[quote="BAStard"]
[color=navy][b]2 prosti primera, gospoda:
- Състезанията в София (za Topic)
- MAN6 (za oshteten potrebitel)
Vtoria punkt opredeleno vlaga 4uvstvo i duhovnost v dosta 4esto izbledniavashtite i glupavi (da me proshtavat pisatelite) postove.
Znaeiki dobre tova, 4e toi po4ti nikoga ne govori seriozno i edva li se starae "da go zaboli niakogo" ot negovite blagoslovii..vie mu kastrite mneniata. Kakvo postigate s tova...
Pak povtariam...spored men se opitvate da naleete kultura, a tova li e celta na forumite vi?
Zashto po sashtia na4in ne obrashtate vnimanie na tezi, koito opliuvat ili nastroivat vrajdebno dva razli4ni magazina/serviza, a ne maiki..Zashtoto mneniata sa si li4no tehni, nali taka??
A zakrivate ili triete temi, koito privli4at nai-mnogo vnimanie (scandalnite olelii), vapreki 4e malcina sa jaduvashtite za polezna informacia sred pisheshtite.
Statiite vi sa dobri...no shto se otnasia do forumite - ne me razbiraite pogreshno...NE postapvate 4estno
P.S. Vie ne izpolzvate li "roden jargon"?? Ili tuk obstanovkata e oficialna?[/b][/color]
[/quote]
За темата за състезанията - пследната страница и половина от нея не беше нищо повече от лигня, простотия и не знам какво още. Според теб по този начин ли трябва да се обсъжда предстоящо състезание? Не отричам на никого възможността да го обсъжда и по този начин, но на подходящото за това място - форумът "Бла-Бла". Защото повечето посетители като видят тема от 8 страници, посветена на състезание, очакват да намерят в нея информация, може би дори сериозна дискусия, но не и 2 страници глупости.
За MAN6 - първо извинение към него, че се налага да обсъждам персоната му като пример.

Ние с него сме говорили на странците на форума по тези въпроси. И не само с него. Съгласен съм, че той внася колорит, разнообразие и различност във форума. Мен самият много от поствете му ме кефят и забавляват. НО, има случаи, когато MAN6 си позвлява да се обърне твърде грубо и вулгарно към някого. Ти казваш, че всичко е майтап и не иска да обиди никого. Възможно е, не мога да проникна в съзнанието му, та да знам какво иска или не. Със сигурност знам, че него самият трудно можеш да го обидиш или засегнеш и това е добре, това е качество, което аз лично много ценя у всеки. Само че MAN6 не е всеки (той самият веднъж го каза)! Повечето хора се обиждат когато някой ги нарече тъпак, или им каже да си бръкнат в гъза и т.н. и надали има начин да знаят дали този някой иска да ги обиди или не. Затова такива постове биват редактирани и ще бъдат. Не само тези на МАN6.
Както казах, всичко това е обсъждано много пъти. Там съм писал цели фермани - потърси из старите теми и ще ги намериш, за да си изясниш по-добре позицията ми.
А за постовете, които оплюват магазини - прав си, там не пипаме, освен ако не е нещо невероятно просташко. Магазинът не е човек, нищо че и той си има фирма, добро или лошо име и т.н. Магазинът работи с клиенти, които могат да са доволни или недоволни. Ако е второто, търговецът ще трябва да понесе малко обидни думи от тях и ако е умен, ще се постарае да си направи изводите, за да има по-малко такива клиенти.