[quote="axelmax"]
[quote="Metal_Psycho"]
[quote="mih"]
според мен защото основната част от спускачите е концентрирана в София.
[/quote]
Да,това е така.Но само по себе си не е причината.
Просто групата хора който БИ трябвало да се занимават с тази разновидност на Mountain Bikeing-a са коруптед бастърдс и повече няма да си мръднат пръста...според мен.
БАС няма сами да поемат иниациативата да направят състезание.Драг също.
А през това време,супер надъхани и способни хора с малко ресурси правят чудеса в техния си клас.Байкарий,Паралелни Вселени,Трайъл състезания и тн.
Въпреки,че витаят слухове,че може да има все пак едно състезание по ДХ тази година,пак не е достатъчно.
Незнам,може би просто между спускачите няма координация,хъс...де да знам.
Тук не му е мястото да се разисква този въпрос.
Казах го още вчера,на срещата в сряда с ДебелотоКоте ще има подмятане на идей.Пък да видим,може да излезне нещо.
[/quote]
брао всега ти ми даваш пример за състезания ,които са организирани с малко пари и хора ,ама моята идея за форумно състезание не ставала,тука сме бая хора и то надъхани,всеки сте помогне с какевото може(маи ,защото аз съм я предложил ,а след време некои като даде същата идея ,ще кажеш/те е брао кака се сети)
ебаси да се чуди човек(не само на теб)
не ми се спори то се е видело, че нема смисъл всеки си има право
[/quote]
Говорим за FR състезание, където няма неща като времеизмерване и други такива работи! Единственото нужно са няколко камери, трасе, и резервация вечерта в кръчма с телевизор, където карачите да гласуват кой да спечели! За медицински екип и ленти ще се обърнем към драго, бас или някой друг. Повече няма да разяснявам в сряда с Металния ще ви споделим идеята.
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.