predpolagam vskqa zima idva po edin takuv topic,i se izvinqvam na tezi koito ve4e im e omraznalo ot takiva,no vse pak me interesuva!
minalata zima nqmax kolelo,demek dosega ne mi se e slu4valo da karam prez zimata!ta iskam da vi pomolq da mi kajete osnovnite ne6ta za zimnoto karane-za6to trqbva prez zimata da se smazva verigata s gres,a ne s maslo,i za gymite(mislq 4e se dose6tam za6to trqbva da sa po meki-za po dobro vceplenie ili ne6to takova)i za vsi4ki tezi vajni ne6ta!
ne sum privurjenik na misluta za karane prez zimata,za6toto predi mesec se ka4vax do aleko i tam be6e qko snqg.ta koleloto mi stana cqloto v snqg koeto do nqkade me izkefi no ednata spira4ka sprq da funkcionira(smisal pri prujinkata za natqgane be6e vlezla voda i ednoto lost4e na v brake ne se dvije6e).sega si vzex novi v brake-sram 5 no dokolkoto vidqx i pri tqx moje da vlezne snqg(ne e nqkakva zatvorena sistema ili ne6to takova)i ne mi se iska za ediniq snqg da ostana bez spira4ki!
iskreno se nadqvam da yspeete da mi dokajete 4e s opredeleni merki moje karaneto na kolelo prez zimata da stane tolkova bezopasno za koleloto kakto i prez ostanalite sezoni,daje i po priqtno:)
mersi predvaritelno!!