората които нямат 18 г. Ще можели да се участва индивидуално , защото в регламента пише , че неможе да се учасва индивидуално , но имам желание да карам сам а може и да не си намеря съотборник за соло . И ще трябва ли пак деклаеация подписана от нотариус .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта