[quote="jivkonik"]
[quote="AgentOrange"]
Благодарим за поздравите
Но най-големи поздрави заслужавате всички вие, които бяхте съпричастни на събитията като публика или като участници. Вие бяхте сърцето и душата на състезанието, и за това от името на целия организаторски екип ви благодаря. С голямо внимание ще следим мненията и коментарите ви за да направим следващия Bike Weekend още по-добър.
[/quote]
Бях на участъка под лифта. Кофти впечатление ми направиха хората с радостанциите и свирките на този пост - добре, че тези от предните постове свиркаха, та да се пази публиката като наближи състезател! Тези дето бяха там хич не си даваха зор да свиркат, и надолу по трасето ако имаше хора нямаше как да чуят, че идва някой! А и ги мързеше да мръднат и наместят дюшеците, които след няколко падания върху тях оголиха камъните. Иначе другото си беше на ниво.
[/quote]
Че имаше какво да се желае още имаше - но на фона на качеството на цялостната организация това е тооолкова бял кахър, че няма накъде.
Все пак това е DH състезание и маршалите не са пъдари да пазят хората - те са там главно за състезателите и за инциденти (както аз ги разбирам нещата). Който стои близо до трасето си поема рисковете.
Апропо маршалите - аз лично не бих искал прекалено много от тях - все пак и те са хора и то студенти от НСА. Доста скъпо начинание е да поддържаш собствена армия от маршали и да ги мотивираш. В това отношение организаторите нямат никаква вина - мисля че проблема е бил в конкретния човек на стръмния участък.
Нека да не забравяме, че тия момчета три дни поред са носили на гръб дюшеците и са ги подреждали, а после прибирали. Не само те де - видях Агента нарамил доста голям наръч дюшеци

. Който не знае какъв зор е това да носиш надолу такива неудобни неща, трябва да опита.
Нямам много повече да кажа, освен пак да поздравя организаторите. Way to go...