Какво стана и/или нестана на състезанието днес!?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Какво стана и/или нестана на състезанието днес!?

Мнениеот koko » Нед Окт 10, 2004 4:16 pm

PLS. Напишете всякаква информация която може да споделите за състезанието по DH,да разберат нещо тези които неможеха да са там:(
koko

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Нед Окт 10, 2004 4:54 pm

:P:P
дано не досаждам ама бех на състезанието и :

на мен ми хареса ,добра организация ,но хората по трасето нарушаваха изизкванията на организаторите за безопасност ,е и единпат аз,никои не пострада нямаше състезател около мен ,просто влезнах малко в трасето с колелото:)

ще има много,много ,много снимков материал и филмов

трасето беше с много завои ,малко спанато е по средата ,но към финала е много готино ,незнам как ев горната част ,защото стигнах до мостчето ,щото бях с колело и раница

с една дума ; ДОВОЛЕН

публиката беше в настроение особено на улея и за малко време на мостчето:P:P:P

класирене незнам
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот alcoholyday » Нед Окт 10, 2004 5:17 pm

:bowdown:трасето:bowdown: много ми хареса... пуснах до 2 пъти веднъж преди и веднъж след състезанието и останах много доволен защото хем имаше скоростни участаци(от началото и към финала) а имаше и доста технични като камъните под лифта и обратните наклони... абе добре го бяха измислили

за класиране и аз незнам нищо но ZK и FRMarto са тъ пест :bowdown::banana::agree:
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот Alien » Нед Окт 10, 2004 6:33 pm

Бах на мен не ми върви. Страхотно трасе, още по-страхотна конкурения, технични (любимите ми), няколко бързички, 2 много бързи участъка. Моето изживяване: паднах 2 пъти, задния ми v-brake се откачи близо до края и ме дошубя да се засиля повечко на финалната права, след първото ми падане (на стръмното, не под лифта, ами което е около 5 метра дълго) шлема, който Любо ми даде (много мерси, жестоко е с шлем) много странно почна да ми пада над очите, като аз през повечето време виждах на около 3-4 метра пред мен и тук-таме вдигах глава нагоре към небето, за да мога да погледна малко по-напред. Много странно се получи. :D:D Чвно при ударът в земята (който беше с лакти) съм си друснал главата и се размести шлемчето. :D Резултат: целият съм в рани, почти на последно място, на около мин. и 50, две от първия. Излагация пълна. :D:D Иначе шоу голямо, много народ, викат яко, 100% фън. Ще е интересно състезанието другата седмица, жалко, че няма да мога да участвам. :V: Ма не мога 3 дена да отсъствам от училище, ПАК. :D
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот alcoholyday » Нед Окт 10, 2004 6:47 pm

а другата седмица какво ще бъде? А и някой ако може да каже първите трима във всички категорий :)
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Мнениеот No1s » Нед Окт 10, 2004 7:15 pm

Вярно ли ще има нещо и другата седмица?:crazy:. А кажете повечко информация, че явно съм назад с материала
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот koko » Нед Окт 10, 2004 7:33 pm

[quote="Alien"]

Бах на мен не ми върви. Страхотно трасе, още по-страхотна конкурения, технични (любимите ми), няколко бързички, 2 много бързи участъка. Моето изживяване: паднах 2 пъти, задния ми v-brake се откачи близо до края и ме дошубя да се засиля повечко на финалната права, след първото ми падане (на стръмното, не под лифта, ами което е около 5 метра дълго) шлема, който Любо ми даде (много мерси, жестоко е с шлем) много странно почна да ми пада над очите, като аз през повечето време виждах на около 3-4 метра пред мен и тук-таме вдигах глава нагоре към небето, за да мога да погледна малко по-напред. Много странно се получи. :D:D Чвно при ударът в земята (който беше с лакти) съм си друснал главата и се размести шлемчето. :D Резултат: целият съм в рани, почти на последно място, на около мин. и 50, две от първия. Излагация пълна. :D:D Иначе шоу голямо, много народ, викат яко, 100% фън. Ще е интересно състезанието другата седмица, жалко, че няма да мога да участвам. :V: Ма не мога 3 дена да отсъствам от училище, ПАК. :D
[/quote]

Важното е че си завършил.:^: И си без сериозни травми.:xx(:
Хлебарката на кое място завърши.
koko

Мнениеот F1-MAN » Нед Окт 10, 2004 7:52 pm

Абе, какво е станало с Жоро Танев, сега по телевизията чух че бил пострадал от бутилка шампанско и бил закаран в болница. Знаете ли нещо повече?
Аватар
F1-MAN

Мнениеот lechuga » Нед Окт 10, 2004 8:00 pm

[quote="koko"]

[quote="Alien"]

[/quote]

Важното е че си завършил.:^: И си без сериозни травми.:xx(:
Хлебарката на кое място завърши.

[/quote]

Ето ти официалните резултати http://www.bike-weekend.org/index.php?loc=info:)
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот sss » Нед Окт 10, 2004 8:07 pm

[quote="F1-MAN"]

Абе, какво е станало с Жоро Танев, сега по телевизията чух че бил пострадал от бутилка шампанско и бил закаран в болница. Знаете ли нещо повече?
[/quote]

PO koq televiziq sa davali reportaji?A znaete li,dali 6te ima drugi reportaji ili cqloto systezanie?:P
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Alien » Нед Окт 10, 2004 8:16 pm

[quote="F1-MAN"]

[/quote]

Сериозно ли? Много тъпа работа. Това не съм го видял, така че не мога да потвърдя. Но аз гледах и ня видях нищо такова.

Иначе: добре, аз съм на 2 минути след първия. От паданията да съм загубил 30-40 сек. Заради шлема, че не виждах да съм се забавил с още 10 сек. и заради спирачката накрая още 10 сек. Това прави 1 мин. Къде е другата минута? Явно хората карат доста добре или аз адски зле. :D:D А от първия Junior съм на 3 минути. бахаахах
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Victor » Нед Окт 10, 2004 8:59 pm

Абе загледах аз едни много готини блузи някакви оранжево-сиви на които бяха изброени всичките спонсори маи и имаше голям надпис RAM на гърба .Маи N.69 и N.6 караха с такива.Та въпроса ми беше мога ли да си взема една такава и аз че много се запалих по тях и от каде?
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Мнениеот No1s » Нед Окт 10, 2004 9:25 pm

[quote="Victor"]

Абе загледах аз едни много готини блузи някакви оранжево-сиви на които бяха изброени всичките спонсори маи и имаше голям надпис RAM на гърба .Маи N.69 и N.6 караха с такива.Та въпроса ми беше мога ли да си взема една такава и аз че много се запалих по тях и от каде?
[/quote]

С такива фанелки бяха от отбора на BAS. Трябва тях да питаш:wavey:
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот Cveti » Нед Окт 10, 2004 9:43 pm

Това,което видях от трасето в събота беше връх,нямам търпение да го спусна.Жалко,че не можах да гледам спускането днес.Разчитам на снимки.
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот Lubo » Нед Окт 10, 2004 10:02 pm

[quote="lechuga"]
[/quote]

Това е пълна тъпотия. Как може да има резултатите не юношите, а на мъжете да не ас готови.....да не би някоя врачка да ги вижда във стъклената си сфера?
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот the_fly » Нед Окт 10, 2004 10:10 pm

[quote="Lubo"]

[quote="lechuga"]
[/quote]

Това е пълна тъпотия. Как може да има резултатите не юношите, а на мъжете да не ас готови.....да не би някоя врачка да ги вижда във стъклената си сфера?
[/quote]

neznam dali e tupotia no i horata koito organizirat sastezanieto ne sa roboti i imat nujda ot pochivka
utre 100% shte ima i pulnite rezultati DH muje
purvite trima veche gi ima spomenati na niakolko mesta
Georgi Tanev
Kalin Rahnev
Radoslav Kuldjiev
the_fly

Рейтинг: 1200

Мнениеот ThEUfO » Нед Окт 10, 2004 10:10 pm

[quote="F1-MAN"]

[/quote]

Някой го перна с една бутилка, случва се :]
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот alcoholyday » Нед Окт 10, 2004 10:14 pm

[quote="ThEUfO"]

[quote="F1-MAN"]

[/quote]

Някой го перна с една бутилка, случва се :]
[/quote]

абе то не е смешно ама... :rofl: уфоф как реагира се едно секи ден го бият с бутилки...
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Мнениеот ThEUfO » Нед Окт 10, 2004 10:17 pm

[quote="alcoholyday"]
абе то не е смешно ама... :rofl: уфоф как реагира се едно секи ден го бият с бутилки...
[/quote]

Абе с тоя с бутилката всеки ден се биеме, е не е с бутилки.. :Щ]
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот Lubo » Нед Окт 10, 2004 10:27 pm

[quote="the_fly"]
[neznam dali e tupotia no i horata koito organizirat sastezanieto ne sa roboti i imat nujda ot pochivka
Georgi Tanev
Kalin Rahnev
Radoslav Kuldjiev
[/quote]

Ако истинската причина е това, че се нуждаят от почивка и не са имали време то тогава аз ДЪЛБОКО СЕ ИЗВИНЯВАМ
Аватар
Lubo

Мнениеот the_fly » Нед Окт 10, 2004 10:32 pm

[quote="Lubo"]

[quote="the_fly"]
[neznam dali e tupotia no i horata koito organizirat sastezanieto ne sa roboti i imat nujda ot pochivka
Georgi Tanev
Kalin Rahnev
Radoslav Kuldjiev
[/quote]

Ако истинската причина е това, че се нуждаят от почивка и не са имали време то тогава аз ДЪЛБОКО СЕ ИЗВИНЯВАМ
[/quote]

Da tova e prichinata zashtoto vremeizmervaneto nemoja da ni dade info na elektronen nositel i vsicki imena triabvashe da se vavajdat na raka
the_fly

Рейтинг: 1200

Мнениеот KRAZzy » Пон Окт 11, 2004 10:10 am

#19 Stoyan Ivanov
Много добре. Организация, публика, участници... всичко беше на ниво :^:
Това, че паднах 5 пъти разбиващо (първия на стръмния каменист участък под лифта - пирон с глава в камък [немога да си движа главата в момента, как съм завършил...]:xx(:) се забравя, но това че взех финала по гръб...
Единственото тъпо беше, че към края компютъра за отчитане на времето падна от масата и затова се получиха някои недоразумения, а и горе се поизнервихме, но на всеки се случва ;)

P.S. DH в BG се развива позитивно и ще продължава в същия дух :P
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот pascoff » Пон Окт 11, 2004 12:13 pm

@KRAZzy

човече ти ли беше тоз дето падна на глава на участъка под лифта малко преди долния стълб и има няма 3 4 секунди, стана и запраши надолу ? като те видях как падна с главата напред си помислих че няма да станеш изобщо ... какво ти има на глвата, наред ли е ;)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Мнениеот KRAZzy » Пон Окт 11, 2004 1:52 pm

@ mite_pascoff

Man, аз бях:xx(:

За секунда си помислих, че съм парализиран, после видях че без проблем си движа краката, наместих си шлема и духнах с мъгла в очите. Оказа се, че съм с изкълчена китка и навехнат врат, абе майката си трака...
Най-важното е, че брат ми беше там с камера и има яко материал :)
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот jivkonik » Пон Окт 11, 2004 3:56 pm

А какво стана с Ekaterina Chernova - казаха, че е закарана в болница след финала? Аз я видях на тренировката падна под лифта, но не беше много неприятно поне видимо. После какво се е случило?:I
Аватар
jivkonik

Мнениеот Lubo » Пон Окт 11, 2004 4:05 pm

[quote="KRAZzy"]

@ mite_pascoff

Man, аз бях:xx(:

За секунда си помислих, че съм парализиран, после видях че без проблем си движа краката, наместих си шлема и духнах с мъгла в очите. Оказа се, че съм с изкълчена китка и навехнат врат, абе майката си трака...
Най-важното е, че брат ми беше там с камера и има яко материал :)
[/quote]

ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ ТОВА ПАДАНЕ. И се оправяй БЪРЗО.
Аватар
Lubo

Мнениеот Lubo » Пон Окт 11, 2004 4:07 pm

[quote="jivkonik"]

А какво стана с Ekaterina Chernova - казаха, че е закарана в болница след финала? Аз я видях на тренировката падна под лифта, но не беше много неприятно поне видимо. После какво се е случило?:I
[/quote]

Абе тя падна и на тренировката много гадно на скока :V::V::V:....нали тя е с RAM FR и Dainese протектори?
Аватар
Lubo

Мнениеот Tupekc » Пон Окт 11, 2004 4:08 pm

Камикадзе! :D
Аватар
Tupekc

Рейтинг: 1204

Мнениеот Гост » Пон Окт 11, 2004 5:39 pm

[quote="jivkonik"]

[/quote]

[color=navy][b]Не те знам кой си, но мога със сигурност да отговоря на въпроса ти дори с подробности, защото най-добре знам, какво се случи с нея. По време на тренировката подането под лифта на "коварните камани" беше само началото. След още няколко грациозни премятания следваше това на излизането от улея - скока я подхвърли с надценка и изпускайки педалите още във въздуха, тя каца в/у задната гума и се влачи така няколко mm. Не си спомням дали имаше и удар с десния педал, но се усети болка най-вече м/у самите бутове :D.
Горе преди старта, вълнието притиска пикучния й мехур, и сваляйки дайнезето тя забелязва открита рана. Първата й мисъл при гледката беше "Jesus, излезнали са ми червата" - на това приличаше (явно моментния шок е оказал влияние на осезаемите възприятия). Накрая се оказа, че са само разкъсани тъкани и връзки (с порция месо и сланина). Всъщност досега нищо подобно не я е сполетявало, затова в началото й се стори нещо фатално - хич не е така.
Праснаха й 3 шева в Пирогов (тук искам да отбележа, че даже лекаря знаеше за това състезание) и сега е съвсем ОК.

Ще й предам, че някой непознат се е поинтересувал от физическото й състояние.

Фенкс вери мач!

P.S. Тече кръв, тече гной...ама Keka си е пак гееерой хахах[/b][/color]
Гост

Мнениеот MOD » Пон Окт 11, 2004 6:11 pm

[quote="Kekemora"]

[quote="jivkonik"]

[/quote]

[color=navy][b]Не те знам кой си, но мога със сигурност да отговоря на въпроса ти дори с подробности, защото най-добре знам, какво се случи с нея. По време на тренировката подането под лифта на "коварните камани" беше само началото. След още няколко грациозни премятания следваше това на излизането от улея - скока я подхвърли с надценка и изпускайки педалите още във въздуха, тя каца в/у задната гума и се влачи така няколко mm. Не си спомням дали имаше и удар с десния педал, но се усети болка най-вече м/у самите бутове :D.
Горе преди старта, вълнието притиска пикучния й мехур, и сваляйки дайнезето тя забелязва открита рана. Първата й мисъл при гледката беше "Jesus, излезнали са ми червата" - на това приличаше (явно моментния шок е оказал влияние на осезаемите възприятия). Накрая се оказа, че са само разкъсани тъкани и връзки (с порция месо и сланина). Всъщност досега нищо подобно не я е сполетявало, затова в началото й се стори нещо фатално - хич не е така.
Праснаха й 3 шева в Пирогов (тук искам да отбележа, че даже лекаря знаеше за това състезание) и сега е съвсем ОК.

Ще й предам, че някой непознат се е поинтересувал от физическото й състояние.

Фенкс вери мач!

P.S. Тече кръв, тече гной...ама Keka си е пак гееерой хахах[/b][/color]
[/quote]

Юнак !!! Да се оправиш бързо, че следващото състезание е след по-малко от седмица !!!
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Следваща

Назад към Архив