[quote]Извинете, че се намесвам в диалога. Коко, то вече ти е отговорено, но нека и аз да кажа нещо. Според мен, въпроса ти не е съвсем правилен . Би трябвало да изглежда например така:
"Капитане, коя е според теб, най-добрата ХС рамка в BG, особено след като Specialized не се внасят вече, и без да броим NRS-ите?"
Доколкото знам официално на нашия пазар присъстват (с вносители) Giant, Scott и Specialized (доскоро поне). Именно затова, моето скромно мнение е, че ако някоя от рамките, на снимките към които давам линкове, се предлага и в БГ би била "потенциално" най-добра:
1. Scott Genius
2. Scott Strike
3. "NRS"-ите всички знаят как изглеждат и няма нужда от снимки[/quote]
АЛООООУУУ!
Джока, кви ги дръстиш бе?!?
1. NRS RULES!!!
2. Genius още нищо не е доказал (освен Световната титла в маратона 2003, но все пак Фриши е про, а не everyday user, който ще бърше постоянно конструктивните лайна от конструктивно олайнения заден шок. Да не говорим какво щеше да стане, ако тъпото копеле Барт Брентйенс беше избрал не твърдия MCM, а NRS за конкретното състезание...)
3. Strike отпада от класацията по default поради глупавата си кинематика (не съм чул още нищо за начина, по който принципно качествено направената и лека рамка се държи с "умен" заден шок – никак не е изключено Genius да е мъртво роден от тази гледна точка

)).
BTW 1
В BG има поне един Epic (принадлежи на мой приятел и е пълен SHIT в сравнение с NRS при спускане, без да има грам предимство при качване), а не е изключено да има и още, така че не отписвайте Specialized...
BTW 2
Капитане, не се меткай преждевременно на Genius... Много уважавам Scott и Петер Денк като конструктор, но Genius за мен е крачка в грешна посока...
Don't forget to remember