DH състезание - поздрави!!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

DH състезание - поздрави!!!

Мнениеот bikerider » Пон Окт 11, 2004 9:12 am

Първо искам да поздравя организаторите за чудесното DH трасе - много разнообразно и наистина достойно за UCI състезание.
Организацията ми направи впечатление - наистина беше на ниво според мен и контрастираше с минали състезания.

На второ място искам да поздравя всички които видях там и които се забавляваха чудесно.

И на трето, но не последно място: ЕВАЛА НА ИСТИНСКИЯ ШАМПИОН!!!!
Той си знае кой е, нищо че остана втори :D:D:D:8D::8D::8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот KRAZzy » Пон Окт 11, 2004 9:32 am

BRAVO :8D:

Трасе от класа, изпълнена с ентусиазъм многочислена публика и огромно количество участници. Беше просто върха :D
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот TheUndertaker » Пон Окт 11, 2004 10:03 am

Поздрави от мене за ИСТИНСКИЯ ШАМПИОН, евала на БАС за всичко ма следващия път водещия по компетентен сложете АГЕНТА :D, другото ви го казахме !
Специлани поздрави за Здравко, Манша и всеки имал технически проблем, яко се наблъскахме в стотните, а Ухитата да се скрият че много твърдаци ги бият :))).
Айде и следващия път без аварии да се види кой какво нали Манши :)

P.S.Ако някой има 21 номер на снимка да се обажда :)
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот Black » Пон Окт 11, 2004 10:22 am

bikerider :agree::^::guiter:
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот Lubo » Пон Окт 11, 2004 11:21 am

Присъединявам се към bikerider. Имам само упрек към публиката - е може ли да застана човк ПРЕД дюшека бе?????? Имаше и такива малоумници (даже май посещават и форума). И забележка към ТЪПИТЕ МОТОРИСТИ, НО тоа не зависи много от организаторите, а от културата Ни.
СЪСТЕЗАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот AgentOrange » Пон Окт 11, 2004 11:33 am

Благодарим за поздравите :)

Но най-големи поздрави заслужавате всички вие, които бяхте съпричастни на събитията като публика или като участници. Вие бяхте сърцето и душата на състезанието, и за това от името на целия организаторски екип ви благодаря. С голямо внимание ще следим мненията и коментарите ви за да направим следващия Bike Weekend още по-добър.
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот jivkonik » Пон Окт 11, 2004 11:46 am

[quote="AgentOrange"]

Но най-големи поздрави заслужавате всички вие, които бяхте съпричастни на събитията като публика или като участници. Вие бяхте сърцето и душата на състезанието, и за това от името на целия организаторски екип ви благодаря. С голямо внимание ще следим мненията и коментарите ви за да направим следващия Bike Weekend още по-добър.

[/quote]

Бях на участъка под лифта. Кофти впечатление ми направиха хората с радостанциите и свирките на този пост - добре, че тези от предните постове свиркаха, та да се пази публиката като наближи състезател! Тези дето бяха там хич не си даваха зор да свиркат, и надолу по трасето ако имаше хора нямаше как да чуят, че идва някой! А и ги мързеше да мръднат и наместят дюшеците, които след няколко падания върху тях оголиха камъните. Иначе другото си беше на ниво.
Аватар
jivkonik

Мнениеот TheUndertaker » Пон Окт 11, 2004 11:58 am

Да маршалите бяха много зле свириха след като през тях премине състезател , а не като го видят ма .... публиката на места беше много алкохолизирана и напушена :)
И като за капак ми объркаха фамилията :(, не е сложна ма ... си е моя :)
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот SPA » Пон Окт 11, 2004 12:07 pm

[quote="TheUndertaker"]

Да маршалите бяха много зле свириха след като през тях премине състезател , а не като го видят ма .... публиката на места беше много алкохолизирана и напушена :)
И като за капак ми объркаха фамилията :(, не е сложна ма ... си е моя :)
[/quote]

Е как ща видят като някои седят с гръб към идващия. Пък и какво ли има за гледане се чудя аз? Някви си баби с колела. Пфффф....
Баси даже свирки нямаха всички. Лично им даох мойта. И за капак не ми я върнаха. Искам си компенсация ей. Ало чува ли ме някой? ... Тишина!

BAS - работа става най-добре когато човек си я върши сам. Дано следващия път имате успех по въпроса.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот bikerider » Пон Окт 11, 2004 12:20 pm

[quote="jivkonik"]

[quote="AgentOrange"]

[/quote]

Бях на участъка под лифта. Кофти впечатление ми направиха хората с радостанциите и свирките на този пост - добре, че тези от предните постове свиркаха, та да се пази публиката като наближи състезател! Тези дето бяха там хич не си даваха зор да свиркат, и надолу по трасето ако имаше хора нямаше как да чуят, че идва някой! А и ги мързеше да мръднат и наместят дюшеците, които след няколко падания върху тях оголиха камъните. Иначе другото си беше на ниво.
[/quote]

Че имаше какво да се желае още имаше - но на фона на качеството на цялостната организация това е тооолкова бял кахър, че няма накъде.
Все пак това е DH състезание и маршалите не са пъдари да пазят хората - те са там главно за състезателите и за инциденти (както аз ги разбирам нещата). Който стои близо до трасето си поема рисковете.

Апропо маршалите - аз лично не бих искал прекалено много от тях - все пак и те са хора и то студенти от НСА. Доста скъпо начинание е да поддържаш собствена армия от маршали и да ги мотивираш. В това отношение организаторите нямат никаква вина - мисля че проблема е бил в конкретния човек на стръмния участък.
Нека да не забравяме, че тия момчета три дни поред са носили на гръб дюшеците и са ги подреждали, а после прибирали. Не само те де - видях Агента нарамил доста голям наръч дюшеци :D. Който не знае какъв зор е това да носиш надолу такива неудобни неща, трябва да опита.

Нямам много повече да кажа, освен пак да поздравя организаторите. Way to go... :thumb:
Аватар
bikerider

Мнениеот jivkonik » Пон Окт 11, 2004 12:24 pm

[quote="SPA"]

BAS - работа става най-добре когато човек си я върши сам. Дано следващия път имате успех по въпроса.
[/quote]

Предложението ми е следващи път да пуснете обява, че набирате маршали и съм сигурен, че ще има в излишък ентусиазирани фенове от тези, дето не ги пуснаха да карат и които с голям кеф ще съдействет с каквото могат (и каквото им обясните)защото най-малкото са запалени по този спорт!
Аватар
jivkonik

Мнениеот uha_rampage » Пон Окт 11, 2004 2:02 pm

[quote]Ухитата да се скрият че много твърдаци ги бият[/quote]

Е слава богу, че ти не си един тези, които ги бият :finger::beer:

Поздрави за Марто-Мастора от Дружба2 теам :usclap:
Човека заради когото се запалих по този спорт...
Доказа че нашия квартал ражда шампиони :uzi::hbang2:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Пон Окт 11, 2004 2:09 pm

А да щях да забравя...
Браво за трасето!
За организацията - не съм особено доволен... Да чакаш 4 часа да те пуснат да караш не е много кеф...
И още нещо - следващия път като се прави трасе, ще е супер да се кара от всички състезатели по равно. Аз лично съм го карал точно 6 пъти, някой са го карали ПОНЕ още толкова... Демек пазете го в тайна до последния момент... ако е възможно разбирасе...
Благодаря ви :|):
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот bikerider » Пон Окт 11, 2004 2:15 pm

[quote="uha_rampage"]

А да щях да забравя...
Браво за трасето!
За организацията - не съм особено доволен... Да чакаш 4 часа да те пуснат да караш не е много кеф...
И още нещо - следващия път като се прави трасе, ще е супер да се кара от всички състезатели по равно. Аз лично съм го карал точно 6 пъти, някой са го карали ПОНЕ още толкова... Демек пазете го в тайна до последния момент... ако е възможно разбирасе...
Благодаря ви :|):
[/quote]

айдеее... да не си въртял толкова на тренировките...
те хората хубаво казват никакъв секс вечерта преди състезание, ама ... :laugh::lol:
Аватар
bikerider

Мнениеот koko » Пон Окт 11, 2004 2:16 pm

[quote="Lubo"]

Присъединявам се към bikerider. Имам само упрек към публиката - е може ли да застана човк ПРЕД дюшека бе?????? Имаше и такива малоумници (даже май посещават и форума). И забележка към ТЪПИТЕ МОТОРИСТИ, НО тоа не зависи много от организаторите, а от културата Ни.
СЪСТЕЗАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1
[/quote]

Какво са правили мотористите:?:.
:offtopic:
Иначе съботата ме спряха едни хора;) да гледаме дроповете ако се чудиш къде съм изчезнал...Виках,виках ама не ме чу...
:offtopic:
koko

Мнениеот КапитанПланета » Пон Окт 11, 2004 3:30 pm

[quote="koko"]
Какво са правили мотористите:?:.
[/quote]

Mи поне това, което аз видях беше много тъпо... Един с кросарка непрекъснато се мотаеше на място където трасето се пресича с пътеката и си тестваше мотора като че ли това беше единственото място подходящо за целта. Не мога да ги разбера тия какъв кеф им прави да се забият в най-голямата навалица и да вдигат гюрултия, като пречат на всички останали.
Иначе за състезанието - не успях да видя кой знае какво, защото и двата дни бях само до 13 часа :bawling:, но от това, което видях останах много впечатлен. Нивото от година на година се вдига - като трасе, като организация, като участие и като атмосфера. Поздравления за всички които са положили усилия това да стане факт !
Като гледах програмата, останах с впечатление че все някаква част от състезанията ще успея да зърна до 13:00, но явно се получиха закъснения. Както и да е, за такива мероприятия човек трябва да си задели цял ден, за догодина ще знам ;). Като предложение по организацията - нямаше да е зле да има и едно фургонче за продаване на минерална вода и прочее, но не е болка за умиране - на 5 мин от финала имаше едно магазинче където се спасихме от обезбиряването :beer:.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот 4getcredo » Пон Окт 11, 2004 3:44 pm

Подкрепям капитана относно насъщния и някакви течности. Не че някой ни е виновен, че не си взехме вода и други нещица, но според мен от взаимен интерес би било едно бюфетче.
Относно маршалите поне този, който стоеше в началото на участък под лифта, беше зает с предаването на информация между различните постове (там бях аз), времена и някакви такива неща. Така ми се струва, защото той постоянно диктуваше някакви цифри и др. през радиото. Т.е. нямаше време да надува свирката. Това не оправдава някои, които си стояха безучастно и с празен поглед. :)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот bikezilla » Пон Окт 11, 2004 4:12 pm

Като говорим за липсата на вода и др., да отбележим и пълната липса на каквито и да било кошчета за боклук, в резултата на което мястото беше осеяно с празни бутилки за вода, хартийки, опаковки и т.н.
Следащия път ще е добре да има някакви временни кошчета, да си пазим планините все пак.

Същото се отнася и за старта на трасето - щеше да е много хубаво да имаше известно количество вода и храна, както и кошче за боклук горе.
Все пак, някои състезатели чакахме по 2 и повече часа, преди да стартираме.
Аватар
bikezilla

Мнениеот Lubo » Пон Окт 11, 2004 4:19 pm

Тъпите мотористи (двама от които са ми колеги :(!::(!:) минаха НАЙ-нагло през една част от трасето. В началото докато си сновеше един нямаше много смелост и караше До трасето, НО после се събраха трима и минаха и през трасето в една част.....даеж единия спря со трасети и си говореше с една мацка и се чуди дамине ли да не мине ли?.....абе култура....иначе за Шерифите - дето бях аз свиреше, но не си даваше много зор да премести публиката да не е на трасето, а публиката защо седеше там е друг въпрос.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот 4getcredo » Пон Окт 11, 2004 4:30 pm

[quote="bikezilla"]

Като говорим за липсата на вода и др., да отбележим и пълната липса на каквито и да било кошчета за боклук, в резултата на което мястото беше осеяно с празни бутилки за вода, хартийки, опаковки и т.н.
Следащия път ще е добре да има някакви временни кошчета, да си пазим планините все пак.

Същото се отнася и за старта на трасето - щеше да е много хубаво да имаше известно количество вода и храна, както и кошче за боклук горе.
[/quote]

Да! Аз лично си събирам боклуците и липсата на кошчета не ми пречи да си прибера дори и фасовете. В това отношение да има и да няма, то си е до възпитание.
Качвах се до старта точно с идеята, че там е много вероятно да има течности за освежаване. Организаторите може да го вземат предвид за следващия път. :) Иначе си беше чудесно!
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот TheUndertaker » Пон Окт 11, 2004 5:02 pm

[quote="bikezilla"]

[/quote]

Вода имаше бе но долу БАС имаха баят стекове в минерла вода и си беше безплатна, за яденето верно е зимаха се сандвичи от някъде иа з непомня откъде. КОшове имаше до шатрите огромни наелони ма се понапълниха бързо от културни хора . Мен лично тоя ред бул дет получих долу ми спаси животеца направо , мерси на девойките!
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот ThEUfO » Пон Окт 11, 2004 5:03 pm

абе то имаше водичка на финала при BAS шатрата, и RedBull имаше на финала за участниците, ама да го даваха горе тоя RedBull белким :]
@Редбуладжийките: сакам си снимката (с една от тес булки ме снимаха) една такава руса, с големи...очи :щ
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот Гост » Пон Окт 11, 2004 5:08 pm

[quote="AgentOrange"]

[/quote]

[color=navy][b]Много съм признателна на всеки един, който е взел участие в организацията на това първо и истинско за мен състезание. Бях жив свидетел почти през цалото време на полаганите усилия на всеки един от вас. Разбрах колко труд, нерви и желание влагате във всеки детайл.
Не всички проблеми се решаваха бързо, времето като че все не стигаше...но с общите усилия на колеги/добри приятели вие постигнахте това, което всички ние даже не очаквахме, но приехме присърце.
Лично знам, че вие обичате занаята си, а добрите резултати от това ново начинание (които са налице) са допринесли килограми щастие.
Надявам се този ивент да е променил не само моите нагласи към спорта.
Искам да благодаря за всичко, което получих от вас и за подкрепата и безбройните съвети, с които ме затрупахте преди първото ми финално спускане.

Магазин BAS, RAM Bikes Team...радвам се, че ви има.[/b][/color]
Гост

Мнениеот Zink » Пон Окт 11, 2004 6:31 pm

Поздравления, RAM Bikes Team!
Трасето беше много яко, а също и участниците.
Поздравления и към Марто от Дружба. Супер беше!
True Riders Team
Zink

Мнениеот No1s » Пон Окт 11, 2004 8:17 pm

Първо евала на състезателите за карането. Страхотни бяха! Поздравления също трябва да отнесат и хората от BAS, които се справиха доста добре с организацията, разбира се като изключим няколко несъществени нещица;). Относно маршалите този, който беше при мен си правеше труда да свирка при идването на някои състезател. Разбира се не липсваха и хора, които бяха дошли на изглед и въобще не знаеха за какво са тези ленти. Две жени си се разхождаха по трасето и се наложи да подсвирна малко :), за да не стане неприятно. Иначе БРАВО! Супер състезание.:beer::hbang2:
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот axelmax » Пон Окт 11, 2004 8:48 pm

за маршалите-стигнах до мостчето по нататак неможах ,но маршалите си вършеха работата ,но неможе да спрат тълпа от луди дезоориентирани бабета

незнам,които е минал през мостчето и се е задържал малко ,но едно мога да кажа ,че там състезателите на последния завои за мостчето все щеха да излезнат от трасето ,малко беше кофти:Pама нищо така трябва
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот the_fly » Пон Окт 11, 2004 9:14 pm

[quote="bikerider"]

И на трето, но не последно място: [size=200]ЕВАЛА НА ИСТИНСКИЯ ШАМПИОН[/size]!!!!
[/quote]

Istinskia shampion e drug i e na purvo miasto no pri mladejite
100 Dimiter Gajdov 4:08.861
cifrite niama nujda da komentiram
the_fly

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Пон Окт 11, 2004 9:55 pm

И аз искам да поздравя всички участници, караха страхотно! :^: А Митко наистина ми взе акъла - не, че не съм го виждал как кара, ама с такава преднина...ей в такива таланти ми е надеждата да започнат по-често да се появяват в чужбина :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот F1-MAN » Вто Окт 12, 2004 7:41 am

[quote="the_fly"]

[quote="bikerider"]

И на трето, но не последно място: [size=200]ЕВАЛА НА ИСТИНСКИЯ ШАМПИОН[/size]!!!!
[/quote]

Istinskia shampion e drug i e na purvo miasto no pri mladejite
100 Dimiter Gajdov 4:08.861
cifrite niama nujda da komentiram
[/quote]

111 Georgi Tanev 4:14.305
Без коментар.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот bikerider » Вто Окт 12, 2004 10:21 am