И поне като караме, да го направим със стил! Да оставим малко положителни спомени от края на сезона!
Темата възникна от тук:
viewtopic.php?f=5&t=61287&p=567708#p567637
Разви се частично тук:
viewtopic.php?f=15&t=48302&p=567772#p567711
И тъй като бях изненадан от интереса, който предизвика, мисля да пусна цяла тема , с цел да видят колкото се може повече хора, и да напавим нещо приятно и готино.
Нещото като регламент, което измислих е:
viewtopic.php?f=5&t=61287&p=567708#p567708
Датата е 08.11.2009, защото времето (поне за сега) го дават хубаво, а дали ще е такова ще разберем в последствие! Часът на старта за първите смятам че ще е удачно да е в 1 часът.
Тъй като ще се чудим също така дали еди кой си байкър е бил по-бърз от друг, предлагам на старта всички да сверим абсолютно точно часовниците си. Да видим кой ще иска да се пусне последен, за да пуска участниците през определения период от време,а те на финала да засичат за колко време са минали трасето! Най-добрите - най-напред, хората, които искат само да участват - най-накрая, за да няма засичане.
Финалът може да е и другаде, даже може да помислим да резервираме места в някоя кръчма, но нека първо да видим колко човека ще сме!
Самото отиване натам може да е с рейс 98 , който се хваща от хладилника . разписание на http://www.skgt-bg.com/
Също така и на самоход, като отиването няма състезателна цел. Мисля че за 2 часа би трябвало да се стигне до там кой с каквато и машина да тръгне.
Моля хората, които смятад да дойдат да казват тук. Също така на кой са хвърлили око да го "бият"

Ако има други въпроси/предложения, споделяйте, имаме 2 седмици да се организираме.
Best wishes, papi007