ТУРБО ФОЛК

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот TheUndertaker » Вто Юли 26, 2005 11:28 pm

[quote="PtD"]

А, простете за наивния въпрос, ама как могат да ти *забранят* да караш? Не е ли на принципа "записвам се и участвам"?
[/quote]

Ми като се замисля се сещам пътуваш в чужда кола, при "нареждане" да те зарежат на някоя бензиностанция в някоя забравена от бога страна добре , че някои в колата имат поне малко уважение и респект към въпросния човек ...
Аватар
TheUndertaker

Рейтинг: 2000

Мнениеот RaveUnit » Вто Юли 26, 2005 11:45 pm

добре де, разбирам това да се беше случило на някой който това му е първи-втори досег с БФПК да недоволства, ама ZK ... прощавай майна, до сега в чия кожа си бил ?!? мога да напасна въображаемите елементи от въображаемия сценарий само в един въображаем случай - добрите деца от другата състезателна ъъъ общност дори и те са се отвърнали от БФПК, може би им е писнало да се топят в помията за единия гол х*й ?
призовавам котенцето със счупената лапичка да налее свежи идеийки на който трябва да си следват собствения път и да не се подпират на чужди закривени гъзобъркащи патерици !

***чшш изроди, върнете я в Общ Форум ве майназ !
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот bikerider » Сря Юли 27, 2005 10:54 am

Ми кара му се на човека, иска да се състезава, иска да печели състезания, толкова ли е неразбираемо??? Само дето някои хора ЯВНО ги е страх вече от него... Което иде да покаже за какво става дума - единстено за частни интереси на Първа Частна Федерация по Планинско Колоездене "GT Racing" скрити зад фасадата на институция на държавна издръжка.

бахти мафията долна... :angfire: и като си помисля само кви мутри са намесени покрай БигБос-а като се започне от собственика на "Волф" и така нататък... няма да се учудя ако и до Боклучански стига веригата. за министри и такива не ми се и коментира изобщо. абе с една дума обичайните крадливи (peep)

който иска може да се поинтересува каква сума получава месечно БФПК от държавната хазна и тотализатора (демек от НАШИТЕ джобове).
а колко от тях се изразходват по предназначение може да се види от изминалата календарна година. разликата е ясно къде отива - в дълбоки крадливи джобове. Време е нещата да се нарекат с истинските им имена, щото такова отвратително безобразие до момента не е имало. Никога не съм се интересувал от състезания и федерации, но това просто надминава всякакви безобразия. Дано да е началото на края и дано новия министър поне от кумова срама направи нещо. Ама май няма да стане... Решението го каза naka76.

Не мога да не си спомня как от БФПК дори имаха наглостта да обвиняват лифт Симеоново, че САБОТИРАЛ състезанията, спорта и така нататък. И то в нарочен репортаж по телевизията. Дали са си платили на лифт Симеоново за да има ниски цени за колоездачите? Малко риторичен въпрос, но тази федерация за какво се грижи - за спорта или за АМ-ГЪЛ шкембета??? Да не споменавам имена, че току виж ме засякли два Мерцедеса с яки момчета някой ден...

Edit: имам една молба към ZK и/или модераторите: моля преименувайте темата в нещо като "поредната изцепка на БФПК", за да го прочетат колкото се може повече хора това и дано никой повече не се излъже да участва в състезания организирани от тази Педерация.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот batman » Сря Юли 27, 2005 10:20 pm

[quote="bikerider"]

Ми кара му се на човека, иска да се състезава, иска да печели състезания, толкова ли е неразбираемо??? [size=167]Само дето някои хора ЯВНО ги е [color=red][size=28]страх [/size][/color]вече от него... [/size]Което иде да покаже за какво става дума - единстено за частни интереси на Първа Частна Федерация по Планинско Колоездене "GT Racing" скрити зад фасадата на институция на държавна издръжка.

бахти мафията долна... :angfire: и като си помисля само кви мутри са намесени покрай БигБос-а като се започне от собственика на "Волф" и така нататък... няма да се учудя ако и до Боклучански стига веригата. за министри и такива не ми се и коментира изобщо. абе с една дума обичайните крадливи (peep)

който иска може да се поинтересува каква сума получава месечно БФПК от държавната хазна и тотализатора (демек от НАШИТЕ джобове).
а колко от тях се изразходват по предназначение може да се види от изминалата календарна година. разликата е ясно къде отива - в дълбоки крадливи джобове. Време е нещата да се нарекат с истинските им имена, щото такова отвратително безобразие до момента не е имало. Никога не съм се интересувал от състезания и федерации, но това просто надминава всякакви безобразия. Дано да е началото на края и дано новия министър поне от кумова срама направи нещо. Ама май няма да стане... Решението го каза naka76.

Не мога да не си спомня как от БФПК дори имаха наглостта да обвиняват лифт Симеоново, че САБОТИРАЛ състезанията, спорта и така нататък. И то в нарочен репортаж по телевизията. Дали са си платили на лифт Симеоново за да има ниски цени за колоездачите? Малко риторичен въпрос, но тази федерация за какво се грижи - за спорта или за АМ-ГЪЛ шкембета??? Да не споменавам имена, че току виж ме засякли два Мерцедеса с яки момчета някой ден...

Edit: имам една молба към ZK и/или модераторите: моля преименувайте темата в нещо като "поредната изцепка на БФПК", за да го прочетат колкото се може повече хора това и дано никой повече не се излъже да участва в състезания организирани от тази Педерация.
[/quote]

:skull: poznaj koq e kl\`owata dumi`ka ot tri pyti???:bulb: samo deto strahyt e s drug adres... ;)
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот Admin » Сря Юли 27, 2005 10:29 pm

Срамно е, та чак няма накъде повече! :V:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MAN6 » Чет Юли 28, 2005 12:43 am

@ batman: ?!?!?????
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Lubo » Чет Юли 28, 2005 11:06 am

Бива, може, но това вече е прекалено.:(!::(!:
:(!:
Такива хора когато и да ги НАЕБЕШ/ПРЕПИКАЕШ и т.н. винаги е късно.

п.п. моля модераторите да НЕ ме цензурират в дадения случай....поне до сега не съм си позволявал такива думи във форума.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот brokicho » Вто Авг 02, 2005 8:46 pm

аз моей би имам наи малкото право да говоря тъи като не съм от софия а от провинцията и не сам си имам взимане даване с федерацията НО като прочетох това което е написано в тоя форум не се здържах мислех си че има хора има и федерация която готви състезания и отбор които да се пробва на междонародната сцена А то какво е било всичко на ОПАКИ но защо се учудваме като се има в предвит че във всичко в България е така няма вече спорт има само мафия гадна работа еи за това може би незнам дали няма да прозвучи тапо но ще го напиша трябва да се тарси друг вариянт иначе на састезания ще ходят само хората от определения клуб и момчетата на чиито бащи е тварде широко около врата а аз си мисля че има доста кдарни и силни карачи които ще ни представят добре на световна и европеиска сцена а няма да получат тази възмойност.
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Предишна

Назад към Архив