към Windstream, MOD & Admin

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

към Windstream, MOD & Admin

Мнениеот BAStard » Пон Май 31, 2004 1:47 pm

Uvajaemi "regulatori" na mtb-bg.com,
balgarskia narod li ste reshili da prevazpitavate 4rez vashite forumi, korigiraiki vseki kriv post i lockvaiki vsiaka izprostiala tema? Ili sa vi vazlojili zada4ata da populiarizirate sporta i da go prevarnete v seriozen? E, 4rez niakolko klavisha i pouzrialo EGN niama da se polu4i...
Evropeiskoto moje i da vi zove, no ne zabraviate, 4e ste v BG i da otnemate "avtorskoto pravo" na vsiako Pro mu barka v garloto, sashto tolkova, kolkoto vas vi marzi da vartite.
Seriozen shte e vashia sport, kogato nakarate vashite admireri da zabraviat elec. kashoni i da se poizpotiat nad pedalite malko pove4e.
Prilagaite applicant-interview i podbiraite ka4estvena stoka za "m/u vashite" redove.
Sashtestvenoto go pazete za vas, a drugite da si juliat Blah-Blah_to...
Prostete, ako vi zasiagam, pri4inata ne e v li4en plan
Sega zashto ne iztarkate i tozi Topic.
Гет Лост Лузерс
BAStard

Рейтинг: 1200

Мнениеот Dani » Пон Май 31, 2004 2:08 pm

За какво иде реч....че не мога да ф'ана клюката!
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Рейтинг: 1700

Мнениеот MOD » Пон Май 31, 2004 2:17 pm

Привет и от мен !!

Не намирам забележките за основателни ... но ако трябва да опонирам ще кажа само, че изпростелите теми и заяжданията по никакъв начин не допринасят за добрата атмосфера ( която мисля, че в този форум присъства )

По въпроса за отнемане на авторското право - ако поста не отговаря на общо приетите правила за общуване във форума, ако обижда или съдържа непристоина реч по отношение на другите членове - ДА, ЩЕ продължим да се намесваме и да редактираме мненията Ви. В това не влагаме нищо лично и нямаме нищо против никой от вас ... ако Вие се съобразявате как се изразявате - тогава и ние няма да се намесваме.

Също така е спорен и въпроса с въртенето .. аз лично карам винаги, когато мога ( но без да съм Про, и без да имам амбицията и желанието да ставам такъв ). За множеството хора, които пишат тук планинското колоездене е хоби , начин на разтоварване след уморителна седмица - когато яхнал кончето да се насладиш на красотите на планините ни или да качиш малко адреналина при спускане ...

И пак ще кажа - никой от нас тримата не влага нищо лично при намесите му .. и никой няма нищо лично против вас самите ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Admin » Пон Май 31, 2004 3:12 pm

[quote="BAStard"]
[/quote]

Не се засягам. :D То няма и как да се засегна, тъй като не мога да разбера изцяло написаното от теб. Може би съм тъп, де да знам. ;) Иначе наистина бих се радвал да ти отговоря, стига да ми разшифроваш какво си искал да кажеш, но с думи прости, а не толкова завоалирано. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот BAStard » Пон Май 31, 2004 4:06 pm

[color=navy][b]2 prosti primera, gospoda:
- Състезанията в София (za Topic)
- MAN6 (za oshteten potrebitel)

Vtoria punkt opredeleno vlaga 4uvstvo i duhovnost v dosta 4esto izbledniavashtite i glupavi (da me proshtavat pisatelite) postove.
Znaeiki dobre tova, 4e toi po4ti nikoga ne govori seriozno i edva li se starae "da go zaboli niakogo" ot negovite blagoslovii..vie mu kastrite mneniata. Kakvo postigate s tova...

Pak povtariam...spored men se opitvate da naleete kultura, a tova li e celta na forumite vi?

Zashto po sashtia na4in ne obrashtate vnimanie na tezi, koito opliuvat ili nastroivat vrajdebno dva razli4ni magazina/serviza, a ne maiki..Zashtoto mneniata sa si li4no tehni, nali taka??

A zakrivate ili triete temi, koito privli4at nai-mnogo vnimanie (scandalnite olelii), vapreki 4e malcina sa jaduvashtite za polezna informacia sred pisheshtite.
Statiite vi sa dobri...no shto se otnasia do forumite - ne me razbiraite pogreshno...NE postapvate 4estno

P.S. Vie ne izpolzvate li "roden jargon"?? Ili tuk obstanovkata e oficialna?[/b][/color]
Гет Лост Лузерс
BAStard

Мнениеот bestbg » Пон Май 31, 2004 4:09 pm

впечатленията ми за форума са добри!!! досега нито един топик и нито един пост не ми е изчезнал (едитнат) ! така че сигурно ако не спазваш правилата (не съм ги чел но се ръководя по други от други форуми) е естествено да ти едитват постовете!!!
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот BAStard » Пон Май 31, 2004 4:18 pm

[color=navy][b]Jesus..."pravila" hahaha[/b][/color]
Гет Лост Лузерс
BAStard

Мнениеот Admin » Пон Май 31, 2004 5:27 pm

[quote="BAStard"]

Vtoria punkt opredeleno vlaga 4uvstvo i duhovnost v dosta 4esto izbledniavashtite i glupavi (da me proshtavat pisatelite) postove.
Znaeiki dobre tova, 4e toi po4ti nikoga ne govori seriozno i edva li se starae "da go zaboli niakogo" ot negovite blagoslovii..vie mu kastrite mneniata. Kakvo postigate s tova...

Pak povtariam...spored men se opitvate da naleete kultura, a tova li e celta na forumite vi?

Zashto po sashtia na4in ne obrashtate vnimanie na tezi, koito opliuvat ili nastroivat vrajdebno dva razli4ni magazina/serviza, a ne maiki..Zashtoto mneniata sa si li4no tehni, nali taka??

A zakrivate ili triete temi, koito privli4at nai-mnogo vnimanie (scandalnite olelii), vapreki 4e malcina sa jaduvashtite za polezna informacia sred pisheshtite.
Statiite vi sa dobri...no shto se otnasia do forumite - ne me razbiraite pogreshno...NE postapvate 4estno

P.S. Vie ne izpolzvate li "roden jargon"?? Ili tuk obstanovkata e oficialna?[/b][/color]
[/quote]

За темата за състезанията - пследната страница и половина от нея не беше нищо повече от лигня, простотия и не знам какво още. Според теб по този начин ли трябва да се обсъжда предстоящо състезание? Не отричам на никого възможността да го обсъжда и по този начин, но на подходящото за това място - форумът "Бла-Бла". Защото повечето посетители като видят тема от 8 страници, посветена на състезание, очакват да намерят в нея информация, може би дори сериозна дискусия, но не и 2 страници глупости. :)
За MAN6 - първо извинение към него, че се налага да обсъждам персоната му като пример. :) Ние с него сме говорили на странците на форума по тези въпроси. И не само с него. Съгласен съм, че той внася колорит, разнообразие и различност във форума. Мен самият много от поствете му ме кефят и забавляват. НО, има случаи, когато MAN6 си позвлява да се обърне твърде грубо и вулгарно към някого. Ти казваш, че всичко е майтап и не иска да обиди никого. Възможно е, не мога да проникна в съзнанието му, та да знам какво иска или не. Със сигурност знам, че него самият трудно можеш да го обидиш или засегнеш и това е добре, това е качество, което аз лично много ценя у всеки. Само че MAN6 не е всеки (той самият веднъж го каза)! Повечето хора се обиждат когато някой ги нарече тъпак, или им каже да си бръкнат в гъза и т.н. и надали има начин да знаят дали този някой иска да ги обиди или не. Затова такива постове биват редактирани и ще бъдат. Не само тези на МАN6. :)
Както казах, всичко това е обсъждано много пъти. Там съм писал цели фермани - потърси из старите теми и ще ги намериш, за да си изясниш по-добре позицията ми. :8D:
А за постовете, които оплюват магазини - прав си, там не пипаме, освен ако не е нещо невероятно просташко. Магазинът не е човек, нищо че и той си има фирма, добро или лошо име и т.н. Магазинът работи с клиенти, които могат да са доволни или недоволни. Ако е второто, търговецът ще трябва да понесе малко обидни думи от тях и ако е умен, ще се постарае да си направи изводите, за да има по-малко такива клиенти. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MOD » Пон Май 31, 2004 5:36 pm

[quote="BAStard"]

[/quote]

Състезанията е София беше отдавна спряла да бъде полезна тема ... последните около 22-25 поста бяха само нападки един срещу друг , нападки срещу федерацията ... Така че е НАПЪЛНО нормално да бъде заключена ... На нейно място има друга тема за състезанието - [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1592]тук[/url]

Също така ми се струва добра идея да прочетеш и [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1182]това[/url] ... защото допускам, че не си ги чел ...

По отношение на пост на Man6 ( колоритна личност без съмннение :D - чест и почитания колега ;):D ) - щом е бил редактиран от някой от нас сигурно е имало за какво ... :D:D:D

Отново казвам, че намирам забележките за неоснователни ...

MOD

Мнениеот velco » Пон Май 31, 2004 5:45 pm

Глас в подкрепа на модераторите - не мисля, че прекаляват по какъвто и да е начин с правата си.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот bikerider » Пон Май 31, 2004 5:52 pm

[quote="BAStard"]

[color=navy][b][size=200]Uvajaemi "regulatori" na mtb-bg.com[/size],
balgarskia narod li ste reshili da prevazpitavate 4rez vashite forumi, korigiraiki vseki kriv post i lockvaiki vsiaka izprostiala tema? Ili sa vi vazlojili zada4ata da populiarizirate sporta i da go prevarnete v seriozen? E, 4rez niakolko klavisha i pouzrialo EGN niama da se polu4i...
Evropeiskoto moje i da vi zove, no ne zabraviate, 4e ste v BG i da otnemate "avtorskoto pravo" na vsiako Pro mu barka v garloto, sashto tolkova, kolkoto vas vi marzi da vartite.
Seriozen shte e vashia sport, kogato nakarate vashite admireri da zabraviat elec. kashoni i da se poizpotiat nad pedalite malko pove4e.
Prilagaite applicant-interview i podbiraite ka4estvena stoka za "m/u vashite" redove.
Sashtestvenoto go pazete za vas, a drugite da si juliat Blah-Blah_to...
Sega zashto ne iztarkate i tozi Topic[size=200].[/size][/b][/color]
[/quote]

Приятелю, направи си форум и си го модерирай. Дотогава си трай. Много обичам хора дето само критикуват без да предложат нищо насреща. А иронията ти е доста смешна...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Windstream » Пон Май 31, 2004 5:54 pm

[size=134][b]Уважаеми BAStard:[/b][/size]

- не целия български народ, а само част от него;
- точно популяризирането на спорта е една от целите на този сайт и прилежащите му форуми;
- авторското право на никого не сме отнели, а досега не съм чул някое "про" да се е оплакало, въпреки че затова си има специален форум в който MOD и аз нямаме никаква власт;
- относно мързела да караме - когато и ти почнеш да правиш по 40-45км по шосе с FR байк само за да отидеш (после трябва и да се върнеш все пак) на място където ще си правиш кефа само два-три часа пак ще говорим, засега си трай по тази тема;
- ако не си обърнал внимание повечето постове се правят или късно вечер, или през нормалното работно време - ти ако можеш да караш постоянно без да се тревожиш за такива неща като работа и заплата повечето от нас не могат. Също така през събота и неделя постовете се правят изключително вечерта, което би трябвало да ти говори нещо за местоположението на ползвателите им през деня;
- това за интервютата изобщо няма да го коментирам;
- темата за състезанията в София (предполагам че точно тя те е накарала да започнеш тази) аз я заключих, и ще продължавам да го правя винаги щом нещата започнат да излизат от контрол и постовете от рамките на добрия тон;
- MAN6она ако се чуства ощетен винаги може да се оплаче в гореспоменатия форум, или ако толкова ми е бесен може да ми го върне в "неговия" форум в dir.bg - нито едното досега не се е случило. Какво постигаме - избягваме потенциално взривоопасни ситуации (или поне се опитваме);
- дали наливаме култура - ами ако за теб това е невъзможно това не означава че за другите не е;
- забележката ти за магазините - ами хората с това изразяват недоволството си от обслужването там, като не искате да ви плюят четете от какво се оплакват и взимайте мерки;
- не съм съгласне че са малцина тези които търсят полезна информация във форумите, а скандалните олелии не се пипат докато някой не почне да псува някого - ако избегнете този момент можете да си дискутирате каквото и колкото си искате.
- за "родния жаргон" - ако разгледаш постовте по-внимателно ще видиш че доста хора наистина го използват и не са санкционирани за това.
- относно правилата - това е публичен сайт и като такъв трябва да има някакви правила, всъщност досега не съм видял форум (бил той български или чужд) без такива. На който не му изнасят... (знаете продължението) :D
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот bikerider » Пон Май 31, 2004 5:55 pm

follow-up:
А и щях да забравя. Самия ти стил на говорене издава в коя "групировка" си. Може и сам Дон Дойчин да си, знае ли човек. Anyway, просто си смешен. :D
Аватар
bikerider

Мнениеот BAStard » Пон Май 31, 2004 5:56 pm

[color=navy][b]Prekaleno ojesto4eni sa vi pravilata za povedenie vav Forumite...
Siakash sme v Narodnoto sabranie...kakto i da e[/b][/color]
Гет Лост Лузерс
BAStard

Мнениеот bikerider » Пон Май 31, 2004 5:59 pm

[quote="BAStard"]
Zashto po sashtia na4in ne obrashtate vnimanie na tezi, koito opliuvat ili nastroivat vrajdebno dva razli4ni [b]magazina/serviza[/b], a ne maiki..Zashtoto mneniata sa si li4no tehni, nali taka??
[/quote]

Изплю камъчето... Ясно ми е вече къде те стяга чепика...
Аватар
bikerider

Мнениеот BAStard » Пон Май 31, 2004 6:23 pm

[color=navy][b]Windstream, mojeshe da ostavish "КОПеле"_to..nicka si go izbrah to4no po smisala..i na BG zvu4i sashto tolkova dobre.

Priznavam, 4e se poiaviavam tuk riadko...i na4ina, po koito se izdraznih momentno na vasheto otnoshenie iavno na niakoi im se vijda celenaso4ena izgazica...Ne e nishto pove4e ot harakter

Shto se otnasia do pliueneteto na kamani i stiagane na 4epove, ako raboteh za BAS..edva li shtiah po tolkova glupav na4in da zashtitavam rodnoto si rabotno miasto...[/b][/color]
Гет Лост Лузерс
BAStard

Мнениеот BAStard » Пон Май 31, 2004 6:30 pm

[color=navy][b]bikerider, "БАС-чепика"...kakto se izrazi, predi da editnesh post_a si..moje da mi stiaga i debeloto 4ervo (stiga da me razbirash pravilno)[/b][/color]
Гет Лост Лузерс
BAStard

Мнениеот ЛегуМанъ » Пон Май 31, 2004 7:42 pm

Бат Дойчине не им се връзвай на тия... колеездачи!
Chilli DH TEAM
ЛегуМанъ

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Май 31, 2004 10:40 pm

[b][color=black]H[color=red]e[/color]llow:8:[/b][/color]
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Dani » Вто Юни 01, 2004 8:17 am

До уважаемите господа Администратори, Модератори и т.н.
Имайте ни малко повече доверие, ние сме интелигентни, умни красиви и скромни колоездачи. Можем да различим лигнята и простотията и ако не ни харесва да я пропуснем покрай ушите си!
Мисля че каквато и да била намеса, освен техническа, е малко нежелателна.
Вервайте ни!:D
Dani

Мнениеот MOD » Вто Юни 01, 2004 8:54 am

[quote="Dani"]

Имайте ни малко повече доверие, ние сме интелигентни, умни красиви и скромни колоездачи. Можем да различим лигнята и простотията и ако не ни харесва да я пропуснем покрай ушите си!
[/quote]

Админ вече го каза - за лигня и простотия си има отделен форум ...
Както всеки форум и този си има правила, които се стремим да спазваме ... и според мен досега не сме си позволили да злоупотребяваме ...
А ако някой е преценил , че намесата ни не е била правилна и удачна или с нещо сме накърнили правата му винаги може да се оплаче във форум " ЗА Форума и сайта" - там контрол има само Админ ...

И понеже вече се каза всичко, което може да се каже аз от моя страна смятам темата за приключена.

MOD

Мнениеот Dani » Вто Юни 01, 2004 9:06 am

[quote="MOD"]

А ако някой е преценил , че намесата ни не е била правилна и удачна или с нещо сме накърнили правата му винаги може да се оплаче във форум " ЗА Форума и сайта" - там контрол има само Админ ...

И понеже вече се каза всичко, което може да се каже аз от моя страна смятам темата за приключена.

[/quote]

Да бе, да, книга за оплаквания....:xx(:
Но може би темата трябва да се затвори. Както се казва "На който не му оттърва....."
btw скоро да сте си преглеждали обявите за продажби, че там мернах едни предложения, предимно натуралистични, а не финансови!:D
Dani

Мнениеот MOD » Вто Юни 01, 2004 9:10 am

[quote="Dani"]

[quote="MOD"]

[/quote]

Да бе, да, книга за оплаквания....:xx(:
Но може би темата трябва да се затвори. Както се казва "На който не му оттърва....."
btw скоро да сте си преглеждали обявите за продажби, че там мернах едни предложения, предимно натуралистични, а не финансови!:D
[/quote]

В момента се работи по въпроса за ПАЗАР-а ... скоро няма да е така ... :D:8D:

MOD

Мнениеот MAN6 » Вто Юни 01, 2004 9:35 am

[quote="Dani"]

[/quote]

ibre kurorteeee
wyrti kasketoooo
stiga weche ste shporili. aa sporili

wijte horata kakwo prawqt

UAuuuuuuuuuuuuuuu :)
[img]http://www.gtracingteam.com/photos/00025.jpg[/img]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот did » Вто Юни 01, 2004 11:46 am

:D:D:D:D:D:D:D
Не се чудете кой е BAStard! Аз го снимах вчера! Ето го:
<hr noshade size="1">
[img]http://free.bol.bg/ddiidd/razni/Jokes/kill_vsichkite_admins.jpg[/img]
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Вто Юни 01, 2004 11:57 am

[quote="BAStard"]

[color=navy][b]bikerider, "БАС-чепика"...kakto se izrazi, predi da editnesh post_a si..moje da mi stiaga i debeloto 4ervo (stiga da me razbirash pravilno)[/b][/color]
[/quote]

ох, чакай че се загрижих... дали правилно те разбирам?... или пък не?...
всъщност боли ме ***a какво те стяга и какво не те стяга :D:8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот hlebarka » Вто Юни 01, 2004 1:40 pm

Хора, Молъ ви се, не мога да разбера за какво спорите.

Ака става на въпроз за триене/редактиране на постове - не мисля, че пост от който мога да науча нещо полезно е бил трит или променен.
Относно постове в които има псувни- боли ме фара, че такъв пост е бил премахнат и съм го пропуснал, кефа е да напишеш такъв, и ако напиша все ми е тая дали някой после ще ми го чете или ще ми го изтрие.

И ако толкова ви е развълнувала "федерациятя" пуснете си топик
"Предложения за работата на БФПК" и се дърляйте за това какво може да се направи, а не какво е /не е било направено.

Познавам хора и от двете(трите?, колко?) т.нар "групировки" и за мен всички са свестни и ми става тъпо , че се раздухват вражди.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот bikerider » Вто Юни 01, 2004 1:44 pm

[quote="hlebarka"]

[/quote]

Никой за нищо не спори тук, просто се ръсят простотии и нападки към модераторите. Съответно им се отговаря.

[quote="hlebarka"]
Познавам хора и от двете(трите?, колко?) т.нар "групировки" и за мен всички са свестни и ми става тъпо , че се раздухват вражди.
[/quote]

Кой точно раздухва вражди, че не разбрах?
Аватар
bikerider

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Юни 01, 2004 7:59 pm

[quote="bikerider"]

[quote="hlebarka"]

[/quote]

Кой точно раздухва вражди, че не разбрах?
[/quote]

[b][color=black]...хора....вилки....[/b][/color];):D:D:D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Назад към Архив