Hora kakvo stava s cenite na BG pazara ?!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Чет Авг 19, 2004 5:27 pm

[quote="xtr"]

@bikerider

Като цитираш цени извън БГ защо не цитираш евопейски източници? Наясно си как стоят нещата относно usa.

Не твърдя, че някой е глупав или подобно, но в случая просто не сте наясно как стоят нещата.
[/quote]

Не ти прави чест. Такива обвинение и намеци за незаконен дъмпинг идващи от балканския DH вицешампион и неговия личен фотограф по отношение на конкурентна на спонсора им фирма са неморални, неетични и на всичкото отгоре НЕЗАКОННИ.
Спирам да коментирам кой е в час и кой е наясно, и кой какво алабала-ела-ме-ритни и цитирам законите на Република България.

В тази тема има два неоспорими момента:

1. AgentOrange е на ръба да наруши Закона за конкуренцията, чрез намеците си за незаконни практики на конкуренцията и в качеството си на представител на БАС. Цитирам действащия [url=http://www.cpc.bg/zakons_list.php?type=0]Закон за конкуренцията[/url]:
[i] Чл. 31., т.1. Забранява се увреждането на доброто име и доверието към конкурентите, както и на предлаганите от тях стоки или услуги [u][b]чрез твърдение или разпространяване на неверни сведения, както и чрез представяне на факти в изопачен вид[/b][/u].
т.2. Забранява се приписването чрез реклама или по друг начин на несъществуващи качества на стоки или услуги при сравняване със стоките или услугите на конкурентите, [u][b]както и приписване на несъществуващи недостатъци на стоките или услугите на конкурентите.[/b][/u][/i]

2. От страната на Веломания, какво казва закона:
[i] Чл. 34, т.7: Забраняват се продажбите на вътрешния пазар на значителни количества стоки за продължително време по цени, [u][b]по-ниски от разходите за производството и реализацията им, с цел нелоялно привличане на клиенти.[/b][/u][/i]

Вие ги обвинявате че нарушават този член, тоест че продават под себестойността. По все още действащата в българското законодателство презумпция за невинност ВИЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕТЕ твърденията си. Иначе попадате под ударите на член 31, т.1
А ако не ги обвинявате, че продават под себестойността на продукта, а само че продават по-евтино от вас... давайте още в тоя дух, забивайте си пироните в ковчега...

Аз приключих с тази тема, каквото имаше да се казва се каза. Закона е категоричен. Останалото са паранои за световни заговори на некомпетентни/арогантни хора с явен уклон към манипулации.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот BuxpeH » Чет Авг 19, 2004 5:54 pm

[quote] Те позволяват да се изпращат механици в чужбина на фирмено обучение...[/quote]

Ми аз за това говоря: Хич няма да се чувствам удоволетворен от себе си, ако изръся маса пари примерно за Boxxer WC за да знам, че половината са отишли за да отиде някой на екскурзия до Щатите, на обучение. Стига ве, това да не е медицина!? Всичко за колелото може да се научи от книжки с картинки, които производителите безплатно раздават на дистрибуторите, или PDF-ове. И с опити и грешки после! Ама не на нашите байкове- имате си ваши. Като си почнал работа като веломеханик е трябвало да си научен вече!
Освен това по-рано се каза, че много хора не [u]сме[/u] доволни от сервиза ви. На мен лично едно време не можахте да ми оправите деклашора и ме заебахте, защото решихте, че можете да си го позволите. Беше сложно, трябваше да се стругова детайлче, казахте 'Ми няма да стане...' И сам си го оправих, но си нямам струг и си стъргах сам вкъщи със шкурката и яко ви нареждах под мустак, защото и без това много пари ви бях дал. Друго си е да дойде някой и да му инсталирате чисто нов SRAM, нали, ама така и баба може... Къде какво сте научили тогава?!? Само сте хайманосвали...
Оф, това се перърна в поредната анти-БАС тема. Аз смятам да sign out и повече няма да пиша тука (е, освен ако някой не настоява). Слагайте каквито цени си искате, и после правете каквото искате с парите, но ако скоро не се преориентирате вие, ще се преориентираме ние...
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот C_Mo » Чет Авг 19, 2004 6:05 pm

@bikerider

не обвинявам никого в нищо и не коментирам ценовата политика, нито на Веломания нито на PricePoint.

Коментара ми е към пишештите по темата и към теб включително. Не сте наясно как стоят нещата затова спрете да си чешете пръстите и ходете да пиете по бира.
Аватар
C_Mo

Мнениеот AgentOrange » Чет Авг 19, 2004 6:06 pm

Цитат от дистрибуторския спискък на Truvativ:

[quote]
[b]PricePoint.com[/b] and Colorado Cyclist are not authorized Truvativ resellers and all Truvativ products purchased from PricePoint.com or Colorado Cyclist carry NO WARRANTY.
[/quote]

Защо ли е така, може би заради коректна ценова политика? :) Мерси, че даде за пример именно PricePoint...

Другите неща не смятам да ги коментирам. Не си легитимния законов орган, който може да си позволява да ми цитира членове и алинеи, и пред когото да се представят доказателства. Не си и запознат с неща като дистрибуторски цени и други подобни, за да правиш такива смели изводи за ценовата политика на когото и да било. ТОВА са фактите, така че - back off dude :). Алабалистиките в темата са твои.

PS: Грешиш за изпускането на нервите :). Не влагам емоции или лични чувства в темата.
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот alcoholyday » Чет Авг 19, 2004 6:07 pm

[quote]но ако скоро не се преориентирате вие, ще се преорентираме ние...[/quote]

много точно казано...:agree::beer:
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот alcoholyday » Чет Авг 19, 2004 6:09 pm

[quote="AgentOrange"]

[quote]
[b]PricePoint.com[/b] and Colorado Cyclist are not authorized Truvativ resellers and all Truvativ products purchased from PricePoint.com or Colorado Cyclist carry NO WARRANTY.
[/quote]

Защо ли е така, може би заради коректна ценова политика? :) Мерси, че даде за пример именно PricePoint...

Другите неща не смятам да ги коментирам. Не си легитимния законов орган, който може да си позволява да ми цитира членове и алинеи, и пред когото да се представят доказателства. Не си и запознат с неща като дистрибуторски цени и други подобни, за да правиш такива смели изводи за ценовата политика на когото и да било. ТОВА са фактите, така че - back off dude :). Алабалистиките в темата са твои.

PS: Грешиш за изпускането на нервите :). Не влагам емоции или лични чувства в темата.
[/quote]

но примера не беше за Truvative а за Rock shox Boxxer team...:crazy::crazy::crazy:
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Мнениеот AgentOrange » Чет Авг 19, 2004 6:21 pm

[quote="alcoholyday"]

но примера не беше за Truvative а за Rock shox Boxxer team...:crazy::crazy::crazy:
[/quote]

Няма значение. Аз говоря за коректност. Смятам, че публичното заклеймяване на PricePoint от производител като Truvativ (пише се без "е" накрая, благодаря) е достатъчно красноречиво и обезсмисля даването на пример с който и да било продукт от каталога им...
Аватар
AgentOrange

Мнениеот alcoholyday » Чет Авг 19, 2004 6:44 pm

[quote="AgentOrange"]

[quote="alcoholyday"]

[/quote]

Няма значение. Аз говоря за коректност. Смятам, че публичното заклеймяване на PricePoint от производител като Truvativ (пише се без "е" накрая, благодаря) е достатъчно красноречиво и обезсмисля даването на пример с който и да било продукт от каталога им...
[/quote]

явно много те занимава правописа на марките...

колкото и да ми обяснявате, че е много по-добре да дам 500 лева отгоре на бас аз няма да си кажа: "ей верно колко съм бил глупав...нали по този начин парите ще отидат за обучението на механиците..."

аз не мисля за благото на механиците ви а за моя джоб...

а и не ми говори колко е важно да имам гаранция от сервиз като вашия като пресния пример е от един приятел който си купи Рам фр и дисковете на hayes-ите му се кривяха постоянно... като попита в сервиза отговора беше : "Еми те и нашите се сучат..."
и той от тогава не разчита на гаранцията ви... поне като ви плащаме х% отгоре си направете сервиза на ниво:angfire:

иначе No hard feelings :peace:
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Мнениеот AgentOrange » Чет Авг 19, 2004 7:30 pm

Появата на известни отклонения в роторите е често срещано явление при всякакви спирачки, не само Hayes, и не е в следствие на гаранционен дефект. Аз лично съм карал спирачки от почти всички големи производители, и при всяка една от тях на един или друг етап се е получавало леко изкривяване - къде поради неравномерно охлаждане (кал/вода/сняг), къде поради подпиране на байка върху ротора, къде поради падане или разни други причини...

Иначе, наистина жалко, че смяташ наличието на обучени от производителя механици и пълната сервизна поддръжка с всички необходими специализирани инструменти за нещо излишно.
Аватар
AgentOrange

Мнениеот bikerider » Чет Авг 19, 2004 7:32 pm

[quote="AgentOrange"]

Другите неща не смятам да ги коментирам.
[/quote]

Защото не можеш да кажеш нищо друго освен пак и пак да демонстрираш арогантност. Truvativ може и да не дават гаранция за неща от PricePoint, не говорим за това (говорех за Boxxer между другото). Да ме опровергаваш с Truvativ... както и да е...

[quote="AgentOrange"]
Не си легитимния законов орган, който може да си позволява да ми цитира членове и алинеи.
[/quote]

Не знаех че за да цитирам закона трябва да съм легитимен в твоите очи. Не ми и пука де. Закона си е закон, ти говори каквото искаш. Аз имам пълната легитимност да цитирам закона когато и където искам като гражданин на РБ. Ти ако искаш още да излагаш себе си и БАС - продължавай в тоя дух.

[quote="AgentOrange"]
и пред когото да се представят доказателства.
[/quote]

Доста удобна маневра - всъщност НЯМА доказателства. Ти твърдиш обратното. Ти обвиняваш. Еми топката е у вас. Любопитно ми е колко хора са се вързали на арогантните ви приказки без съдържание. Аз доказах каквото исках. Хората които четат тук не са малоумни въпреки приказките ви...

[quote="AgentOrange"]
Не си и запознат с неща като дистрибуторски цени и други подобни, за да правиш такива смели изводи за ценовата политика на когото и да било. ТОВА са фактите, така че - back off dude :). Алабалистиките в темата са твои.
[/quote]

Не си запознат с какво съм запознат за да правиш такива смели изводи за моята компетентност. Относно back-off-a, топката е у вас, щото вие обвинявате. На мен ми е през оная работа какво продавате и на какви цени, защото отдавна съм спрял да купувам каквото и да е от вас.

Няма смисъл да продължаваме това. ВихреН ви го каза съвсем ясно. Ако не можете да разберете, че сте губещата страна си е ваш проблем. Щото на пазара има един цар и той се казва потребител. Правете каквото знаете, ваш си проблем.
Аватар
bikerider

Мнениеот AgentOrange » Чет Авг 19, 2004 8:12 pm

[quote="bikerider"]

Няма смисъл да продължаваме това.
[/quote]

Ако не с друго, с това съм съгласен :D
Аватар
AgentOrange

Мнениеот Lubo » Чет Авг 19, 2004 8:25 pm

Искам да задам един малко провокативен въпрос към ЛОЯЛНИТЕ дистрибутори на колела и части за колела. В кой магазин (от коя фирма) може да се вземе данъчна фактура след закупуването на колело?
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот rujiru » Чет Авг 19, 2004 10:30 pm

[quote="Lubo"]

Искам да задам един малко провокативен въпрос към ЛОЯЛНИТЕ дистрибутори на колела и части за колела. В кой магазин (от коя фирма) може да се вземе данъчна фактура след закупуването на колело?
[/quote]

въпросът е много добър,
като се замислих, взех че измислих следното : сигурно ако се понахалства ще кажат - ела утре/в други ден и ще ти дадем издадената фактура.

аз лично никога не съм искал фактура, което ще се поправи за следащото колело.
rujiru

Рейтинг: 1700

Мнениеот MAN6 » Чет Авг 19, 2004 11:33 pm

[quote="bikerider"]

[quote="xtr"]

@bikerider

Като цитираш цени извън БГ защо не цитираш евопейски източници? Наясно си как стоят нещата относно usa.

Не твърдя, че някой е глупав или подобно, но в случая просто не сте наясно как стоят нещата.
[/quote]

Не ти прави чест. Такива обвинение и намеци за незаконен дъмпинг идващи от балканския DH вицешампион и неговия личен фотограф по отношение на конкурентна на спонсора им фирма са неморални, неетични и на всичкото отгоре НЕЗАКОННИ.
Спирам да коментирам кой е в час и кой е наясно, и кой какво алабала-ела-ме-ритни и цитирам законите на Република България.

В тази тема има два неоспорими момента:

1. AgentOrange е на ръба да наруши Закона за конкуренцията, чрез намеците си за незаконни практики на конкуренцията и в качеството си на представител на БАС. Цитирам действащия [url=http://www.cpc.bg/zakons_list.php?type=0]Закон за конкуренцията[/url]:
[i] Чл. 31., т.1. Забранява се увреждането на доброто име и доверието към конкурентите, както и на предлаганите от тях стоки или услуги [u][b]чрез твърдение или разпространяване на неверни сведения, както и чрез представяне на факти в изопачен вид[/b][/u].
т.2. Забранява се приписването чрез реклама или по друг начин на несъществуващи качества на стоки или услуги при сравняване със стоките или услугите на конкурентите, [u][b]както и приписване на несъществуващи недостатъци на стоките или услугите на конкурентите.[/b][/u][/i]

2. От страната на Веломания, какво казва закона:
[i] Чл. 34, т.7: Забраняват се продажбите на вътрешния пазар на значителни количества стоки за продължително време по цени, [u][b]по-ниски от разходите за производството и реализацията им, с цел нелоялно привличане на клиенти.[/b][/u][/i]

Вие ги обвинявате че нарушават този член, тоест че продават под себестойността. По все още действащата в българското законодателство презумпция за невинност ВИЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕТЕ твърденията си. Иначе попадате под ударите на член 31, т.1
А ако не ги обвинявате, че продават под себестойността на продукта, а само че продават по-евтино от вас... давайте още в тоя дух, забивайте си пироните в ковчега...

Аз приключих с тази тема, каквото имаше да се казва се каза. Закона е категоричен. Останалото са паранои за световни заговори на некомпетентни/арогантни хора с явен уклон към манипулации.
[/quote]

:usclap:

а аз пък май скоро ще приключа с темата BAS (или по-точно Bike-Lab-а) след като днес за пореден път се убедих що за хора са...

май не трябваше да го пиша т'ва, ама то... истината си е истина.

а имам една идея... :) що не карате малко повече :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Чет Авг 19, 2004 11:39 pm

[quote="AgentOrange"]

[quote="alcoholyday"]

[/quote]

[/quote]

сори че се намесвам ама защо нямат гаранция. свалени са от колела или какво? едва ли са ментета... нито се заяждам, нито целя нещо лошо :) просто ми е любопитно щото гледам се ровите за някво инфо, намерете отговор и на моя въпрос, "плс" ;)
тенкс а лот
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Чет Авг 19, 2004 11:55 pm

[quote="AgentOrange"]
Иначе, наистина жалко, че смяташ наличието на обучени от производителя механици и пълната сервизна поддръжка с всички необходими специализирани инструменти за нещо излишно.
[/quote]

всички ли... хмм окей...
ама май все още се набиват чашки с чук.. или греша.... (не съм виждал скоро тази операция, но предполагам, че все още се изпълнява по oldschool метода на чутеко, оопс с главно Ч)

или пък новото момче, което днес със доста голямо желание опъваше жилото на декланшора все едно опъва нещо друго... после чисто новото колело- заповядайте ето Ви го със съвсем небрежно пречупено жило, ама нашият механик така са го обучили...

примери много. няма смисъл да ги иреждам, щото най-много пак да се скарам с някого... просто недей верно да се самозабравяш в писанията...

освен това Чутеко и Симо ли са ВСИЧКИ механици в Б.А.С. ?!?! Щотото май от тез двамата само първият изпълнява функциите механик, а от своя страна доколкото знам той не е единственият, който го прави.
следователно обучени от производителя механици- 1 брой.
от колко производителя- 1брой (Hayes)

сега ме поправи щото може и да греша за броя на производителите, ама за другото мисле че съм 100% прав...
ако не съм- готов съм да се извиня така, както някои не заслужават :)

ай стига вече, че кръв потече :)

както Симо предложи -->:beer: например в събота :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Windstream » Пет Авг 20, 2004 1:46 am

[quote="xtr"]

Всеки би предпочел да пазарува на заводски цени, ама не става.
[/quote]

На който не му изнасят европейските цени - ми има си куриери. Относно гаранцията (предполагам веднага ще се повдигне въпроса за липсата й) - лично знам за няколко случая при които тя не е беше призната от производителя, въпреки че въпросните продукти бяха закупени от официални представители на цени много близки до MSRP-то. Основанието разбира се беше "abuse"... ми ако фирма като Fox твърди че лявото ухо на TALAS-а им се е откъртило в резултат на абюзване от жена на средна възраст и с тегло около 50кг караща NRS Air, какво ме стимулира мен да си купя техен продукт с гаранция вместо да си го взема почти два пъти по-евтино от eBay например? Айде за повечето компоненти иди-дойди, ама специално при вилките е напълно реална следната ситуация: вземаш си Boxxer на MSRP, караш го, той се прецаква, пращаш го на RS и сезона минава в чакане да ти го върнат, ИЛИ за същите пари си вземаш нов Monster-T ама без гаранция и си го караш безпроблемно няколко години... Аз лично бих преглътнал по-голямото тегло и липсата на гаранция за сметка на общата здравина на продукта, точно затова и карам Marzocchi DJ3 (с тенденция да премина към Shiver SC), а не, да кажем, Manitou Black (който всъщност би бил доста по подходящ за моето каране). И само от любопитство - Boxxer-а на heep от вас ли беше купен, и ако да какво ще стане с него?

@ВихреН
Не помня конкретната ситуация в темата за главините Формула, но сега нямам ни най-малко намерение да те трия :P

@AgentOrange
Напиши си домашното по-добре - вилка Rock Shox Psylo XC 2004 закупена от PricePoint си пристигна в [b]ОРИГИНАЛНАТА[/b] опаковка, с книжка с инструкции и всичко останало включително [b]ГАРАНЦИОННА КАРТА[/b] :D Трувативските неща може и са "нелегални", обаче печата на RS върху гореспоменатата карта на мен ми е напълно достатъчен за да съм клиент на въпросния интернет магазин и за в бъдеще. Плюс това както вече беше изтъкнато в случая ставаше въпрос за Rock Shox, не Truvativ...
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот C_Mo » Пет Авг 20, 2004 8:06 am

@Windstream

Прав си за куриерите и за въпроса на избор... но да се обвинява retailer в европа, че цените му са по-високи от тези по US сайтове е нелепо.

Относно boxxer-a на Heep:
Да. Ще се сменят долните крака... какво друго може да стане според теб?
Аватар
C_Mo

Мнениеот bikerider » Пет Авг 20, 2004 10:26 am

[quote="Windstream"]
На който не му изнасят европейските цени - ми има си куриери.
[/quote]

И аз точно това не мога да разбера - при положение, че в Щатите е по-евтино в момента и няма изгледи това скоро да се промени, да се купува от европейския дистрибутор е доста хм, недалновидно да кажем. Ако производителя X е задължил магазин БАС да пазарува от европейския му дистрибутор на по-високи цени отколкото ги дава американския му дистрибутор - еми това е пак проблем на БАС, че се обвързва с този производител X, а не негов конкурент Y с по-гъвкава политика. Във Веломания явно имат по-гъвкав и далновиден подход за да пускат на такива цени. Ама всъщност аз какво разбирам, не съм в час с нещата и говоря глупости...

[quote="Windstream"]
@AgentOrange
...Плюс това както вече беше изтъкнато в случая ставаше въпрос за Rock Shox, не Truvativ...
[/quote]

Виж какво каза човека по въпроса:
[quote][i]Originally posted by AgentOrange
Няма значение. Аз говоря за коректност. Смятам, че публичното заклеймяване на PricePoint от производител като Truvativ (пише се без "е" накрая, благодаря) е достатъчно красноречиво и обезсмисля даването на пример с [b]който и да било [/b]продукт от каталога им...
[/quote]
[/i]

Има ли смисъл изобщо да се отговаря на нещо подобно?... :dunce::crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Авг 20, 2004 10:36 am

[quote="xtr"]

@Windstream
Прав си за куриерите и за въпроса на избор...
[/quote]

Що не си преговорите материала с AgentOrange? Поне излезте с една обща версия. Досега обвинявахте Веломания, че не работи по вашата схема и ползва "съмнителни" методи, а сега изведнъж се оказа че все пак има такова понятие "право на избор". Като е въпрос на избор, какъв ви е проблема с Веломания? Ми направете и вие нов избор за да се състезавате с цените им... Пак ли не съм в час и не разбирам, щото ви ловя в елементарни противоречия?

[quote="xtr"]
но да се обвинява retailer в европа, че цените му са по-високи от тези по US сайтове е нелепо.
[/quote]

Нелепо? Стига с тия легенди. Нали уж уважавахме правото на избор? Значи да се говори за избор между БАС и американски сайт на база цена и качество на услугата е нелепо?

Edit: мислех че сме спряли с темата, но явно не сме...
Аватар
bikerider

Мнениеот BuxpeH » Пет Авг 20, 2004 1:47 pm

[quote]Относно boxxer-a на Heep:
Да. Ще се сменят долните крака... какво друго може да стане според теб?[/quote]

Те, че ще се сменят ще се сменят, това е ясно. Въпросът е дали вие ще го поемете като фирмена гаранция или ще го пишете abusе и ще му отрежете за втори път главата. Кой ще си купи RAM или Giant от вас и ще гледа да си го пази вкъщи. Всеки си абюзва колелото колкото поеме, независимо дали е съобразил частите си със стила на каране, а това е boxxer все пак, heep ги е съобразил. Ако е така пак се оказва, че няма смисъл от тази едновременно толкова-скъпа и моментално-отпадаща гаранция. А и дефакто той отдавна си е платил за нови крака...
[size=67]ПП Това важи само ако си го е взел от вас, защото не разбрах.[/size]
BuxpeH

Мнениеот bikerider » Пет Авг 20, 2004 2:31 pm

Не си прав - в случая не може и дума да става за гаранция. Гаранциите никога не поемат инциденти и падания. Поемат се само доказани фабрични дефекти. Конкретно за случай като Boxxer-а на heep никой никъде няма да смени ботушите без пари, защото става дума за падане, което се приема за грешка на карача, а не на производителя.

Другото се казва crash replacement program и много магазини го правят - като паднеш и си счупиш вилката ти продават частите или нова на номинална цена или със съвсем минимална печалба. Но не и БАС разбира се - те искат 450лв. за нови ботуши на Boxxer-a.
Аватар
bikerider

Мнениеот AgentOrange » Пет Авг 20, 2004 3:13 pm

[quote="bikerider"]

[/quote]

Ами да, така се получава.

"Спирам да пиша по темата..."
"Продължавам да спирам да пиша по темата..."
"Този път окончателно и наистина спирам да пиша по темата..."
"Абе всъщност, след 29-тия последователен прочит на вашите постове и консултация с експерт-лингвист и опитен адвокат, познаващ изоснови суровите закони на форумните спорове, открих още 3 несъотвествия между ваши изказвания, които без капка свян ще си позволя да извадя напълно от оригиналния им контекст и да перефразирам по удобен за мен начин, и които по никакъв начин не са плод на развинтеното ми въображение, личните ми пристрастия, или самочувствието ми на разбирач. В резултат на това ви обявявам публично за СМЕШКОВЦИИИИ!!!"

No offence :)
Аватар
AgentOrange

Мнениеот bikerider » Пет Авг 20, 2004 3:20 pm

[quote="AgentOrange"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

Ами да, така се получава.

"Спирам да пиша по темата..."
"Продължавам да спирам да пиша по темата..."
"Този път окончателно и наистина спирам да пиша по темата..."
"Абе всъщност, след 29-тия последователен прочит на вашите постове и консултация с експерт-лингвист и опитен адвокат, познаващ изоснови суровите закони на форумните спорове, открих още 3 несъотвествия между ваши изказвания, които без капка свян ще си позволя да извадя напълно от оригиналния им контекст и да перефразирам по удобен за мен начин, и които по никакъв начин не са плод на развинтеното ми въображение, личните ми пристрастия, или самочувствието ми на разбирач. В резултат на това ви обявявам публично за СМЕШКОВЦИИИИ!!!"

No offence :)
[/quote]

защо ли очаквах точно това да кажеш :D:8D:

Ако прегледаш постовете по-внимателно ще видиш, че аз спрях да поствам (щото ти наистина спря спора), само коригирах ВихреН за гаранциите (извинявам се за което :D)

xtr беше този, който не благоволи да спре да говори врели-некипели. точно затова му намекнах да спре. спора ми с теб конкректно е приключен.

Edit: укроти си малко буйната художествена фантазия - едва ли впечатляваш някого с такива смешки :D:8D:
започваш да ставаш много лесно предвидим. no offence ;)

Edit: а и щях да забравя - не си ти компетентния оторизиран орган, който да ми прави забележки кога да поствам, кога да спирам и кога да започвам пак...
Аватар
bikerider

Мнениеот AgentOrange » Пет Авг 20, 2004 3:36 pm

[quote="bikerider"]

защо ли очаквах точно това да кажеш :D:8D:

Ако прегледаш постовете по-внимателно ще видиш, че аз спрях да поствам (щото в ти наистина спря спора), дори коригирах ВихреН за гаранциите (което ти естествено пропускаш)

xtr беше този, който не благоволи да спре да говори врели-некипели. точно затова му намекнах да спре. спора ми с теб конректно е приключен.

Edit: укроти си малко буйната художествена фантазия - едва ли впечатляваш някого с такива смешки :D:8D:
започваш да ставаш много лесно предвидим. no offence ;)

[/quote]

"Смешките" са реален поглед върху начина ти за водене на дискусия. А за предвидимостта ти знаеш най-добре ;). "He made me do it" философията, която тоя път се опитваш да прилагаш спрямо xtr, започва да се изтърква...

Edit: усещам, че и аз започвам да играя по твоята философия, което не ме кефи. За това - ако държиш да имаш последна дума - прав ти път. Аз одавна казах каквото имаше да казвам по темата.
Аватар
AgentOrange

Мнениеот bikerider » Пет Авг 20, 2004 3:38 pm

Браво!!! :usclap::usclap::usclap::usclap:
Аватар
bikerider

Мнениеот BuxpeH » Пет Авг 20, 2004 4:03 pm

Е, сега, хубава работа! Мислех да спра, но ми хрумна пак до питам нещо. Иначе следя темата с голям интерес! Преди имах предвид, че всичко е казано, но ми стана интересно за този boxxer, а и за този гаранционен сервиз какво покрива като е толкова скъп?? Вярно, че продавате колелата тунинговани, а не както ултрите и бачинитата, сглобени по хронометър, но все още си мисля, че прекалявате. Ако ви се занимава наистина ме убедете в противното. Аз не съм много в час защото от години вече не съм влизал в магазина ви и (за принципа) и по 50%ните намалинея не съм ходил ...
Иначе, като се замисля, за съжаление, heep сам се е прецакал и сигурно сам ще си плаща за това. Иначе идеята да му продадат промоционални ботуши е добра. Вие какво ще направите по въпроса??
А за дискусията мисля, че не трябва да спира, защото "аве тия нищо не знаят, какво ще се обяснявам..." Какъв е смисъла, като е почнала да излезем и пак всеки да си знае своето. Просто след време пак ще почне. Дайте да разберем дали вие сте най-добрите в БГ и т.н. и т.н. или поросто на Дойчин му се кара Мерцедес
BuxpeH

Мнениеот Niki » Пет Авг 20, 2004 4:54 pm

"или поросто на Дойчин му се кара Мерцедес"
Е с това уцели десятката!Това ,че някой иска да работи на 200% печалба си е негов проблем ,а не мой или на конкурентите в бранша!Но от тази дискусия се убедих в едно:Явно на някой ама много му се кара Мерцедес и явно Клиентите трябва да му го купят.Да ама не.
По-добре як и тъп,отколкото само тъп!
Niki

Рейтинг: 1200

Мнениеот Windstream » Пет Авг 20, 2004 9:22 pm

[quote="xtr"]

Относно boxxer-a на Heep:
Да. Ще се сменят долните крака... какво друго може да стане според теб?
[/quote]

Аз за crash replacement policy говорех (само че както обикновено не се доизясних), имате ли такова нещо?
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот MAN6 » Пет Авг 20, 2004 9:47 pm

[quote="Niki"]

"или поросто на Дойчин му се кара Мерцедес"
Е с това уцели десятката!Това ,че някой иска да работи на 200% печалба си е негов проблем ,а не мой или на конкурентите в бранша!Но от тази дискусия се убедих в едно:Явно на някой ама много му се кара Мерцедес и явно Клиентите трябва да му го купят.Да ама не.
[/quote]

.....малиииииииииииииииииииии к'во става тука бе... аз доколкото знам Дойчин иска да ходи на село да гледа кокошки, 'щото му е писнало от байкъри, понеже всички били тъпаци...
(е т'ва той си го е казвал, просто го цитирам... :) @Дойчин- не ми се сърди, мен... нищо лошо не целя!)
xund
Аватар
MAN6

ПредишнаСледваща

Назад към Архив