Велорали "Черни връх" 2007

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот Ozzie » Пон Сеп 24, 2007 7:14 pm

Абе бате Емо, за тея дето са DNF фланелки имаше ли? :blush:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Сеп 24, 2007 7:33 pm

Ozzie написа:Абе бате Емо, за тея дето са DNF фланелки имаше ли? :blush:

По-миналата година успях да се уредя по стечение на обстоятелствата
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Рейтинг: 2000

Мнениеот firestarter » Пон Сеп 24, 2007 8:04 pm

Аз за фанелка не стигнах :D , DFN преди Черни връх, но поне после си се качих до горе и съм много доволен, кефа яко защото за първи път го минавам този маршрут и ме радва готино си е, нищо че не хванах контролата горе. Нещо сте ме пропуснали в DFN, №14 никаде ме няма гледах да не сте ме записали на 1-во място :rofl: ама и там ме няма :D
Поздрави :)
firestarter

Рейтинг: 1214

Мнениеот toxiciti » Пон Сеп 24, 2007 8:52 pm

защо е класиран само един при положение че е имало и други в групата които не са DNF? :dunno:

Юноши младша възраст
1. Антон Диков

27 128 Антони Николаев Диков ЮМл
51 146 Ивайло Вълев Банков ЮМл
54 64 Марио Кирилов Иванов ЮМл
Аватар
toxiciti

Рейтинг: 1360

Мнениеот codename47 » Пон Сеп 24, 2007 9:01 pm

@тучо чучо, може и да не бяхме се включили ама поне щяхме да пробваме, а така не ни остана избор.....аз по принцип пиша за условията, не за нашия случай.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот nicky bike » Пон Сеп 24, 2007 10:56 pm

codename47 написа:@тучо чучо, може и да не бяхме се включили ама поне щяхме да пробваме, а така не ни остана избор.....аз по принцип пиша за условията, не за нашия случай.

А бе пич нали това е състезание има някакъв регламент не може съдиите да чакат до последния състезател. Той може да дойде и в
23.59.59.....
Съжелявам за МARTIN BG ,че така се получи и не се видяхме на финала.
А за организацията беше много добра ,но мисля ,че и много голяма е посещемостта на Витоша е голяма и затова маркировката липсваше на места (имаше доста луди които ни кълняха) :dunno: :dunno: :dunno:
Снимки ще има утре. :beer: :D :beer: :D :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот codename47 » Вто Сеп 25, 2007 8:55 am

:offtopic: ааааа кво?? Не разбрах какво искаш да кажеш-не съм искал да ме чакат нито протестирам че ни стигнаха метлите, само казвам че не беше честно след като се отложи старта с 40мин да не се преместят времената на контролите. The end.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот тучо чучо » Вто Сеп 25, 2007 1:37 pm

codename47 написа::offtopic: ааааа кво?? Не разбрах какво искаш да кажеш-не съм искал да ме чакат нито протестирам че ни стигнаха метлите, само казвам че не беше честно след като се отложи старта с 40мин да не се преместят времената на контролите. The end.

Пак припомням: попитахме ви искате ли да продължите на своя отговорност, без състезателни права! С Пламен си позволихме, макар и доста субективно, да преценим възможностите на някои от състезателите и да им предложим да удължим срока за изкачване. Въпреки това те сами се отказаха и по-късно ни предадоха номерата си. Имаше един от Аерофлот дето много се напъваше и до последно му гледах хитрата муцуна, но накрая и той се отказа. :D
Съвсем сериозно - това състезание е едно от най-тежките и не смятам,че сега е момента да се оспорва регламента му. Когато преди три години комбинирахме трасето с Пламен си дадохме ясна сметка, че с усложняването на частта със спускане рискуваме да предизвикаме недоволството на много участници. Колкото и субективна да е била преценката ни не може да се сърдите, че сме ви спряли при положение, че сте стигнали до Голи връх за времето, в което други са финиширали. И без това контролните времена са доста разточени.
Поздравявам ви за ентусиазма, особено приятелката ти, и ви очаквам по-подготвени на следващото издание на Велорали Черни връх! :agree:
Май много официално стана, а?! :confused:
Аватар
тучо чучо

Мнениеот codename47 » Вто Сеп 25, 2007 1:41 pm

ok, :agree: , ще тренираме дотогава дано да сме по-хитри, ъъъъъъъ.....бързи:)
Аватар
codename47

Мнениеот 4getcredo » Вто Сеп 25, 2007 1:46 pm

тучо чучо написа:Имаше един от Аерофлот дето много се напъваше и до последно му гледах хитрата муцуна, но накрая и той се отказа. :D

И к'во, к'во? Взехте ли му ритуално скалпа... оп-па, номерчето. А снимка... трябва да ознаменуваме "завръщането му"! :D
Последна промяна 4getcredo на Вто Сеп 25, 2007 1:48 pm, променена общо 1 път
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот тучо чучо » Вто Сеп 25, 2007 1:46 pm

codename47 написа:ok, :agree: , ще тренираме дотогава дано да сме по-хитри, ъъъъъъъ.....бързи:)

Ами, да, някои с хитрост опитват - да се качиш първи на върха по пешеходната пътека (зимната маркировка), рискувайки да бъдеш дисквалифициран малка хитрост ли е? :)
Аватар
тучо чучо

Мнениеот TOYAGA » Вто Сеп 25, 2007 1:50 pm

тучо чучо написа:Ами, да, някои с хитрост опитват - да се качиш първи на върха по пешеходната пътека (зимната маркировка), рискувайки да бъдеш дисквалифициран малка хитрост ли е? :)

Баси зора! Па и риск отгоре! :D :rofl: Тва не се ли праи за КЕФ?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот тучо чучо » Вто Сеп 25, 2007 1:59 pm

TOYAGA написа:
тучо чучо написа:Ами, да, някои с хитрост опитват - да се качиш първи на върха по пешеходната пътека (зимната маркировка), рискувайки да бъдеш дисквалифициран малка хитрост ли е? :)

Баси зора! Па и риск отгоре! :D :rofl: Тва не се ли праи за КЕФ?

И аз така си мисля, ама някои много насериозно го взимат. :dunno:
Аватар
тучо чучо

Мнениеот Reactor » Вто Сеп 25, 2007 5:12 pm

Лелееее,хитрости,преки пътеки и какво ли не още.Не мога да се въздържа.Вижте сега който се опитва да мами,мами преди всичко себе си.Нали това е една чудесна възможност, всеки да постави на изпит своите качества,физически,психически,личностни.И успоредно с това да се забавлява,да прекара един екстремен и по различен ден от останалите дни,доставяйки си хубави,силни изживявания и спомени.Ами това е състезание преди всичко,не е разходка,все пак трябва да е трудно,да има тръпка,да се почувства необходимоста от борба,не всичко идва лесно и наготово,трябва хъс, планината предлага не само чист въздух и красота. Каквото и да е било,оставило е нещо заради което поне аз ще го направя отново и догодина.Нека го приемем по този начин и не забиваме надълбоко в излишни спорове.Ако някъде е имало грешка,така или иначе не може да бъде оправена сега.Догодина на следващото издание на ралито,всеки ще има възможноста да бъде по добър,както състезателите,така и организаторите. :beer: :agree:
Аватар
Reactor

Мнениеот Trip-tfk » Вто Сеп 25, 2007 9:32 pm

Reactor написа:Лелееее,хитрости,преки пътеки и какво ли не още.Не мога да се въздържа.Вижте сега който се опитва да мами,мами преди всичко себе си.Нали това е една чудесна възможност, всеки да постави на изпит своите качества,физически,психически,личностни.И успоредно с това да се забавлява,да прекара един екстремен и по различен ден от останалите дни,доставяйки си хубави,силни изживявания и спомени.Ами това е състезание преди всичко,не е разходка,все пак трябва да е трудно,да има тръпка,да се почувства необходимоста от борба,не всичко идва лесно и наготово,трябва хъс, планината предлага не само чист въздух и красота. Каквото и да е било,оставило е нещо заради което поне аз ще го направя отново и догодина.Нека го приемем по този начин и не забиваме надълбоко в излишни спорове.Ако някъде е имало грешка,така или иначе не може да бъде оправена сега.Догодина на следващото издание на ралито,всеки ще има възможноста да бъде по добър,както състезателите,така и организаторите. :beer: :agree:

Напълно те подкрепям. :beer:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот mrPesh » Вто Сеп 25, 2007 10:31 pm

От името на КК"Горгона"изказвам поздравления за отличното представяне на Петър Дачев в комбина с Николай Костадинов в отборното мъже, и на Радостин Николов при юноши старша.

От мое име лично : Надявам се при следващите състезания наградата за първо място отборно да бъде поне равностойна на тези,които са по-слабо класирали се!
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

мммм...

Мнениеот Izkukal » Вто Сеп 25, 2007 11:00 pm

като участник в предишните броеве на велоралито искам да кажа някой неща, но не с лошо а за поука на съответните хора!!!

към съдийската скамейка:
МОЛЯ ви хора кога най-накрая няма да има проблем с измерване на времената !? И по точно ЗАЩО не са представени междинни и крайни времена!? ЗАЩО не се изчисли най-доброто време за спускане!? (бая зор си дадохме)

към маркиращите пътеката ;)
Бяхте направили всичко по силите си!!! За спрея по камъни, асфалт и прочие съм много благодарен помага!!! Занапред обаче трябва да се информират и туристите (надписи по спирки, дървета, постоянни табели и разговор с тях)

За трасето ще кажа само трудно, но преодолимо.
Опасно, но интересно.

към участниците:
МОЛЯ бъдете изключително УЧТИВИ с пешеходците. Те с нищо не са виновни, за да бъдат ругани. Няма да ви стане нищо като намалите ход и ги заобиколите. Поздравявайте всеки на изкачването, за да ви направи път надолу!!! Повечето хора са възрастни и е голям стрес за тях да профучим и с 20км/час. Провиквайте се силно на всеки завой!!!!
Четете инструкциите преди и по време на карането!!!
карайте с КАСКА!!!

към вътрешната организация:
НЕ може състезание да се прави без пари и на доброволен труд на шепа хора.
Трябва да има такса.
На маршалите да се заплаща и да седят повече от минималното.
И да са повече наброй и видими от далече(жълти елеци).
Радиостанции, за по бърза и надеждна връзка.
И браво за тениските! това е мн добър спомен за оцелелите!!!
Проблема е объркани имена и номера е малък, но всява смут!
забравих само: организирайте наградите по-рано и спазвайте по точно сроковете!!!

стига съм дърдорил че ставам скучен
наслука на всички за напред
забавлявайте се докато карате
:agree:
Izkukal

Рейтинг: 1200

Мнениеот lechuga » Сря Сеп 26, 2007 3:48 pm

mrPesh написа:От мое име лично : Надявам се при следващите състезания наградата за първо място отборно да бъде поне равностойна на тези,които са по-слабо класирали се!

Аз пък се надявам при следващото състезание класиралите се като отбор да не попадат в индивидуалната класация и така да се получава, че съотборниците от отбора класирал се на първо място, да са съответно на второ и трето място индивидуално.

Иначе състезанието си беше на добро ниво както обикновено.
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот nicky bike » Чет Сеп 27, 2007 10:52 pm

Поздрави от Габрово. :) :beer: Състезанието ми хареса направих доста снимки :popcorn: Живит и здраве догодина пак. :agree:
Честито на победителите :) :agree:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

:beer: :beer: :beer: Догодина пак да се видим :) :beer: :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот Virtual_Boy » Съб Сеп 29, 2007 5:44 pm

И аз с риск да бъда обруган искам да запитам, дали има карта на този маршрут. Много ме е яд, че не успях да го карам в състезателен формат, но определено искам да го мина (сам или не). Мерси предварително
Аватар
Virtual_Boy

Рейтинг: 1217

Re: мммм...

Мнениеот tailor » Съб Сеп 29, 2007 7:13 pm

Izkukal написа:като участник в предишните броеве на велоралито искам да кажа някой неща, но не с лошо а за поука на съответните хора!!!

към съдийската скамейка:
МОЛЯ ви хора кога най-накрая няма да има проблем с измерване на времената !? И по точно ЗАЩО не са представени междинни и крайни времена!? ЗАЩО не се изчисли най-доброто време за спускане!? (бая зор си дадохме)...
В класирането са добавени и времената на Черни връх до 3-то място. Когато ми остане време, ще направя и списък с времената
Аватар
tailor

Мнениеот nicky bike » Пон Окт 01, 2007 7:49 pm

Virtual_Boy написа:И аз с риск да бъда обруган искам да запитам, дали има карта на този маршрут. Много ме е яд, че не успях да го карам в състезателен формат, но определено искам да го мина (сам или не). Мерси предварително

Това е картата ако вече не си я намерил. :) :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот sss » Сря Окт 03, 2007 3:39 pm

Какви са наградите при 1 място отборно :dunno: ?
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Admin » Чет Окт 04, 2007 8:40 pm

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Вто Окт 09, 2007 7:30 pm

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

вело рали черни връх

Мнениеот dimitrov » Пон Сеп 01, 2008 3:44 pm

Предполагам и тази година ще се състои това мероприятие .Някой да каже ориентировъчна дата ако знае че да се нагласяме с работата
dimitrov

Рейтинг: 1510

Мнениеот Trip-tfk » Пон Сеп 01, 2008 11:28 pm

Наистина,кога ще е качването тази година? :confused:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

черни връх

Мнениеот dimitrov » Пет Сеп 12, 2008 12:10 pm

В календара на PROBIKE е записано че въпросното мероприятие ще се състои на 25.10.2008 /събота/
dimitrov

Рейтинг: 1510

Мнениеот usagi » Пет Сеп 12, 2008 12:32 pm

ехеее чак октомври ли... :confused:
usagi

Рейтинг: 1152

Мнениеот nahi » Пет Сеп 12, 2008 12:36 pm

Датата е чудесна! Тъкмо сняг да натрупа! :D
Аватар
nahi

Предишна