Ozzie написа:Абе бате Емо, за тея дето са DNF фланелки имаше ли?

, DFN преди Черни връх, но поне после си се качих до горе и съм много доволен, кефа яко защото за първи път го минавам този маршрут и ме радва готино си е, нищо че не хванах контролата горе. Нещо сте ме пропуснали в DFN, №14 никаде ме няма гледах да не сте ме записали на 1-во място
 , DFN преди Черни връх, но поне после си се качих до горе и съм много доволен, кефа яко защото за първи път го минавам този маршрут и ме радва готино си е, нищо че не хванах контролата горе. Нещо сте ме пропуснали в DFN, №14 никаде ме няма гледах да не сте ме записали на 1-во място   ама и там ме няма
 ама и там ме няма   

codename47 написа:@тучо чучо, може и да не бяхме се включили ама поне щяхме да пробваме, а така не ни остана избор.....аз по принцип пиша за условията, не за нашия случай.

ааааа кво?? Не разбрах какво искаш да кажеш-не съм искал да ме чакат нито протестирам че ни стигнаха метлите, само казвам че не беше честно след като се отложи старта с 40мин да не се преместят времената на контролите. The end.
 ааааа кво?? Не разбрах какво искаш да кажеш-не съм искал да ме чакат нито протестирам че ни стигнаха метлите, само казвам че не беше честно след като се отложи старта с 40мин да не се преместят времената на контролите. The end.
codename47 написа::offtopic: ааааа кво?? Не разбрах какво искаш да кажеш-не съм искал да ме чакат нито протестирам че ни стигнаха метлите, само казвам че не беше честно след като се отложи старта с 40мин да не се преместят времената на контролите. The end.

, ще тренираме дотогава дано да сме по-хитри, ъъъъъъъ.....бързи:)
 , ще тренираме дотогава дано да сме по-хитри, ъъъъъъъ.....бързи:)
тучо чучо написа:Имаше един от Аерофлот дето много се напъваше и до последно му гледах хитрата муцуна, но накрая и той се отказа.

codename47 написа:ok,, ще тренираме дотогава дано да сме по-хитри, ъъъъъъъ.....бързи:)

тучо чучо написа:Ами, да, някои с хитрост опитват - да се качиш първи на върха по пешеходната пътека (зимната маркировка), рискувайки да бъдеш дисквалифициран малка хитрост ли е?

Тва не се ли праи за КЕФ?
TOYAGA написа:тучо чучо написа:Ами, да, някои с хитрост опитват - да се качиш първи на върха по пешеходната пътека (зимната маркировка), рискувайки да бъдеш дисквалифициран малка хитрост ли е?
Баси зора! Па и риск отгоре!

Reactor написа:Лелееее,хитрости,преки пътеки и какво ли не още.Не мога да се въздържа.Вижте сега който се опитва да мами,мами преди всичко себе си.Нали това е една чудесна възможност, всеки да постави на изпит своите качества,физически,психически,личностни.И успоредно с това да се забавлява,да прекара един екстремен и по различен ден от останалите дни,доставяйки си хубави,силни изживявания и спомени.Ами това е състезание преди всичко,не е разходка,все пак трябва да е трудно,да има тръпка,да се почувства необходимоста от борба,не всичко идва лесно и наготово,трябва хъс, планината предлага не само чист въздух и красота. Каквото и да е било,оставило е нещо заради което поне аз ще го направя отново и догодина.Нека го приемем по този начин и не забиваме надълбоко в излишни спорове.Ако някъде е имало грешка,така или иначе не може да бъде оправена сега.Догодина на следващото издание на ралито,всеки ще има възможноста да бъде по добър,както състезателите,така и организаторите.

mrPesh написа:От мое име лично : Надявам се при следващите състезания наградата за първо място отборно да бъде поне равностойна на тези,които са по-слабо класирали се!

Състезанието ми хареса направих доста снимки
  Състезанието ми хареса направих доста снимки   Живит и здраве догодина пак.
 Живит и здраве догодина пак.  

Догодина пак да се видим
 Догодина пак да се видим   

В класирането са добавени и времената на Черни връх до 3-то място. Когато ми остане време, ще направя и списък с временатаIzkukal написа:като участник в предишните броеве на велоралито искам да кажа някой неща, но не с лошо а за поука на съответните хора!!!
към съдийската скамейка:
МОЛЯ ви хора кога най-накрая няма да има проблем с измерване на времената !? И по точно ЗАЩО не са представени междинни и крайни времена!? ЗАЩО не се изчисли най-доброто време за спускане!? (бая зор си дадохме)...

Virtual_Boy написа:И аз с риск да бъда обруган искам да запитам, дали има карта на този маршрут. Много ме е яд, че не успях да го карам в състезателен формат, но определено искам да го мина (сам или не). Мерси предварително

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта