[quote="did"]
Обаче явно в определени случаи това върши работа и точно тези, на които това им върши работа, определено знаят какво е скейт и по какво скейта се отличава от колелото.
[/quote]

:thumb:
Да кажа нещо:вземаш си шкурка за skate(плащаш някакви пари,вземаш хубава и доста като дължина шкурка, нали да стигне за няколко пъти да се сложи на педалите), изрязваш я и я залепяш на местата, на които мислиш, че ще ти свърши работа!Тя е [b]самозалепваща[/b](така разбрах от Liohman, но все още не съм се обедил тъй като не съм имал време да проверя в някой skate магазин),залепваш я, ако се разлепи или не ти помогне по начина, който искаш разлепяш я и си си научил урока!!!Като се/ако разлепи шкурката няма да остави някъкви белези по педала(примерно от лепило може да останат гранавини от него или да има част от шкурката, която да не може да се разлепи...) и така.....Или ще понегне или не(аз смятам, че на мен ще ми помогне по начина, който искам и е възможно да не го обяснявам добре тъй, че да не ме разберате ), ако не помогне изгубил си няколко лева(не за умиране) и малко време, но ако помогне ще се радваш, нали;)!!!