За съжаление вече е налице и първият проблем - станахме повече хора, отколкото можеда събере колата ми. За момента вече сме 6 или 7 души. Та веднага въпрос към kapitanblood - случайно да имаш кола на разположение? Защото за другите знам, че нямат...
Или пък, ако някой друг иска да дойде и разполага с 2-3 места в автомобила, пак ще е добре.
Иначе маршрутът, който ще описвам, е доста лек и приятен (21 км дължина, 600 м денивелация) - кара се по черни пътища, с много плавно изкачване и също така дълго и приятно спусане, само по черни пътища. С оглед на падналите дъждове е добре да се носят калници, тъй като при изкачването има един равен усоен участък, където хем се кара сравнително бързо, хем вероятно ще е доста кално.
Ако не се намери втора кола, ще трябва да мислим нещо съвсем друго с начална точка, до която се стига и с автобус. Имам една идея за маршрут с начална точка Кремиковския манастир, но той ще е по-дълъг и с доста по-технични спускания по моторджийски пътеки, така че не знам дали ще е подходящ за всички желаещи да короме утре.
Ама да видим дали има решение за транспорта, пък тогава ще го мислим.

....Както ти казах вчера за петък ако е наред всичко сме двама....
 ....Както ти казах вчера за петък ако е наред всичко сме двама....  

Ще видим де, не е късно да се включи още някой.
 Ще видим де, не е късно да се включи още някой.

Благородно ви завиждам за карането утре. Аз цял ден ще съм на работа
 Благородно ви завиждам за карането утре. Аз цял ден ще съм на работа   

, а и карането беше страхотно!
  , а и карането беше страхотно!