Kol4e za kormili Zoom

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Kol4e za kormili Zoom

Мнениеот BABOLAT » Сря Юни 16, 2004 4:16 pm

Na pazara ima edno kol4e za kormilo na 'Zoom' zaslujavali si da si go kupia , kakvi sa pliusovete i minusite mu ?
Predvaritelno blagodaria za otgovorite :)
BABOLAT

Рейтинг: 1200

Мнениеот NoNe » Сря Юни 16, 2004 4:21 pm

ами аз понеже нямам какво да правя и дращя наред... ама не разбирам какво е това колче за кормило и не виждам как ще ти отговорят... ама може и да греша... всъщност няма значение :)
NoNe

Рейтинг: 1700

Мнениеот did » Сря Юни 16, 2004 4:37 pm

Аааа, знам го аз това колче за кормило ЗУМ! Едно такова продълговато, метално, ама малко криво, като колче за садене на пипер... Нали за същото говорим? И пазара го знам кой е, щото в нашто село има само един. Аз даже имам едно такова колче и добре чупи орехи, ама ми идва малко леко, щото е от алумин!

BABOLAT, ако наистина искаш отговори, на които да си заслужва да благодариш, а не като моя и на NoNe, дето само си подрънкваме по клавиатурите, дай някаква информация все пак що за творение си си харесал (материал, геометрия, изработка, с колко болта се закрепва кормилото), за какво смяташ да го ползваш (марка колело, стил на каране), на каква вилка, какъв размер на челото, с колко искат да те оскубят търговците... Предварително, обаче ти казвам, че малко от пишещите тук имат практически наблюдения върху такива колчета, защото са с амортисьорни вилки със стержени без резба и ползват лапи. Също така от опит ти казвам, че с чаркалъците около кормилото компромис не трябва да се прави, защото летежа напред пред колелото при счупено колче или кормило винаги е [b]много[/b] неприятен:B):.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот BABOLAT » Сря Юни 16, 2004 4:58 pm

Govoria za tozi tip kol4e na zoom [img]http://info.datacom.bg/phil/zoom.jpg[/img] koeto e mnogo razprostraneno po velo magazinite , vseki koito hodi po tiah go e vijdal.
I molia bez takiva otgovori kato gornite , mislia 4e foruma e seriozen, a ne decka gradina!!!
BABOLAT

Мнениеот C_Mo » Сря Юни 16, 2004 5:16 pm

Не си струва.
Плюсове: няма
Минуси: много се суче, несигурна и ненужна система за регулиране на височината, чупи се лесно около въпросната система.

Би ли си доверил главата на такова нещо... аз не.
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот BABOLAT » Сря Юни 16, 2004 5:21 pm

"xtr" 10x za to4nia otgovor :)
BABOLAT

Назад към Архив