Какво стана и/или нестана на състезанието днес!?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот MOD » Пон Окт 11, 2004 7:23 pm

[quote="GOA"]

Няма ли някой да изхрачи камъчето за това предстоящо състезание??
Да не би да е ХС-то до Черни връх :uhh:?
[/quote]

Не. Сега 14-17.10.2004 е Държавното първенство по XC и DH. Отново на Симеоново, организирано от БФПК

По непотвърдени сведения качването на Черни връх и спускането към Железница остава за 23.10 ( ако атмосферните условия позволят провеждането му ). Относно провеждането му и организацията - повече подробности от Тучо-Чучо
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот sss » Пон Окт 11, 2004 8:02 pm

Koga 6te se poqvi info za tova systezanie?Za6toto ve4e e ponedelnik ve4erta:DNqma vreme,no kato gledam datite na provejdaneto mai pak 6te propusna 6tot na 15 imam rojden den i se zaformq hiper kupon.:I:^::P
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот MOD » Пон Окт 11, 2004 8:16 pm

[quote="sss"]

Koga 6te se poqvi info za tova systezanie?Za6toto ve4e e ponedelnik ve4erta:DNqma vreme,no kato gledam datite na provejdaneto mai pak 6te propusna 6tot na 15 imam rojden den i se zaformq hiper kupon.:I:^::P
[/quote]

Повече инфо [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3564]тук[/url]
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот jivkonik » Пон Окт 11, 2004 8:46 pm

[quote="KRAZzy"]

@ mite_pascoff

Man, аз бях:xx(:

За секунда си помислих, че съм парализиран, после видях че без проблем си движа краката, наместих си шлема и духнах с мъгла в очите. Оказа се, че съм с изкълчена китка и навехнат врат, абе майката си трака...
Най-важното е, че брат ми беше там с камера и има яко материал :)
[/quote]

И аз те "отснех" с камерата кви ги вършиш - изротски се преби да ти кажа!!! :thumb: Ако на брат ти матеряла не е читав свиркай да ти дам откъс от моя...
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот jivkonik » Пон Окт 11, 2004 8:51 pm

[quote="Kekemora"]

[quote="jivkonik"]

А какво стана с Ekaterina Chernova - казаха, че е закарана в болница след финала? Аз я видях на тренировката падна под лифта, но не беше много неприятно поне видимо. После какво се е случило?:I
[/quote]

[color=navy][b]Не те знам кой си, но мога със сигурност да отговоря на въпроса ти дори с подробности, защото най-добре знам, какво се случи с нея. По време на тренировката подането под лифта на "коварните камани" беше само началото. След още няколко грациозни премятания следваше това на излизането от улея - скока я подхвърли с надценка и изпускайки педалите още във въздуха, тя каца в/у задната гума и се влачи така няколко mm. Не си спомням дали имаше и удар с десния педал, но се усети болка най-вече м/у самите бутове :D.
Горе преди старта, вълнието притиска пикучния й мехур, и сваляйки дайнезето тя забелязва открита рана. Първата й мисъл при гледката беше "Jesus, излезнали са ми червата" - на това приличаше (явно моментния шок е оказал влияние на осезаемите възприятия). Накрая се оказа, че са само разкъсани тъкани и връзки (с порция месо и сланина). Всъщност досега нищо подобно не я е сполетявало, затова в началото й се стори нещо фатално - хич не е така.
Праснаха й 3 шева в Пирогов (тук искам да отбележа, че даже лекаря знаеше за това състезание) и сега е съвсем ОК.

Ще й предам, че някой непознат се е поинтересувал от физическото й състояние.

Фенкс вери мач!

P.S. Тече кръв, тече гной...ама Keka си е пак гееерой хахах[/b][/color]
[/quote]

Ами бях до "нея" (или "теб" :spiny: може би) при онова падане под лифта... ама за другите падания не знаех... оправяй се скоро и пак на линия! И умната ей!:thumb:
Аватар
jivkonik

Мнениеот Admin » Пон Окт 11, 2004 9:16 pm

[quote="GOA"]

Няма ли някой да изхрачи камъчето за това предстоящо състезание??
Да не би да е ХС-то до Черни връх :uhh:?
[/quote]

Има време и за това, надявам се :) ;)
Но преди него, сега, на 16-17 октомври, пак над Симеоново, ще има състезания по спускане и ХС, организирани от БФПК. Доколкото знам, трасетата ще са други, т.е. състезаниеята ще са си различни. А като гледам прогнозата за времето, калта ще е в изобилие, което значи доста интересно за гледане и трудно за каране :^:
Подробности и програма могат да се вземат от сервиза на БФПК, надявам се утре да ги има и в МТБ-БГ, където можете да очквате също и репортаж от bike-weekend и голяма галериа с мои снимки :smokin:

Edit: Аз пък да не видя, че имало втора страница на темата....
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот jokata » Пон Окт 11, 2004 10:28 pm

[quote="jivkonik"]
А какво стана с Ekaterina Chernova - казаха, че е закарана в болница след финала? Аз я видях на тренировката падна под лифта, но не беше много неприятно поне видимо. После какво се е случило?:I[/quote]
[quote="MOD"]
Юнак !!! Да се оправиш бързо, че следващото състезание е след по-малко от седмица !!![/quote]

Ам'че аз доколкото видях тя си получи лично наградите за второто място... Даже отметна с характерен жест назад дългата си руса коса :usclap:

P.S.
Несъществуващата си дълга руса коса ;) :thumb:
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Рейтинг: 1700

Мнениеот jivkonik » Пон Окт 11, 2004 10:45 pm

[quote="jokata"]

[quote="jivkonik"]
А какво стана с Ekaterina Chernova - казаха, че е закарана в болница след финала? Аз я видях на тренировката падна под лифта, но не беше много неприятно поне видимо. После какво се е случило?:I[/quote]
[quote="MOD"]
Юнак !!! Да се оправиш бързо, че следващото състезание е след по-малко от седмица !!![/quote]

Ам'че аз доколкото видях тя си получи лично наградите за второто място... Даже отметна с характерен жест назад дългата си руса коса :usclap:

P.S.
Несъществуващата си дълга руса коса ;) :thumb:

[/quote]

Бъркаш нещо! И победителката беше с дълга руса коса - нея си видял....
Аватар
jivkonik

Мнениеот jokata » Пон Окт 11, 2004 11:12 pm

[quote="jivkonik"]
Бъркаш нещо! И победителката беше с дълга руса коса - нея си видял....
[/quote]

Не бъркам. Щото бях там и видях кой получи наградите... Тогава БАС-аджийте почнаха да скандират "Кате-Кате" и въпросния човек реагира точно така.

Брех, само на мен ли ми е направило впечатление? :dunno: То заради публиката беше този жест :tongue:. Както и да е де.
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот TOYAGA » Пон Окт 11, 2004 11:13 pm

[quote="Kekemora"]

[quote="jivkonik"]

А какво стана с Ekaterina Chernova - казаха, че е закарана в болница след финала? Аз я видях на тренировката падна под лифта, но не беше много неприятно поне видимо. После какво се е случило?:I
[/quote]

[color=navy][b]...защото най-добре знам, какво се случи с нея. По време на тренировката подането под лифта на "коварните камани" беше само началото. След още няколко грациозни премятания следваше това на излизането от улея - скока я подхвърли с надценка и изпускайки педалите още във въздуха, тя каца в/у задната гума и се влачи така няколко mm. Не си спомням дали имаше и удар с десния педал, но се усети болка най-вече м/у самите бутове :D.
Горе преди старта, вълнието притиска пикучния й мехур, и сваляйки дайнезето тя забелязва открита рана. Първата й мисъл при гледката беше "Jesus, излезнали са ми червата" - на това приличаше (явно моментния шок е оказал влияние на осезаемите възприятия). Накрая се оказа, че са само разкъсани тъкани и връзки (с порция месо и сланина). Всъщност досега нищо подобно не я е сполетявало, затова в началото й се стори нещо фатално - хич не е така.
Праснаха й 3 шева в Пирогов (тук искам да отбележа, че даже лекаря знаеше за това състезание) и сега е съвсем ОК.

Ще й предам, че някой непознат се е поинтересувал от физическото й състояние.

Фенкс вери мач!

P.S. Тече кръв, тече гной...ама Keka си е пак гееерой хахах[/b][/color]
[/quote]

Ето именно в подобни извънредно редки и все по-оредяващи случаи като този си спомням репликата на един забравен герой в един забравен съветски филм:

[b]"НЕ ЖЕНА, ПРИЯТЕЛЮ, А ШЕСТЦЕВЕН МИНОМЕТ!"[/b]

Шапка Ви свалям госпожице!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Alien » Вто Окт 12, 2004 9:02 am

[quote="jivkonik"]

[quote="KRAZzy"]

@ mite_pascoff

Man, аз бях:xx(:

За секунда си помислих, че съм парализиран, после видях че без проблем си движа краката, наместих си шлема и духнах с мъгла в очите. Оказа се, че съм с изкълчена китка и навехнат врат, абе майката си трака...
Най-важното е, че брат ми беше там с камера и има яко материал :)
[/quote]

И аз те "отснех" с камерата кви ги вършиш - изротски се преби да ти кажа!!! :thumb: Ако на брат ти матеряла не е читав свиркай да ти дам откъс от моя...
[/quote]

Чакай, чакай, нали ще качиш материала при ВСИЧКИ случай и то ЦЕЛИЯ, а не само част и то ако на брат му не бил читав. Аре, че ми се гледат филмчета. Хора КАЧВАЙТЕ. :D Знам, че в еврото rack 8 може да се качва. Пробвайте там.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот KRAZzy » Вто Окт 12, 2004 9:53 am

Man, kakuv film vi 4aka... Ako namerq vreme 6te stane naistina got, no 6te e na liniq pone do kraq na sedmicata, daze mislq da iz4akam i drugoto sustezanie, zada e full action :)

BTW, brat mi e omrql ot strah za men i e svalil garda s kamerata to4no kogato zapo4vam da padam :(!:
Interesnoto oba4e e, 4e nikade ne vidqh zreli6tnoto si vargalqne na finala, no o6te ima vreme.
[color=red] Sram me e [/color] :I
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот Alien » Вто Окт 12, 2004 10:17 am

И мен ама да не ти пука. КАЧВАЙ ФИЛМА!!! :D:D
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот ThEUfO » Вто Окт 12, 2004 2:03 pm

[quote="Alien"]
Чакай, чакай, нали ще качиш материала при ВСИЧКИ случай и то ЦЕЛИЯ, а не само част и то ако на брат му не бил читав. Аре, че ми се гледат филмчета. Хора КАЧВАЙТЕ. :D Знам, че в еврото rack 8 може да се качва. Пробвайте там.
[/quote]

еврото е най-скапания фрии хост който може да съществува! Качвайте където и да е, само не там, data, ftl, bubu, bol и тн :]
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот Гост » Вто Окт 12, 2004 8:44 pm

[color=navy][b]MOD, TOYAGA, jivkonik...благодаря за мъжката ви подкрепа[/b][/color] :^:
Гост

Мнениеот Victor » Сря Окт 13, 2004 7:48 am

Абе някои нямма ли да каже нещо за музиката???
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Предишна

Назад към Архив