[quote="bikerider"]
Ми кара му се на човека, иска да се състезава, иска да печели състезания, толкова ли е неразбираемо??? [size=167]Само дето някои хора ЯВНО ги е [color=red][size=28]страх [/size][/color]вече от него... [/size]Което иде да покаже за какво става дума - единстено за частни интереси на Първа Частна Федерация по Планинско Колоездене "GT Racing" скрити зад фасадата на институция на държавна издръжка.
бахти мафията долна...

и като си помисля само кви мутри са намесени покрай БигБос-а като се започне от собственика на "Волф" и така нататък... няма да се учудя ако и до Боклучански стига веригата. за министри и такива не ми се и коментира изобщо. абе с една дума обичайните крадливи (peep)
който иска може да се поинтересува каква сума получава месечно БФПК от държавната хазна и тотализатора (демек от НАШИТЕ джобове).
а колко от тях се изразходват по предназначение може да се види от изминалата календарна година. разликата е ясно къде отива - в дълбоки крадливи джобове. Време е нещата да се нарекат с истинските им имена, щото такова отвратително безобразие до момента не е имало. Никога не съм се интересувал от състезания и федерации, но това просто надминава всякакви безобразия. Дано да е началото на края и дано новия министър поне от кумова срама направи нещо. Ама май няма да стане... Решението го каза naka76.
Не мога да не си спомня как от БФПК дори имаха наглостта да обвиняват лифт Симеоново, че САБОТИРАЛ състезанията, спорта и така нататък. И то в нарочен репортаж по телевизията. Дали са си платили на лифт Симеоново за да има ниски цени за колоездачите? Малко риторичен въпрос, но тази федерация за какво се грижи - за спорта или за АМ-ГЪЛ шкембета??? Да не споменавам имена, че току виж ме засякли два Мерцедеса с яки момчета някой ден...
Edit: имам една молба към ZK и/или модераторите: моля преименувайте темата в нещо като "поредната изцепка на БФПК", за да го прочетат колкото се може повече хора това и дано никой повече не се излъже да участва в състезания организирани от тази Педерация.
[/quote]

poznaj koq e kl\`owata dumi`ka ot tri pyti???:bulb: samo deto strahyt e s drug adres...