Държ. шампионат по план. колоездене/ 9-13 ноември

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот mrPesh » Пет Ное 11, 2005 3:18 pm

@тучо чучо,bikerider,Metal_Psycho::agree::agree::agree: и за всички останали, които ще удържат на думите си и няма да вземат участие в тазгодишния цирк.

За тези които ще карат,но изговориха сумата и приказки против БФПК - вижте какво пише [b]тучо чучо[/b] и поне може да постъпите както предлага [b]bluskanie[/b].

Интересно ми е какво ще се случи на XCто,след като тази година имаше изобилие от състезания и мотивът "кара ни се,затова ще участваме" не вАжи.

:offtopic:Както са казали предците ни:[b] 10 години БФПК,10 години цирк.[/b]
Гледайте довечера "10те най", за 10те най-идиотски лозунга на комунизма.
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот F1-MAN » Пет Ное 11, 2005 4:19 pm

[quote="mrPesh"]

:offtopic:Както са казали предците ни:[b] 10 години БФПК,10 години цирк.[/b]
Гледайте утре "10те най", за 10те най-идиотски лозунги на комунизма.

[/quote]

Днес:).
Аз ХС-то не мисля, че въобще ще се сътои, то на първото(едното) имаше по 10 човека в група, а пък официалната причина да не се състои второто беше липса на желаещи. Сега я има 5 човека да проявят интерес, я не.
Колкото до бойкота-"Не е това начина", ами според мен е. Отидем ли, показваме, че сме съгласни с това което се случи тази година. То и предишни години имаше по 1 състезания, ама поне не се даваха големи обещания и не се събираха само пари.Да не говорим за състезанията в чужбина(ХС), защото БФПК единстена има право да праща състезатели. Видя се, че имаме много добри в ХС, особено при юношите, който карат по-добре и от мъжете. И колко бяха изпратени в чужбина- веднъж в Сърбия 2-ма. Ами в Италия, защо бяха изпратени само спускачите? Това ли е начина да имаме успехи в спорта? Могат да карат, но никой не им помага да се развиват.
Не ща да коментирам средствата, който отиват във федерацията, само ще кажа, че някои хора със собствени средства и усилия направиха състезание, което всички много харесаха.
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пет Ное 11, 2005 5:33 pm

[quote="F1-MAN"]
Не ща да коментирам средствата, който отиват във федерацията, само ще кажа, че някои хора със собствени средства и усилия направиха състезание, което всички много харесаха.
[/quote]

:agree:
Нема и нужда да ритаме умрялото куче...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bestbg » Пет Ное 11, 2005 6:03 pm

вчера тонката каза че има само 1 записан за ХЦ-то и няма да се състои:^:
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 6:15 pm

[quote="bodo"]

[quote="TheKidTwist"]

[quote]Точно заради това трябва да се боикотира това състезание, за да им покажем, че неможе да се ебават цяла година с нас така![/quote]

Просто не мисля,че с такива действия ще постигнем това което всички искаме,а то именно да има повече състезания,нали така?
Отидете на състезание,покажете,че на вас ви пука по-малко и от на тях!;)

[/quote]
Момчета,
1. Тази "федерация" вече е усвоила парите за състезанията, и тези пари са в колите на GT Racing. По мои смeтки става въпрос поне за около 150 000 лв. Това състезание се прави за замазване на очите на "органите" и за отчитане, разходваните средства и за да се запази така нареченият сервиз на "федерацията", който се намира в центъра и плаща символичен наем.
Може да има и нещо общо с фитнеса на GT

2. Въобще не е сигурно дали догодина ще има такава федерация, тъй като тя бе създадена заради Жоро Танев, а пък той в момента има съвсем различни интереси.

3. Основният фактор, за да има бюджет тази федерация, Лучано, вече не е на власт ...
[/quote]

така ей пич като те ще т иобясня някой неща
защо говориш(пишеш0 без да си имаш и хабер от нещата който стават а ????? не ми се иска да те псувам ама неам как ного си *** ей ПЪЛЕН ****** СИ ако искаш може да се видим да ти обясня някой неща

Боби, и ДР пичове като не ви се кара не карайте бе къв е проблема кво се правите на интересни само си пишете тук и нищо не правите големи сте смешници 90% от хората тука са ПАЛЯЧОВЦИ кво против ФЕДЕРАЦИЯТА имате да не би да ви бърка в джоба и да ви зима парите или кво щело да има 8 състезания БЛА,БЛА ПЕДЕРАЦИЯТА тва не направила онова не направила
някои да се е пойнтересувал защо не се състояха нещата НЕ аам да говорите МОЖЕТЕ и да серете нали *******
аре сиктир

[size=67]
Редактирано от Admin[/size]
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот did » Пет Ное 11, 2005 6:16 pm

:boggled:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Пет Ное 11, 2005 6:22 pm

[quote="Black"]
кво против ФЕДЕРАЦИЯТА имате да не би да ви бърка в джоба и да ви зима парите
[/quote]

Я помисли пак над понятието "държавна субсидия" и Българска Федерация по Планинско Колоездене и си задай едно въпросче: кой точно дава парите на тая федерация в крайна сметка. Щото аз плащам данъци и то солени. Едва ли Боби Танев, Жоро Танев и прочие господа да субсидират Федерацията. Така че тая Федерация е доста длъжна да обяснява за какво изразходва субсиидите които лапа и от моя джоб. Парлива и опасна тема, ама е време!

@bodo: :agree: ама не подценявай семейство Лечева и мъж.
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Пет Ное 11, 2005 6:23 pm

[quote="bestbg"]

[/quote]

а, що? може и да се състои. трудът на хората, дето са правили трасето и са организирали всичко не трябва да отива на вятъра!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 6:28 pm

я ми кажи само за ДХ ли няма пари я помисля просто няма пари държавата и не е отпуснала пари за състезания
сега моля ви да не обвинявате ЖОРКО ТАНЕВ че прибира парите за колата си защото 4 негови гуми струват колкото цялото състезание сещате ли се а МАЙ НЕ поддръшката на тази кола е далеч от парите който са необходими за тези състезания и мисля че ГТ не са опряли до парите за състезанията ни :angfire:
Аватар
Black

Мнениеот did » Пет Ное 11, 2005 6:34 pm

[quote="bikerider"]

Я помисли пак над понятието "държавна субсидия" и Българска Федерация по Планинско Колоездене и си задай едно въпросче: кой точно дава парите на тая федерация в крайна сметка. Щото аз плащам данъци и то солени. Едва ли Боби Танев, Жоро Танев и прочие господа да субсидират Федерацията. Така че тая Федерация е доста длъжна да обяснява за какво изразходва субсиидите които лапа и от моя джоб. [b]Парлива и опасна тема, ама е време[/b]!
[/quote]

bikerider, не виждаш ли, че в милата ни България едва ли и 10% от хората имат поне смътна идея какво е това "държавата". Почти всичко живо си мисли, че това е нещо голямо, велико, Тактовина, Родина... Него винаги го е имало, винаги ще го има, то самото е нещо над нас, нещо велико, за разлика от нас. А разните министерства, комисии, ФЕДЕРАЦИИ и т.н. са част от това велико цяло.

Бих се намесил в спор, за какъвто даваш идея, само ако ме убедиш, че [b]основната част[/b] от четящите форума поне малко осъзнават едно простичко нещо, а то е, че всеки един от нас е по-важен от държавата и че ако някоя държавна институция не си върши работата, това е проблем на всеки от нас!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 6:41 pm

ДИД аре да не ме коментираш да не земеш да се изложиш нито ме познаваш нито не знаеш кой съм нито нищо само си говориш господин разбирач не си мисли че трева пъса
много по запознат съм от вас такаче не ми се правете на много интелегентни моля ви се
с Марто се познаваме от много години не иска мда се скараме заради този форум и тази тема
но иска мда кажа че повечето хора тук говорят
на ИЗУСТ и повтарят едно и също
Аватар
Black

Мнениеот did » Пет Ное 11, 2005 6:52 pm

black, [url=http://www.bmbf.bg/bg/calendar.php]тва[/url] "наизуст" ли е бе?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 7:00 pm

не ме разбра аз календара го знам много добре
и искам сега от теб да напишеш защо СПОРЕД ТЕБ НЕ СЕ СЪСТОЯХА ТЕЗИ СЪСТЕЗАНИЯ и после да напишеш как да се реши проблема
А НЕ САМО ДА СЕ ГОВОРИ И ДА СЕ ПСУВА
аз съм за федерацията защото съм ОТ GT RACING TEAM и защото знам че федерацията и хората в нея прават всичко възможно.Аз зням че няма да ме разберете затова няма да ви обяснявам
Аватар
Black

Мнениеот did » Пет Ное 11, 2005 7:03 pm

[quote="Black"]

и искам сега от теб да напишеш защо СПОРЕД ТЕБ НЕ СЕ СЪСТОЯХА ТЕЗИ СЪСТЕЗАНИЯ [/quote]

това не трябва аз да го обяснявам. други трябва, но не го правят. това, че на теб някой нещо ти е обяснил, не е достатъчно.

[quote="Black"]

А НЕ САМО ДА СЕ ГОВОРИ И ДА СЕ ПСУВА
[/quote]

Да съм псувал някога??? Просто питам!

[quote="Black"]

аз съм за федерацията защото съм ОТ GT RACING TEAM и защото знам че федерацията и хората в нея прават всичко възможно.Аз зням че няма да ме разберете затова няма да ви обяснявам
[/quote]

Лоялността е положително качество, все по-рядко се среща. Само твое е обаче решението дали каузата, на която си лоялен, си струва.

Аз изчезвам от интернет за няколко дни и хич не ме интересува дали ще отговаряш и какво ще отговаряш. Отивам да си покарам спокойно, по моя си начин, далече от всякакви отбори, организации и простотии.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 7:12 pm

значи аз не казвам че ти суваш
мойта лоялност е заслужена
на мен ми е обяснено всичко и не само на мен
просто другите не искат да чуят а искат да критикуват някои това е
П.П вождам че с интелегентен човек един съвет от мен не вярвай на това което се пише тук ако искаш отговори на твойте въпроси ела в федерацията питай радо,тони те по ще ти кажат за какво става дума
а тея тука пишлемета ги мани :censored:
Аватар
Black

Мнениеот axelmax » Пет Ное 11, 2005 8:20 pm

ама ти си по зле от преди:crazy:

тоя сайт на федерацията за какво е?

Защо не беше постната причина поради,което немаше нито едно състезаниепрез тая година орг.от федерацията?

незнам кои управляжа(краде)федерацията,каква кола има и колко му струва ароматизатора -борче

време е този екип от обирджии да си ходят

то ще се види колко хора ше участвата
нека некои сподели колко са били ако е ходил
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот SPA » Пет Ное 11, 2005 8:23 pm

[quote="Black"]

значи аз не казвам че ти суваш
мойта лоялност е заслужена
на мен ми е обяснено всичко и не само на мен
просто другите не искат да чуят а искат да критикуват някои ....
[/quote]

Надали си спомняш филмите които давах всеки петък преди повече от 16-17 години. Та там имаше една приказка: "За Сталино, За Родино, ...", а в същото време другите "За Сталино в лагеру". Та мисълта ми е ако може да схванеш че монета винаги има две страни, и не си мисли че разбираш големите рибки. Те за тва са си големи щото си хпават ей такива малки като нас за мезенци. Хайде кефи се сега докато можеш, защото някой ден ще остарееш и вече няма да можеш.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот PtD » Пет Ное 11, 2005 8:35 pm

Ааа, не ми ги пробутвайте тия "държавата няма пари". Аз лично съм бил свидетел как се дават пари (на друга организация), които щяха да стигнат за провеждането на поне половината състезания от календара. И то по законния ред, без връзки, рушвети и прочие. Значи може.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пет Ное 11, 2005 9:01 pm

[quote="bestbg"]

[/quote]

не е баш така...
някои хора ги е домързяло да правят ХЦ трасе....
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 9:11 pm

[quote="HepBeH_XaMcTep"]

[quote="bestbg"]

[/quote]

не е баш така...
[/quote]
ей смешко ти защо не дойде и не предложи да направиш трасе а
Аватар
Black

Мнениеот bikerider » Пет Ное 11, 2005 9:13 pm

[quote="PtD"]

Ааа, не ми ги пробутвайте тия "държавата няма пари". Аз лично съм бил свидетел как се дават пари (на друга организация), които щяха да стигнат за провеждането на поне половината състезания от календара. И то по законния ред, без връзки, рушвети и прочие. Значи може.
[/quote]

Именно! :agree:

@Black: виж сега, както каза познаваме се отдавна и няма да се караме тук за разни работи.
Обяснявам ти: никой от нас тук, особено ти не е в час с вътрешните работи на Федерацията. Някои от нас обаче плащат данъци - тия данъци отиват в бюджета. Не съм запознат дали БФПК е конкретно на издръжка на тотализатора или е на бюджетна издръжка, но няма и значение - и в двата случая АЗ (щото аз пиша постинга) плащам данъци и очаквам от (@did) [b]държавната администрация[/b] да субсидира Федерацията. Което и става. Така. Съответно аз като страна в обществения договор с държавната администрация (тва не са измислици, отделен въпрос е реакцията на повечето хора като чуят за обществен договор) искам да видя резултатите от парите си. За щастие все още имаме пълното право да искаме сметка на държавната администрация. Държавната администрация обаче си е изпълнила ангажимента и субсидира БФПК. Нали така? Значи нямаме претенции към господата от Спортното министерство. Или точно тука минава последната отбранителна линия, че министерството и тотализатора не дават пари? :dunno:

Идва наред Федерацията. Доста години работя в колективи и мога да ти кажа, че лафа "вие нищо не разбирате" съм го чувал толкова пъти, че ми се драйфа. Това е залъгалка за наивници. Това не е твое мнение, убеден съм, това е мнението на "шефа" ти - господин GT. Истината е една - в едно читаво общество има прозрачност. Няма ли прозрачност (както е сега), на нас ни остава една алтернатива - да гледаме на федерацията като на черна кутия. Не ни интересува какво става вътре, но знаем какво влиза и СИЛНО ни интересува какво излиза като резултат.

Сигурно изобщо нищо не разбирам и не съм в час, но поне мога да преценявам резултати. Чат-пат ми се случва да изпълнявам и мениджърски задължения и поназнайвам как се преценяват резутати.
В конкретния случай с Федерацията резултатите (мероприятията) или ги има, или ги няма. Говорим тук защото ги няма и това е ВСИЧКО, което има значение. Не е наша работа да казваме какво да прави Федерацията, но е наша работа да искаме резултати и да не приемаме лафа "вие нищо не разбирате" за втора поредна година (или се лъжа?). ВИНАГИ, ама винаги има един милион оправдания, за да не се свърши една работа. Винаги. И когато те сгащят, че не вършиш това, за което лапаш, а отбиваш номера има един единствен спасителен лаф: "ама не вие не разбирате, вие не сте наясно".

Така че, недей - 1000000% съм убеден, че това което си чул може и да е вярно. Аз обаче резултати не виждам, така че каквото да ми говориш ти или господин Танев на теб, резултати няма и това е. Другото са празни приказки.

Цялата работа е всяка година да се разправяме, да стигаме до "компромис" и да си казваме, "ай дано от догодина се променят нещата". Еми на мен вече ми писна, и без това едва-едва следя тая федерация, само ходя по на някое състезание за 5-10 минути, обаче ми пука, щото карам колело и се кефя на спорта. И като ми поднесат (не ти) махленски курвенски нормерца от рода на "ти нищо не разбираш, ти не си в час", аз отговарям
[size=167]"определено не съм в час, НО [color=red]къде са състезанията???[/color]"[/size]

Точка. Дано си помислиш, че, точно както SPA (beer) много на място ти каза монетата има и две страни. Kакто did ти каза хубаво е, че вярваш, но преценката на кого да вярваш е твоя. Айде със здраве.

@did: възхищавам се на редките ти включвания по сериозни теми. Възхищавам се и на описанието ти на религиозния комунизъм дето още е в главата на 90% от хората. Точно затова трябва да се пишат такива теми, щото иначе тенденцията я знаеш.
Днес разбират 5%, утре 5.0000001% и пак е нещо.
Никви месиански комплекси не ме тресат, но ако искаме да се промени положението за което говориш има един единствен отговор - просветителска дейност въпреки пропагандата. Ей това всъщност наричах опасно дело, чието време не само е дошло, ами и крещи вече.
Та га лодката е кривнала към водопада и на никой не му пука, без викане нищо не става. То и с викане горе-доле нищо не става, ама поне не е като да мълчиш. Дано повече хора осъзнаят това което ми каза.

Аз знам само каква фланелка носеше Аксел Роуз на Уембли - "kill your idol". Толкоз. Дано състезателите се сетят да погледнат малко в перспектива и ако искат наистина нещо освен аванти и подигравки да направят нещо.

@състезателите: тия слухове за лифта вярни ли са ? ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пет Ное 11, 2005 9:46 pm

[quote="Black"]

[quote="HepBeH_XaMcTep"]

[quote="bestbg"]

[/quote]

не е баш така...
[/quote]
ей смешко ти защо не дойде и не предложи да направиш трасе а
[/quote]

А да не би аз да съм казал, че ще правя XC състезание?!?!?:angfire:

@bikerider :beer:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 9:51 pm

@bikerider
така всичко което каза е така аз не го оспорвам и съм съгласен с теб.А за парите къде потъват :guiter::guiter: и къде утиват ми някой път ще го обсъдим на по бира но не и тук:beer:
Аватар
Black

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 9:58 pm

ХАМСТЕР
не ми се занимава сега с теб и не ми се пише,но спри да се правиш на мого умен защото не си точно напротив смешен си
а за ХЦ то ми нема бате нема,като няма кой да го направи ние си правихме ДХ то да бяхте дошли 5 човека и да кажете дайте ни лента ще направим трасе никой няма да ви откаже
Обаче нали правите бойкот микато правите бойот нема състезание това е:wavey:
Аватар
Black

Мнениеот MAN6 » Пет Ное 11, 2005 10:03 pm

@ тучо чучо,bikerider,Metal_Psycho : :):);)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bikerider » Пет Ное 11, 2005 10:04 pm

[quote="Black"]

@bikerider
но не и тук:beer:
[/quote]

Е точно така правиш доста лоша реклама на Федерацията, не мислиш ли? :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот axelmax » Пет Ное 11, 2005 10:19 pm

какво се занимавате с него

а и хамстера ли да ви прави трасето бе?
лелелеле ама ти още ли не си с ризката с дългите ръкави:crazy:,ако са се свършили кажи ще ти дам моята вече съм по добре
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Black » Пет Ное 11, 2005 10:22 pm

ама аз не иска мда го обсъждаме тук за да не стават интриги:wavey:
Аватар
Black

Мнениеот MAN6 » Пет Ное 11, 2005 10:24 pm

@ bikerider: :):):):):):):)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Ное 11, 2005 10:32 pm

Хаха луди сте ей .:D
Мартоу,Дид :beer:

@Ники,като няма какво да кажеш,винаги е по-добре да замълчиш,а не да тръгнеп срещу всичко де шава.
Има ли състезания?Не.Защо няма състезания?Никой не ти казва нищо освен "е да знаеш".Яко.
Нали се сещаш.:)
Ако сега някой от тези който са си платили там картотекиране и тем подобни буллшитни напише,че не е доволен от това какво е направила Федерацията за една цяла година и реши да бойкотира,ти какво?Ще му кажеш да мълчи и да ходи да се фа** ли?
Бъди сериозен.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив