6te imali sastezanie ?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот axelmax » Нед Сеп 25, 2005 10:51 pm

@bikerider-
маи ти треб да отидеш

там представямси как блъскаш по клавиатурата,не търси причината в мен в тебе така и каза лекаря ти

да прав си въпросите ти са доста точни,милил съм з атях

аз предложих тва е една идея не съм казал ,че ще го направа сам

чети нещата ,които критикуваш не ме интерсува за къв с милсиш ама неми еприятно да пиша едно и също,щото не си го рабрал или не си дочел(и без оправдания,че пиша гадно)

абе времето минава,ако не тие станало ясно хората искат състезания,тръпка ,да се съберат да се види кои колко може,и аз искам състезания
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот boi4ka » Пон Сеп 26, 2005 11:10 am

[quote="axelmax"]

@bikerider-
маи ти треб да отидеш

там представямси как блъскаш по клавиатурата,не търси причината в мен в тебе така и каза лекаря ти

да прав си въпросите ти са доста точни,милил съм з атях

аз предложих тва е една идея не съм казал ,че ще го направа сам

чети нещата ,които критикуваш не ме интерсува за къв с милсиш ама неми еприятно да пиша едно и също,щото не си го рабрал или не си дочел(и без оправдания,че пиша гадно)

абе времето минава,ако не тие станало ясно хората искат състезания,тръпка ,да се съберат да се види кои колко може,и аз искам състезания

[/quote]
Пич,нищо лично,ама наистина пишеш гадно.
:offtopic:
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот sss » Пон Сеп 26, 2005 8:48 pm

хахахахахахаха що ве?Мен ме радва.Винаги успява да ме разсмее:thumb::spin:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот mih » Пон Сеп 26, 2005 9:29 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Ми то така требе,ама кой ше е тоя магазин примерно?Хиксцета миксцета се организират,ама незнам защо,но никой не се и опитва едно ДХ състезанийце да направи.Защо?Немога да отговоря,но си имам теорийте.:)

[/quote]

според мен защото основната част от спускачите е концентрирана в София.
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Сеп 26, 2005 9:43 pm

[quote="mih"]
[/quote]

Да,това е така.Но само по себе си не е причината.
Просто групата хора който БИ трябвало да се занимават с тази разновидност на Mountain Bikeing-a са коруптед бастърдс и повече няма да си мръднат пръста...според мен.
БАС няма сами да поемат иниациативата да направят състезание.Драг също.
А през това време,супер надъхани и способни хора с малко ресурси правят чудеса в техния си клас.Байкарий,Паралелни Вселени,Трайъл състезания и тн.
Въпреки,че витаят слухове,че може да има все пак едно състезание по ДХ тази година,пак не е достатъчно.
Незнам,може би просто между спускачите няма координация,хъс...де да знам.

Тук не му е мястото да се разисква този въпрос.
Казах го още вчера,на срещата в сряда с ДебелотоКоте ще има подмятане на идей.Пък да видим,може да излезне нещо.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот TheUndertaker » Пон Сеп 26, 2005 10:04 pm

Аз пък нещо подочух за някво ДъХъ дето ще се състои скоро,a
ма не било у Софийско поле :dunno:
Аватар
TheUndertaker

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Сеп 26, 2005 10:14 pm

[quote="TheUndertaker"]

[/quote]

Ахъм,цитирам се ;)
[quote]Въпреки,че витаят слухове,че може да има все пак едно състезание по ДХ тази година[/quote]
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот zero knowledge » Пон Сеп 26, 2005 10:22 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="TheUndertaker"]

[/quote]

Ахъм,цитирам се ;)
[quote]Въпреки,че витаят слухове,че може да има все пак едно състезание по ДХ тази година [/quote]

[/quote]

и ти ли си чул за 14-16 октомври?
19.6.16.6
Аватар
zero knowledge

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Сеп 26, 2005 10:32 pm

[quote="zero knowledge"]

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="TheUndertaker"]

[/quote]

Ахъм,цитирам се ;)
[quote]Въпреки,че витаят слухове,че може да има все пак едно състезание по ДХ тази година [/quote]

[/quote]

и ти ли си чул за 14-16 октомври?
[/quote]

Ами да,само точната дата не знаех.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот thefatcat » Пон Сеп 26, 2005 10:49 pm

Въх, щом не е пак някое федерално състезание(под прикритие) начи ке одим :beer:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот axelmax » Вто Сеп 27, 2005 10:34 am

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="mih"]
[/quote]

Просто групата хора който БИ трябвало да се занимават с тази разновидност на Mountain Bikeing-a са коруптед бастърдс и повече няма да си мръднат пръста...според мен.
А през това време,супер надъхани и способни хора с малко ресурси правят чудеса в техния си клас.Байкарий,Паралелни Вселени,Трайъл състезания и тн.
Въпреки,че витаят слухове,че може да има все пак едно състезание по ДХ тази година,пак не е достатъчно.

Казах го още вчера,на срещата в сряда с ДебелотоКоте ще има подмятане на идей.Пък да видим,може да излезне нещо.
[/quote]

брао всега ти ми даваш пример за състезания ,които са организирани с малко пари и хора ,ама моята идея за форумно състезание не ставала,тука сме бая хора и то надъхани,всеки сте помогне с какевото може(маи ,защото аз съм я предложил ,а след време некои като даде същата идея ,ще кажеш/те е брао кака се сети)

ебаси да се чуди човек(не само на теб)

:crazy:

не ми се спори то се е видело, че нема смисъл всеки си има право
Аватар
axelmax

Мнениеот bikerider » Вто Сеп 27, 2005 11:44 am

[quote="sss"]

хахахахахахаха що ве?Мен ме радва.Винаги успява да ме разсмее:thumb::spin:
[/quote]

и мен :D:8D:

на въпроса: сигурен съм, че БФПК получава субсидии, сигурен съм че изобщо не са малка сума.
А дали е легална е отделен въпрос - въпрос на корупция и колко е нависоко.
За Лучано не ми се и говори, нито за Весела Лечева и мъжа й. А БТ има дебел врат, не може да му се отрече...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот thefatcat » Вто Сеп 27, 2005 11:55 am

[quote="axelmax"]

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="mih"]
[/quote]

[/quote]

брао всега ти ми даваш пример за състезания ,които са организирани с малко пари и хора ,ама моята идея за форумно състезание не ставала,тука сме бая хора и то надъхани,всеки сте помогне с какевото може(маи ,защото аз съм я предложил ,а след време некои като даде същата идея ,ще кажеш/те е брао кака се сети)

ебаси да се чуди човек(не само на теб)

:crazy:

не ми се спори то се е видело, че нема смисъл всеки си има право

[/quote]

Говорим за FR състезание, където няма неща като времеизмерване и други такива работи! Единственото нужно са няколко камери, трасе, и резервация вечерта в кръчма с телевизор, където карачите да гласуват кой да спечели! За медицински екип и ленти ще се обърнем към драго, бас или някой друг. Повече няма да разяснявам в сряда с Металния ще ви споделим идеята.
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Мнениеот FREEMAD » Вто Сеп 27, 2005 6:00 pm

[quote]ти ли ще платиш застраховките?
ти ли ще платиш за линейка?
ти ли ще платиш на шерифите?
ти ли ще мериш резултатите компетентно?
ти ли ще организираш и координираш с властите мероприятието?
[/quote]

:bigeyes: мдааам...въпросите са наистина шибани...
застраховките не са задължителни щом ние ще си го организираме а не федерацията защото иначе тя носи отговорнос а при нас който иска да си троши главата само ще СЕ СПАЗВАТ ИЗИСКВАНИЯТА за екипировката нищо повече неможем да направим
останалото ДЕБЕЛОТО КОТЕ ти каза как горе долу ще стане и мисля че идеята не е никак лоша[quote]Говорим за FR състезание, където няма неща като времеизмерване и други такива работи! Единственото нужно са няколко камери, трасе, и резервация вечерта в кръчма с телевизор, където карачите да гласуват кой да спечели! За медицински екип и ленти ще се обърнем към драго, бас или някой друг. Повече няма да разяснявам в сряда с Металния ще ви споделим идеята.[/quote]

то ако ще се обръщаме към тях...по добре да е за нещо пове4е от ленти и медицински екип но и ако с това помогнат пак:bowdown::bowdown::bowdown:добре.
FATCAT идеята ти е супер:clap:квото и да решите аз съм с вас!!!
колкото ида е добра и да покрива донякаде нещата
невиждам как идеята ти ще отговори ИЗЦЯЛО на въпросите на bikerider щото наистина си ни треБе ПОМОЩ сами някакси...:confused:
айде ще чакам да си каете ИДЕЙТЕ в сряда

С ВАС СЪМ ХОРАААААААААА....!!!!!!!!!!!!!!
223
Аватар
FREEMAD

Рейтинг: 1240

Мнениеот FREEMAD » Вто Сеп 27, 2005 6:05 pm

а и забравих да кажа че камери лесно ще намерим повечето от нас имат т'ва не е проблем но мен ме притеснява каде ще намерим кръчма кадето да се поберат всички състезатели съответно с велосипеди оставени на място което ще гарантира че нама да бъдат натоварени на бус:bawling:и откарани докато ние си гледкаме филмите от НАШЕТО СЪСТЕЗАНИЕ иначе всичко е точно:beer:

...ае със ЗДРАВЕ...!:beer::beer::beer:
223
Аватар
FREEMAD

Мнениеот thefatcat » Вто Сеп 27, 2005 7:45 pm

Спокойно за всичко сме помислили! Утре ела на срещата и ще разясним това, което сме измислили за сега, единствения въпрос е медицинскиа екип, и лентите(и да се събереме хора да направим трасето)!:beer:
Аватар
thefatcat

Мнениеот FREEMAD » Нед Окт 02, 2005 5:11 pm

Еми четох четох па нищо смислено не прочетох само едно разбрах...трее да се събереме и да :finger:изнесеме ПЕДЕРАЦИЯТА:combust::combust:
:combust:по законен начин разбирасе просто ще ги свалим от поста им лесно нали айде да отиваме то ще стане лесно:crazy:
:lol:

:peace:
223
Аватар
FREEMAD

Мнениеот Alien » Нед Окт 02, 2005 6:33 pm

Революция... НЕ в главата!!! Може нещо друго в главата, обаче! :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Phantom » Пон Окт 03, 2005 7:59 pm

Има ли желание,начин винаги се намира.
А сега аз да си попитам нещо дето има общо със заглавието,но не и с конкретния казус.
Ще има ли или имало ли е някакво велошествие от София до Боровец или нещо подобно.Дочух някакви слухове и понеже незнам нищо си питам.Ако ще има да дадете малко инфо.Благодаря Ви
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Рейтинг: 1200

Мнениеот caspar » Пон Окт 03, 2005 8:33 pm

[quote="Metal_Psycho"]
[/quote]

Не е така. Байкарийте и Паралелните Вселени са спонсорирани от [b]DRAG[/b] и Probikes.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Окт 03, 2005 8:44 pm

[quote="caspar"]

[quote="Metal_Psycho"]
[/quote]

Не е така. Байкарийте и Паралелните Вселени са спонсорирани от [b]DRAG[/b] и Probikes.
[/quote]

Така,за спонсорите ни е ясно.;)
Аз говоря за организаторите,който са индивидуални лица.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот FREEMAD » Пон Окт 03, 2005 11:56 pm

Хаха мноо правилно [quote]Така,за спонсорите ни е ясно.
Аз говоря за организаторите,който са индивидуални лица.[/quote]

спонсори много,но....:finger:е такъв за нас
единственото ясно е че всичко е мафияяяяя:hbang:
а другото още по ясно е че падат яко парички от министерството и спонсори и т.н и т.н и незнам си там от каде самоче те отиват по предназначение само че не от наша гледна точка=всмисъл такъв че от наша гледна точка на нас ни трябват съоражения,паркове състезания а на друг му трябва нова кола,къща и натам си го знаете.

какъв е извода?
еми парите се прибират а ние кво прайм?
еми отиваме в Пловдив за да не останем на сухо:spin:

223
Аватар
FREEMAD

Мнениеот caspar » Вто Окт 04, 2005 10:15 am

Има една поговорка "Ако искаш нещо да се направи, направи си го сам". В нашия случай нещата седят по същия начин. И не са виновни DRAG, BAS или други - те просто си гледат бизнеса, което е най-важно за тях и ако могат да ни помогнат с нещо ще го направят.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот thefatcat » Вто Окт 04, 2005 10:41 am

Еми за това с металния повдигнахме този въпрос, за Фрирайд състезанието. Защо фрирайд?
1-во защото организирането е много по-лесно и с много по-малко ресурси (няма времеизмерване, стюарди и т.н. а само няколко оператора и скокове)
2-ро защото никога тук не е имало такова състезание, а хора които могат да карат в тази дисциплина има много!
3-то защото ако ние не си го направим никой друг няма да ни го направи, по ростата причина че федерациата си гледа Ди Ейч-а останалите байкарии и т.н. ХъЦъ-то, а за ЕфЕр-а никой не се сеща.

Идеята е да направим нещо, не толкова "за да се състезаваме", а за да се съберем и да си направим кефа. И евентуално ако се получи добре, да го организираме поне 2 пъти годишно. :beer:
Аватар
thefatcat

Мнениеот axelmax » Вто Окт 04, 2005 10:41 am

мда
и аз тва за призовавам и като гледам некои се поразмардаха и започнаха да действат металния и дебелата котка-подтикнати от моите слова за форумно състезание

да и нека да не се правят състезания когато всички сме на работа или училише -есента,а да се направят неколко през лятото все пак

колко хубаво би било ,по едно или две състзание в всека БЪЛГРАСКА планина,осбено в стара планина
там е толкова красиво , ..............ау неам думи и трасетата биха се различавали много от на рила, родопите или витоша
Аватар
axelmax

Мнениеот thefatcat » Вто Окт 04, 2005 10:56 am

Като за начало планираме нещо на Витоша(или около нея) или евентуално на Сопот (ако не намерим подходящо място на витоша, пък и там имам познати от оправата на лифта и т.н., но това ще го решим по-късно). За предпочитане е на Витоша, за да могат да дойдат повече хора, а това че ще е в почивни дни няма спор. :liplick:
Аватар
thefatcat

Мнениеот FREEMAD » Вто Окт 04, 2005 3:18 pm

Другият вариянт е на Стара Планина кадето ви бях предложил да ве строи BG MOUNTAIN PARKa,който ми е чел мечтателския топик знае за к'во иде реч;)
...та мисълта ми беше че там е И Д Е А Л Н О !!!
просто целият Балкан там е на пътечки за които мога да кажа че са повече от уникални,абе все едно за каране са правени:thumb:
просто има огромни празни пространства ( говоря за голями поляни без дървета),които просто Господ ги е създал за трасета:eyebrow:

BIKES 4 EVER:hbang::hbang2::hbang:

223
Аватар
FREEMAD

Мнениеот thefatcat » Вто Окт 04, 2005 3:46 pm

Ай стига мечтали, мислете по-реално! Там за да някъф парк нали ще ти трябва и лифт?
Аватар
thefatcat

Предишна

Назад към Архив