от did » Сря Юни 16, 2004 4:37 pm
Аааа, знам го аз това колче за кормило ЗУМ! Едно такова продълговато, метално, ама малко криво, като колче за садене на пипер... Нали за същото говорим? И пазара го знам кой е, щото в нашто село има само един. Аз даже имам едно такова колче и добре чупи орехи, ама ми идва малко леко, щото е от алумин!
BABOLAT, ако наистина искаш отговори, на които да си заслужва да благодариш, а не като моя и на NoNe, дето само си подрънкваме по клавиатурите, дай някаква информация все пак що за творение си си харесал (материал, геометрия, изработка, с колко болта се закрепва кормилото), за какво смяташ да го ползваш (марка колело, стил на каране), на каква вилка, какъв размер на челото, с колко искат да те оскубят търговците... Предварително, обаче ти казвам, че малко от пишещите тук имат практически наблюдения върху такива колчета, защото са с амортисьорни вилки със стержени без резба и ползват лапи. Също така от опит ти казвам, че с чаркалъците около кормилото компромис не трябва да се прави, защото летежа напред пред колелото при счупено колче или кормило винаги е [b]много[/b] неприятен:B):.
Q. b. f. f. f. s.