Newone написа:Извинете ме, но аз не разбрах какво общо има с MTB/планинско колоездене/ тази идея за проява...
DstupidBastarD написа:...Аз не разбирам кво общо има цесекато с ритнитопката и що ги допускат да участват в А-група, ма ... нали ме разбираш?
DstupidBastarD написа:...баце. ....таа ....пищим у форума за личните си проблеми с разбирането/неразбирането.
Към момента тенденцията е не да го скъсаш с която и да е гума, а да скъсаш която и да е гумаpapi007 написа:каква гума ще искаш да сложа? Оребрена, Extra Safe, Durable, Ultra Light.. Със всяка ще те скъсам
papi007 написа:Ами да ти кажа, общото е както при много карания:
1. Излизаш някъде на планина.
2. Отиваш да си сред приятна компания.
3. Отиваш да въртиш педали по познат маршрут, който е доста приятен.
4. Овъртяваш се като прасе.
5. Отиваш някъде, където има бира (и евентуално ядене)
6. Повтаряш стъпка 4
7. Чувствуваш се щаслив като се прибереш и изкъпеш. Денят е бил готин, покарал си си MTB колелото, не си си пропилял деня.
Това че ще има хора със шосейки, успоредно по шосето на кой му пречи? Улавите ще си мерим разни работи, другите ще си карат за удоволствие.
Ако просто не те кефи че има тема , съдържаща ROAD заглавие и съдържание, съжалявам, ама не ми дреме! Писна ми от тея идеологии, да се говори дали е по важнода ти е голяма дебелината на гумата , или диаметъра!
А за BG футбола - , моля повече не ми цапайте темичката с това
п.с. Ходете в БЛА-БЛА, там се дрънкайте, тука не е мястото
@ марса, пепел ти на устата "от спукана гума се роди, от спукана гума и умре" ... Мани, да спукаш гумата със жена говори убаво (май), ама да скъсаш гумата на колелото си е опасно преживяване... Еле в циганската махала на Ботевград
xC Climber написа:Уговаряйте начален час на състезанието, че някои трябва да съобразяват разписанието на рейсовете
Иначе площадът в Драгалевци със сигурност е добро място за финал- най-малкото има 2 кръчми и двете с големи маси
Newone написа:Извинете ме, но аз не разбрах какво общо има с MTB/планинско колоездене/ тази идея за проява...
xC Climber написа:Уговаряйте начален час на състезанието, че някои трябва да съобразяват разписанието на рейсовете
eMcKu написа:Newone написа: еее, какво стана, изплашиха се нещо "Бацетата", че почнаха колелетата да си продават
Я помисли пак дали само го продава ...eMcKu написа:Neo_92 написа:Тва състезание ше си е чисто ограбване на байкъри.
Не съм много сигурен в това !
eMcKu написа:....@Newone, къде не намираш общо с МТБ ? ...
rarekin написа:На мен ли ми струва така, или форума ще е още по-приятно място, ако всички започнат да се вземат мааалко по-малко насериозно.
Иначе, "за" съм за всяка проява, на която се връткат педали. Особено ако в уравнението са включени хубави хора, интересни места и, естествено, кръчмички с хубава бира и други глезотийки.
Neo_92 написа:С оная огъваща се рамка и вилка , баце , дето си я Пуснал в Радост за окото, дето губи половината инерция при педалиране , даже и дето ти Камен Станчев с един закачен крак ше те бие.
by xC Climber » Fri Oct 30, 2009 11:04 pm
Уговаряйте начален час на състезанието, че някои трябва да съобразяват разписанието на рейсовете
eMcKu написа:Neo_92 написа:С оная огъваща се рамка и вилка , баце , дето си я Пуснал в Радост за окото, дето губи половината инерция при педалиране , даже и дето ти Камен Станчев с един закачен крак ше те бие.
Научи се да пишеш.
Искам да те видя на старта, а не да се правиш на много голям разбирач
Ти повече постове си написал тук, отколкото оборота си направил на колелото бе
EccentricMOTION написа: Къде сте виждали асфалтов път с по-голям от 10% наклон? Защо ние не въртим по асфалта с планинските, а ти не се качиш със шосейката горе?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта