максим на 1-во място

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот kww » Вто Юли 25, 2006 1:02 pm

:hbang2:ЗА МЕН ЛИЧНО.
I LIVE FOR THIS SHIT!
Аватар
kww

Рейтинг: 1687

Мнениеот bikerider » Вто Юли 25, 2006 1:08 pm

[quote="NovemberCharlie"]
Не искам да ти опонирам, ама какво значи организация на ниво, а пък времената не са наред? :bigeyes:Меренето на времената не е ли част от организацията. Грешните времена не рушат ли същността на състезанието - да се види кой е по-бърз? Или няма значение кой е по-бърз, важното е спонсорът да е пръв? Нещо има сбъркано в цялата работа.
[/quote]

Няма как да съм по-съгласен с теб! :agree:

За мен лично едно докрай изрядно и пипнато състезание е сто пъти по-важно за спорта от хиляда подобни мероприятия със съмнителни моменти в тях, затова и изобщо реагирам така. А състезателите и batman и прочие хора с отношение към Максим Митков, които ме оплюха вчера не могат да разберат явно за какво става дума и естествено реагират първосигнално на ниво първобитнообщинен строй.

Едно състезание или е наред или не е. Има безброй подробности, които ако не са наред човек може да си затвори очите, но тази "подробност" с първото място на спонсора не е сред тях.
Разбирам защо викат по мен - все пак това е състезание и е по-добре от нищо, това е неоспорим факт. Неколкократно подчертах, че не критикуваm организацията и другите моменти (БКС), а критикувам само този единствен съмнителен момент. Максим Митков може да е всякакъв (batman разбира се не пропусна да спретне кратко хвалебствено експозе по въпроса), но не там е работата. Моето мнение е, че напред се върви само с градивна критика, не с лизане на задници, още по-малко с негативна критика. Това някои господа и младежи явно още не са дорасли да го осъзнаят, затова и скачат с рогата напред ако някой каже нещо различно от хвалебствие - просто те не правят разлика между градивна и негативна критика. Затова и batman (срам за годините му) говори за рушене - защото просто в мозъка му няма такова понятие като градивна критика.
Само че, ако искаме НАИСТИНА да се върви напред, подобен подход в стил "убий вестоносеца" никому не носи полза, най-малко на Максим Митков. Съжалявам, че вчера си изпуснах нервите, но не желая да бъда използван за измиване на ръце от разни негови minion-чета, когато истинския проблем се вижда с просто око.

Още нещо - относно "магията на планинското колоездене" - тази магия определено не е в състезанията, така че нескопосания опит на JetLee да замаже ситуацията с романтични приказки не върви. В състезанията винаги е имало и ще има само пари и състезателен дух. Това за съжаление в България е всичко друго освен романтична "магия". Другаря JetLee се опитва да присвои всичко хубаво в планинското колоездене и да го използва целенасочено за да замаже гафа, обаче поне на мен тоя селски трик не ми върви.

Това е, което имам да кажа, ако някой още мисли, че няма проблеми и няма нищо ненормално в това генералния спонсор да участва в класирането (било то и за ветерани) му желая скорошно проглеждане.

Приятен ден и приятно каране на всички.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот JetLee » Вто Юли 25, 2006 4:52 pm

[quote="bikerider"]

... дъра-бъра 100 реда...

[/quote]

С някои неща мога да се съглася, но не можеш ли да пишеш малко по-кратко. Никoй не обича да чете дълги словоизлияния. Опа извинявай, ти си все пак forum rider.
[quote]
Още нещо - относно "магията на планинското колоездене" - тази магия определено не е в състезанията.
[/quote]

Кой ти говори за състезания, моля не бъркай причината със следствието. Ще ти го обясня - аз карам колело за удоволствие - причина, и това, че участвам в сътезания е следствие (не e задължително за всички!!!), а не обратното.
[quote]
така че нескопосания опит на JetLee да замаже ситуацията с романтични приказки не върви.
[/quote]

Какво да замазвам, то всичко е омазано. Повярвай, аз нямам никакъв бизнес интерес от състезанията, а и не съм Таен агент на Макском, решен константно да ти противоречи както си мислиш и вече по-рано написа.
[quote]
Другаря JetLee се опитва да присвои всичко хубаво в планинското колоездене и да го използва целенасочено за да замаже гафа, обаче поне на мен тоя селски трик не ми върви.
[/quote]

Изявих желание темата да приключи, но теб май още те сърбят пръстите.
И ако обичаш, не ме наричай другарю - нито съм ти на акъла, нито съм ти на възрастта.:bowdown:
JetLee

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Вто Юли 25, 2006 5:02 pm

Ой, ой, боцнах те където те боли, нали, другарю? :D

За forum rider - мерси, стараем се. Опитай и ти, вместо да плюеш. Напиши нещо полезно, нещо за каране, за велосипеда, ала-бала. Или само знаеш да плюеш? :)

За дългото писане - научи се и ти да пишеш бързо. Никой не те кара да ми четеш постовете, така че и по тая линия издишаш силно.

И... направи нещо позитивно и тогава ме критикувай, дотогава както се вижда можеш само да злобееш. Или можеш да докажеш обратното?

И ай стига с тия разправии, ако не ти изнася какво пиша, не го чети и не ми мрънкай. Всъщност ако ти се мрънка, мрънкай - все ми е тая...
Аватар
bikerider

Мнениеот JetLee » Вто Юли 25, 2006 5:12 pm

[quote="bikerider"]
...
[/quote]

Общо взето 3-я и 5-я ти ред, носят еднакъв смисил, но важното е да се пише.

Относно карането аз ходя и карам, за разлика от някои други.

Би ли ми обяснил къде ме боли, че нещо не схванах?

За плюенето мисля, че бъркаш. Погледни последния ми пост на 4 страница, който ти заклейми като целящ замазване.

Що не ходиш да караш колело вместо да се занимаваш с глупости? А това важи и за мен, отивам в парка. Със здраве.:)
JetLee

Мнениеот bikerider » Вто Юли 25, 2006 5:17 pm

[quote="JetLee"]
Що не ходиш да караш колело вместо да се занимаваш с глупости?
[/quote]

Някои от нас хранят семейства, работят на пълно работно време и гледат всяка свободна минута да карат. А покрай работата и си запълват времето с писане във форума.

Други си нямат работа, още учат, мама и тате ги хранят, карат си в [b]парка[/b] и дрънкат глупости за forum rider-и и така нататък...

Дивотии... :)
Аватар
bikerider

Мнениеот JetLee » Вто Юли 25, 2006 9:04 pm

[quote="bikerider"]

[quote="JetLee"]
Що не ходиш да караш колело вместо да се занимаваш с глупости?
[/quote]

Някои от нас хранят семейства, работят на пълно работно време и гледат всяка свободна минута да карат. А покрай работата и си запълват времето с писане във форума.

Други си нямат работа, още учат, мама и тате ги хранят, карат си в [b]парка[/b] и дрънкат глупости за forum rider-и и така нататък...

Дивотии... :)
[/quote]

Да да, говoри ми.:) Естествено когато те боцнаха по болното място както ти се изразяваш и вече няма какво да кажеш излизаме със старата песен на нов глас (вече я пя на spinsession). Аз какво правя ... дъра-бъра .. , но ти мама и тате ...Той spinsession си го каза - комплекс за малоценност + мания за величие. Жалко е, но истината боли...:unhappy:
JetLee

Мнениеот bikerider » Сря Юли 26, 2006 7:11 am

бягай при мама да се оплачеш... :lol:
Аватар
bikerider

Мнениеот JetLee » Сря Юли 26, 2006 8:58 am

[quote="bikerider"]

бягай при мама да се оплачеш... :lol:
[/quote]

Веднага, но ми се струва, че много често говориш за майки и така нататък. Да не би да имаш Едипов комплекс? :spin:Това е последното ми намесване в тази тема. :wavey:
JetLee

Мнениеот bikerider » Сря Юли 26, 2006 9:30 am

[quote="JetLee"]
Да не би да имаш Едипов комплекс? :spin:
[/quote]

То да беше това само... :lol:
Имам и Едипов комплекс и комплекс на Електра и комплекс за малоценност и мания за величие. Баща ми е мелез между фалаш и циганка, майка ми е смеска от туркиня и влах... :wavey:

А аз самия съм най-великия и съм гей :rofl::rofl::rofl::emlaugh:
Аватар
bikerider

Мнениеот kww » Сря Юли 26, 2006 9:58 am

НА МЕН МИ СТАНА МЪЧНО ЗА BIKERIDER ВИЖТЕ МОМЧЕТО КОЛКО ПРОБЛЕМИ СИ ИМАЛО, А ВИЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ,ГАДОВЕ ТАКИВА :crying::deal:
I LIVE FOR THIS SHIT!
Аватар
kww

Рейтинг: 1687

Мнениеот bikerider » Сря Юли 26, 2006 10:00 am

Ей забравих да кажа, че заеквам :rofl:

@kww: [img]http://www.funfilesandsmiles.com/smilies/2183.gif[/img]
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 26, 2006 10:04 am

И че биеш негрите...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 26, 2006 10:34 am

[quote="TOYAGA"]

И че биеш негрите...
[/quote]
Верно ли?:bigeyes:Малееее, байкрайдър, що така бе?:D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот MAN6 » Сря Юли 26, 2006 12:25 pm

[quote="NovemberCharlie"]

[quote="TOYAGA"]

И че биеш негрите...
[/quote]
Верно ли?:bigeyes:Малееее, байкрайдър, що така бе?:D
[/quote]

като малък са го изнасилили и от тогава му е и заекването
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bikerider » Сря Юли 26, 2006 1:49 pm

т-трима б-бяха :bawling:
Аватар
bikerider

Мнениеот F1-MAN » Сря Юли 26, 2006 2:03 pm

Абе оставете bikerider намира, човекът си има проблеми. Не исках да ги разкривам, но явно ще се наложи. Лежал е няколко години в лудница, поради тежка шизофрения, сега е на свобода, но все още не е излекуван. Мисли си, че кара колело и че е програмист. Останалите неща допълнително влошават основния му проблем. Моля ви бъдете снизходителни към него....:crap::evil:
Аватар
F1-MAN

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 26, 2006 2:10 pm

Освен това си мисли, че максим е на първо място, защото е най бързия на планетата.:D
@bikerider:beer: за загрявка за довечера
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот kotka12 » Сря Юли 26, 2006 3:31 pm

Мисля, че е време да разкрия истината за bikerider, която знам отдавна и ми тежи. Дано само неговите хора ме оставят да довърша това, което искам да напиша.
Ето фактите:
bikerider e ...АААААААРРРРРРРРРРРРРРГГГГГГГХХХХХХХХХХХХХХ...
:shooter::sniper::uzi::flamethr::kitty::smash::qright:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Сря Юли 26, 2006 3:37 pm

:evil:
Аватар
bikerider