За съжаление вече е налице и първият проблем - станахме повече хора, отколкото можеда събере колата ми. За момента вече сме 6 или 7 души. Та веднага въпрос към kapitanblood - случайно да имаш кола на разположение? Защото за другите знам, че нямат...
Или пък, ако някой друг иска да дойде и разполага с 2-3 места в автомобила, пак ще е добре.
Иначе маршрутът, който ще описвам, е доста лек и приятен (21 км дължина, 600 м денивелация) - кара се по черни пътища, с много плавно изкачване и също така дълго и приятно спусане, само по черни пътища. С оглед на падналите дъждове е добре да се носят калници, тъй като при изкачването има един равен усоен участък, където хем се кара сравнително бързо, хем вероятно ще е доста кално.
Ако не се намери втора кола, ще трябва да мислим нещо съвсем друго с начална точка, до която се стига и с автобус. Имам една идея за маршрут с начална точка Кремиковския манастир, но той ще е по-дълъг и с доста по-технични спускания по моторджийски пътеки, така че не знам дали ще е подходящ за всички желаещи да короме утре.
Ама да видим дали има решение за транспорта, пък тогава ще го мислим.