DRAG F4 MNENIQ

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот КапитанПланета » Вто Дек 30, 2003 1:59 pm

Тези Скотове най-вероятно няма да бъдат внесени (заради цените си разбира се). При това положение не ги приемам като колела, които се предлагат на БГ пазара и затова не ги споменавам. Аз съм питал за Джиниъс, и ми казаха че ако искам мога да си го поръчам (което все пак си е някаква възможност). Доставката ще е към март месец.

Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот koko » Вто Дек 30, 2003 2:59 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="koko"]
Kapitane,
koq spored tebe e nai-dobrata XC ramka (bez NRS) v bg,prosto ei taka zaradi spora :)
[/quote]

Хе хе, ми то като изключиш NRS и твърдаците какво друго остава (в БГ) ? Може би единствено RAM XC, ама нещо не успях да се влюбя в нея...
Za RAM XC ili dobro ili ni6to:V:...
Mi to kakvo izleze - 4e v bg svesni ramki za XC(FS) sa 2.NRS-site gi razgrabiha vapreki im tzena ot 4500 (aide ima6e i za 2500)za kolelo ili 1200 za ramka.E ima i Scott Strike ama toi ne bil napolovina dobar kolkoto NRS i ne si zasluzava.
Toest nai-dobrata ramka(oka4vane) za XC (i ne samo) e 4-to4kova.Misla 4e nqma spor po toq vapros.Misla i 4e v edna druga diskusiq v toq forum stana qsno 4e 1 to4kovata sistema na oka4vane e kinemati4no po-glupava.Tova sam iskal da kaza.Osven evtini ramki ne me interesuva ni6to to4no sega za6toto smqtam ne6to drugo da upgrade-vam.

Иначе Superlight го копират много и има евтини клонинги - примерно KHS XC 504 от JensonUSA за скромните $449 или Weyless с 5th Element Air от SuperGo за $600.
Mene me interusava drug vid poru4ka ot gorespomenatite magazini.Ako moze6 da razqsni6 kak stava nomera s gift certifikatite tzena nqma da ima6:):)

[/quote]
koko

Рейтинг: 1700

Мнениеот КапитанПланета » Вто Дек 30, 2003 3:29 pm

Koko, не знам какво толкова си им се впечатлил на гифт сертификатите -не са нищо особено. Идеята е някой, който иска да ти подари нещо, но си няма никаква идея какво, ти купува от даден магазин гифт сертификат с определен номинал (примерно $300) и ти го подарява. Ти можеш да си купиш с този сертификат каквото си поискаш на тази стойност. Всеки сертификат има уникален номер, който даваш при покупката.

КапитанПланета

Мнениеот koko » Вто Дек 30, 2003 4:19 pm

Hmm az pak si misleh 4e e za izbqgvane na obmitqvane...
Kakto i da e...
koko

Мнениеот КапитанПланета » Вто Дек 30, 2003 4:31 pm

[quote="koko"]

Hmm az pak si misleh 4e e za izbqgvane na obmitqvane...
Kakto i da e...
[/quote]

За да избегнеш обмитяването, някой от щатите ти изпраща колет, като го декларира като гифт и на стойност под $50. Това разбира се трябва да се прави с мярка. Колкото и да е неинформиран митничаря, едва ли би повярвал че примерно един Епик стува под $50 :D.

КапитанПланета

Мнениеот TOYAGA » Вто Дек 30, 2003 8:00 pm

[quote]Извинете, че се намесвам в диалога. Коко, то вече ти е отговорено, но нека и аз да кажа нещо. Според мен, въпроса ти не е съвсем правилен . Би трябвало да изглежда например така:
"Капитане, коя е според теб, най-добрата ХС рамка в BG, особено след като Specialized не се внасят вече, и без да броим NRS-ите?"
Доколкото знам официално на нашия пазар присъстват (с вносители) Giant, Scott и Specialized (доскоро поне). Именно затова, моето скромно мнение е, че ако някоя от рамките, на снимките към които давам линкове, се предлага и в БГ би била "потенциално" най-добра:
1. Scott Genius
2. Scott Strike
3. "NRS"-ите всички знаят как изглеждат и няма нужда от снимки[/quote]

АЛООООУУУ!

Джока, кви ги дръстиш бе?!?

1. NRS RULES!!!
2. Genius още нищо не е доказал (освен Световната титла в маратона 2003, но все пак Фриши е про, а не everyday user, който ще бърше постоянно конструктивните лайна от конструктивно олайнения заден шок. Да не говорим какво щеше да стане, ако тъпото копеле Барт Брентйенс беше избрал не твърдия MCM, а NRS за конкретното състезание...)
3. Strike отпада от класацията по default поради глупавата си кинематика (не съм чул още нищо за начина, по който принципно качествено направената и лека рамка се държи с "умен" заден шок – никак не е изключено Genius да е мъртво роден от тази гледна точка :))).

BTW 1
В BG има поне един Epic (принадлежи на мой приятел и е пълен SHIT в сравнение с NRS при спускане, без да има грам предимство при качване), а не е изключено да има и още, така че не отписвайте Specialized...

BTW 2
Капитане, не се меткай преждевременно на Genius... Много уважавам Scott и Петер Денк като конструктор, но Genius за мен е крачка в грешна посока...

Don't forget to remember
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот jokata » Вто Дек 30, 2003 8:54 pm

[quote="TOYAGA"]

АЛООООУУУ!

Джока, кви ги дръстиш бе?!?[/quote]

Айде по-спокойно, става ли? Както някой друг беше казал скоро - "Нещо ми се виждаш напрегнат, май!!!"
Колкото и да си начетен, ти също не си застрахован от грешки или пък не вникваш в смисъла на написаното. Или е нещо от диоптрите, а?
Прочети отново какво съм написал - тогава ще говорим пак!

Аз знам, че нищо не знам...
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот КапитанПланета » Сря Дек 31, 2003 9:34 am

[quote="TOYAGA"]
Капитане, не се меткай преждевременно на Genius... Много уважавам Scott и Петер Денк като конструктор, но Genius за мен е крачка в грешна посока...
[/quote]

Ами аз не съм се засилил още да купувам. Само си проучвам вариантите, и от малкото ревюта които има за Genius останах с впечатлението че се държи добре. Наистина това решение е доста ново и не си е показало още всички кусури, така че наистина е по-добре да не се бърза. Още чакам информация за цената, но предполагам че ще е доста по-скъп от NRS-а - гледах някъде само рамката (MC-10) за 2000 EUR :xx(:. Според теб кое е куцото в това окачване ? Шокът е доста особен и май въобще не може да се сложи друг, камо ли "умен". Скот са го проектирали специално за това окачване.
За Epic - предполагам че твоя човек сам си го е вкарал. Нещо не ми се вярва да са му го доставили от ПроСпорт... или се лъжа ?
Може би най-добрата алтернатива за мен си остава NRS, ама нещо хич не ми се пазарува от БАС вече...

КапитанПланета

Мнениеот TOYAGA » Чет Яну 01, 2004 1:59 pm

[quote="jokata"]

[quote="TOYAGA"]

АЛООООУУУ!

Джока, кви ги дръстиш бе?!?[/quote]

Айде по-спокойно, става ли? Както някой друг беше казал скоро - "Нещо ми се виждаш напрегнат, май!!!"
Колкото и да си начетен, ти също не си застрахован от грешки или пък не вникваш в смисъла на написаното. Или е нещо от диоптрите, а?
Прочети отново какво съм написал - тогава ще говорим пак!

[/quote]

Първо ЧНГ!

Пожелавам ти първо когато станеш на моите години (които вече са с една повече ;))) да се радваш на зрение като моето (чук-чук!)
Второ те съветвам да не се пениш излишно и да не даваш оценка (да не говорим за съставяне на класации) на неща, от които други имат по-добра представа.
Трето... много здраве и успехи през настоящата и всички бъдещи години!

Don't forget to remember
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Чет Яну 01, 2004 2:15 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="TOYAGA"]
[/quote]

Ами аз не съм се засилил още да купувам. Само си проучвам вариантите, и от малкото ревюта които има за Genius останах с впечатлението че се държи добре. Наистина това решение е доста ново и не си е показало още всички кусури, така че наистина е по-добре да не се бърза. Още чакам информация за цената, но предполагам че ще е доста по-скъп от NRS-а - гледах някъде само рамката (MC-10) за 2000 EUR :xx(:. Според теб кое е куцото в това окачване ? Шокът е доста особен и май въобще не може да се сложи друг, камо ли "умен". Скот са го проектирали специално за това окачване.
За Epic - предполагам че твоя човек сам си го е вкарал. Нещо не ми се вярва да са му го доставили от ПроСпорт... или се лъжа ?
Може би най-добрата алтернатива за мен си остава NRS, ама нещо хич не ми се пазарува от БАС вече...

[/quote]

ЧНГ! Много здраве и успехи!

Не казвам, че Genius би бил лоша покупка. Напротив – велосипедът очевидно е способен, а и цената му не е бог знае какво на фона на това, което се твърди, че може. Единственото, което ме притеснява, е задния шок, който е
- ужасно позициониран
- ужасно усложнен като конструкция
- ужасно тежащ
- ужасно незаменим.
Разбира се, нямам никакви конкретни впечатления от Genius, но ще имам (надявам се) към края на март, когато ще мога да кажа нещо повече от първа ръка за версията RC-30.

Epic-ът на "моя човек" е купен в Австрия

Защо не ти се пазарува (вече) в БАС?

Don't forget to remember
Аватар
TOYAGA

Мнениеот jokata » Чет Яну 01, 2004 4:10 pm

[quote="TOYAGA"]

Първо ЧНГ!

Пожелавам ти първо когато станеш на моите години (които вече са с една повече ;))) да се радваш на зрение като моето (чук-чук!)
Второ те съветвам да не се пениш излишно и да не даваш оценка (да не говорим за съставяне на класации) на неща, от които други имат по-добра представа.
Трето... много здраве и успехи през настоящата и всички бъдещи години!
[/quote]

ЧНГ и на теб. :D
Благодаря, но годините ми не са много далече от твоите... как летят само.
Ето какво съм написал: [i]"... коя е най-добрата ХС рамка в BG, особено след като Specialized не се внасят вече, [b]и без да броим NRS-ите ?[/b]"[/i]. Относно подредбата на Scott-овете, в никакъв случай не съм имал предвид класация или нещо от сорта. В този ред четох за тях в нета. Повече от сигурен съм, че имаш по-добра представа от мен, не само за тях, а изобщо за "елитните" марки и модели. От личен опит, какъвто за съжаление аз нямам, а и не само. Дай Боже всекиму, NRS като твоя.
Затова и не бих си позволил да давам оценки, както казваш. Не се пеня, а ме подразни обръщението ти към мен.

Присъединявам се към пожеланията ти. Само здраве и късмет за всички участници във форума! :):):)

Аватар
jokata

Мнениеот КапитанПланета » Чет Яну 01, 2004 7:55 pm

ЧНГ и на теб !!!

[quote="TOYAGA"]
Защо не ти се пазарува (вече) в БАС?
[/quote]

Ами ако си спомняш, говорихме по едно време за моята вилка Black. По мануал пише че трябва да е с алуминиева врътка за firm пружини, пък моя е с пластмасова. Та отидох там с молба да я сменят, за да си бъде всичко като по книга. Юнака каза да си карам и да не се пуаша, а ако се счупи нещо - те ще го оправят. Да ама аз не се чувствам комфортно така - все ще ми е в главата че нещо не е как требе и не искам, когато съм на 30 км от нас да се счупи нещо. После казах че искам да ми доставят и монтират Lock-out. Отговорът беше че съм тежък и ще го счупя веднага. След това питах бих ли могъл да си купя тая алу врътка все пак и човека каза "ми може" и запраши на някъде. Чаках 10 мин и си тръгнах. По време на целия разговор се чувствах като някой досадник, който на всичкото отгоре се прави на Знайко. Много гадно се почувствах от такова отношение. Знам че го раздавам много честолюбив, но такъв съм си, какво да се прави. 99% от клиентите ми са американци, и отношението ми към всички е еднакво (давам макс от себе си да са доволни), независимо дали ми плащат нищо, $5 или $5000. В същото време, когато съм клиент очаквам подобно отношение. Ще кажеш ама ние сме в БГ, но според мен не бива да се толерира такова отношение. В кварталната бакалия примерно се държат много по добре с мен и с удоволствие си харча парите там. Иначе за колелата - разбира се че бих предпочел да си влагам парите в БГ фирми дори да ми излиза по-скъпо, но при това положение май за напред ще си поръчвам всичко от вън...

КапитанПланета

Мнениеот nikitzo » Чет Яну 01, 2004 10:26 pm

ALOOOOUUU

Temata e za Drag F4 i ako obi4ate na ni zanimavaite s gluposti. Vie moe da si klatite krakata po cel den ama az ne moa da si guba vremeto da 4eta vashte tupotii koito nikoi ne go interesuvat.:}):
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот jokata » Чет Яну 01, 2004 11:32 pm

[quote="nikitzo"]

ALOOOOUUU

Temata e za Drag F4 i ako obi4ate na ni zanimavaite s gluposti. Vie moe da si klatite krakata po cel den ama az ne moa da si guba vremeto da 4eta vashte tupotii koito nikoi ne go interesuvat.:}):
[/quote]

АЛООООУУУ

[color=red]1. Не виждам твоят, "така наречен" пост, да е по-темата![/color] :}):
[color=red]2. Темата не е пусната от теб => [b]НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО[/b] на претенции относно съдържанието й![/color] :})::}):

ВЪПРОС: Какво търси това - "[i]Az shtoto se kefa na F4 ama neznam moje li da mi obqsnite kakvi izmeneniq i trqbvat i kolko shte struvat[/i]" в тази тема - [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=769]"ramka ot ilienci"[/url] питам аз ? Случайно някой там да ти се е навърлил затова ??? И знаеш ли кое ме ядосва още повече. Това, че си задал въпрос и после дори не си си направил труда да погледнеш, дали някой не си е загубил от времето (вместо да си "клати краката" през това време), опитвайки се да ти помогне.
Аз точно това направих - опитах се да ти помогна, Windstream също. Дал съм ти линк [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=354]za Drag F4[/url], който не е зле да прочетеш.
[color=red]3. Затова недей да се правиш на по-велик, отколкото си![/color] :})::})::}):

И преди да напишеш нещо първо помисли!
И ЧНГ, nikitzo!

Аватар
jokata

Мнениеот Windstream » Пет Яну 02, 2004 12:05 am

[quote="nikitzo"]

ALOOOOUUU

[/quote]

Батка, не усещаш ли че прекаляваш? Или си прекалено тъп и съдиш за другите по себе си? Щото ако теб не те интересуват постовете на Капитана или Тоягата то си е лично твой проблем и можеш просто да ги игнорираш, за мен обаче те са много ценни, най-малкото защото и двамата са се доказали като "разбирачи". Освен това само с клатене на краката едва ли някога ще можеш да си позволиш дори байк като моя, да не говорим за класови машини като NRS и Genius. Тъй че вземай си борда и отивай да плашиш гълъбите, както се изрази screamBoy, и не се меси където не ти е работа. Що се отнася до F4 - ми то е много лесно бе, отваряш един учебник по физика (за 9-ти клас ако не се лъжа) и четеш за лостове и разлагане на сили по компоненти, след това мръдваш 100-ина страници по нататък и зубкаш за пружинките, следва по един рейд до Веломания и БАС да измериш рамките и накрая сядаш и смяташ кое и как. Това в случай че не искаш да си клатиш краката по цял ден де :}):

[b][color=red]Live to ride... and ride to feel alive![/color][/b] :8D:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот TOYAGA » Пет Яну 02, 2004 2:06 pm

@ Капитана
Напълно те разбирам и в случая бих процедирал по аналогичен начин.
@ nikitzo
Купувай си по-качествен алкохол...
@ jokata
Sorry за изразните средства...
@ Windstream
ЧНГ!

Don't forget to remember
Аватар
TOYAGA

Мнениеот nikitzo » Пет Яну 02, 2004 5:42 pm

[quote="Windstream"]

[quote="nikitzo"]

ALOOOOUUU

[/quote]

Батка, не усещаш ли че прекаляваш? Или си прекалено тъп и съдиш за другите по себе си? Щото ако теб не те интересуват постовете на Капитана или Тоягата то си е лично твой проблем и можеш просто да ги игнорираш, за мен обаче те са много ценни, най-малкото защото и двамата са се доказали като "разбирачи". Освен това само с клатене на краката едва ли някога ще можеш да си позволиш дори байк като моя, да не говорим за класови машини като NRS и Genius. Тъй че вземай си борда и отивай да плашиш гълъбите, както се изрази screamBoy, и не се меси където не ти е работа. Що се отнася до F4 - ми то е много лесно бе, отваряш един учебник по физика (за 9-ти клас ако не се лъжа) и четеш за лостове и разлагане на сили по компоненти, след това мръдваш 100-ина страници по нататък и зубкаш за пружинките, следва по един рейд до Веломания и БАС да измериш рамките и накрая сядаш и смяташ кое и как. Това в случай че не искаш да си клатиш краката по цял ден де :}):

[/quote]

1. Batka mojesh da vikash na tvoite suselqni dokato se 4eshashate po 4atala i pluete mejdu zubi na megdano
2. Kapitana, morqka, toqgite, pru4kite i pr. i pr. za men sa samo kombinacii ot bukvi i nishto pove4e i to4no tova pravq - ignoriram im bezumno dulgite i sku4ni postove (nishto li4no).
3."двамата сме се доказали като "разбирачи"." - tova prosto shte go ostavq bez komentar zashtoto budi v men dosta golqmo sujalenie. Abe to naroda si go e kazal ama koi da go 4ue kato se rovi po cel den v u4ebnicite po fizika.

Abe kvo se zanimavam s gluposti be q si gledaite rabotata i ne me zanimavaite.

I oshte edin suvet - ima edin buton "new topic" ili neshto podobno izpolzvaite go ne e strashno uverqvam vi. Tam mojete spokoino da se hvalite 4e ste razbira4i i kakvi kolela imate :D
Аватар
nikitzo

Мнениеот Windstream » Пет Яну 02, 2004 6:20 pm

1. :D
2. Ми начи сичко ти е ОК, тогаз що дигаш джангър?
3. "...двамата [color=red][b]са се[/b][/color] доказали..." - а дай си мъничко зор и чети по-внимателно преди да плюеш ;)

Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот КапитанПланета » Пет Яну 02, 2004 7:33 pm

nikitzo,

Съжалявам че за теб сме само комбинации от букви. Мога да те уверя че не сме някакви скриптове, които автоматично генерират скучни текстове, а реални хора от плът и кръв. Аз специално съм в нета и за да създавам истински контакти с истински хора. Зад всеки псевдоним за мен има личност, с която си изграждам отношения. С много от хората тук се познавам и лично.
Аз съм виждал поне един пост в който Тоягата отговаря на твой въпрос съвсем конкретно и адекватно, и с желание да ти помогне. Ако не го оценяваш, поне недей да плюеш по хората, които са тук за да помогнат с каквото могат.
Лично аз никога не съм се опитвал да се доказвам като "разбирач" и не се изживявам като такъв. Просто когато видя пост по който имам мнение - отговарям според знанията си. Поствам само когато имам какво да кажа и само с цел да помогна. Не виждам смисъл да натискам New Topic, когато отговарям на някой офтопик въпрос - просто няма да е удобно на питащия да го намери.
Возилото ми не е нищо особено, но и да беше не виждам проблем. Човешката суета е нещо нормално и не виждам по-добро място от такъв форум да се похвалиш когато си купиш нещо добро. В чуждите форуми това си е практика, даже си има специални теми, където хората постват снимки и инфо за байковете си. Щом някой се сдобие с добра машина, другите от братството му честитят и му се радват. Това разбира се в БГ няма как да стане заради тъпата завист и тесногърдие.
Ето ти още един дълъг, скучен и безмислен пост. Съжалявам че отнех от ценното ти време и очаквам твоите кратки, духовити и съдържателни послания.

КапитанПланета

Мнениеот screamBoy » Пет Яну 02, 2004 11:24 pm

може ли аз, може ли аз ... go and fuck yourself :)))
ех, както ме бива в кофти думичките да ме биваше така и в карането, уви :(
аве пичове, до Алеко бордистите са направили един скок дето го сънувам вече 2 нощи поред, малии, това ако го скочи някой ммм и ако този някой съм аз уууу и ако съм жив после еееееее айде бежите да спите (23:22) :D

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот nikitzo » Съб Яну 03, 2004 12:28 am

taka e ne sum prav kakvo da se pravi ponqkoga si izpuskam nervite zatova ako mojete mi prostete ako ne zdrave da e nikoi ne e suvurshen
Haide sus zdrave i da vi se slu4vat vse hubavi neshta prez novata eladoo... aaa tva de dve ilado i 4etvurtata godina.
Аватар
nikitzo

Мнениеот nikitzo » Съб Яну 03, 2004 12:32 am

[quote="screamBoy"]

аве пичове, до Алеко бордистите са направили един скок дето го сънувам вече 2 нощи поред, малии, това ако го скочи някой ммм и ако този някой съм аз уууу и ако съм жив после еееееее айде бежите да спите (23:22) :D

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
[/quote]

А тва "гоу енд фяк йорселф" ше се напрааа, че не съм го чул оти пак ке се нервирем и ше стане мноо лошо.
А за бордистите на Витоша и изобщо където и да е било мога да кажа само едно и то е - шибаняци и мнооо тъпи парчета.
Аватар
nikitzo

Мнениеот HellRaider » Съб Яну 03, 2004 2:23 am

[quote="nikitzo"]

[quote="screamBoy"]

[/quote]

А тва "гоу енд фяк йорселф" ше се напрааа, че не съм го чул оти пак ке се нервирем и ше стане мноо лошо.
А за бордистите на Витоша и изобщо където и да е било мога да кажа само едно и то е - шибаняци и мнооо тъпи парчета.
[/quote]

e kvo sme ti napravili tolkova pa na tebe

Dum Spiro Spero
Samo slabite se stremqt kym porqdyk. Silnite vladeqt haosa
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 03, 2004 4:44 am

hellraider - begai da spi6 ue :8D:

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот screamBoy » Съб Яну 03, 2004 7:51 am

nikitzo това беше за КапитанПланета, все пак отговарям на него !

Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот КапитанПланета » Съб Яну 03, 2004 10:36 am

nikitzo,
Прощавам ти чадо. Kажи сега три пъти правилата на IMBA и не съгрешавай вече. :D;):})::):8D:

ScreamBoy,
Абе нещо не можах да направя разбор на изречението :
"може ли аз, може ли аз ... go and fuck yourself :)))"
За мен ли става въпрос или за теб ? Ако е за мен - кво съм ти напраил пък на тебе бе бате ? Аз теб те уважавам, а ти мене уважаваш ли ме или не ме уважаваш, а ?:o);):X:B):[:p]

КапитанПланета

Мнениеот nikitzo » Съб Яну 03, 2004 1:48 pm

[quote="HellRaider"]

[quote="nikitzo"]

[quote="screamBoy"]

[/quote]

[/quote]

Dum Spiro Spero
[/quote]

na men li kakvo ste mi napravili, ne razbrah izobshto koi vie koi nie :?::?::?:

@screamboy mersi shtoto ina4e ne mi se vruzvashe da e za men
Аватар
nikitzo

Мнениеот HellRaider » Съб Яну 03, 2004 4:12 pm

[quote]

[/quote]

[quote]

Dum Spiro Spero
[/quote]

[quote]
na men li kakvo ste mi napravili, ne razbrah izobshto koi vie koi nie :?::?::?:

@screamboy mersi shtoto ina4e ne mi se vruzvashe da e za men
[/quote]

snowboardistite kvo sme ti napravili hehe

Dum Spiro Spero
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 03, 2004 7:40 pm

ti snowboardist4e li si be :(!:
tfoita vera!!! :8D::D[:p]

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот HellRaider » Съб Яну 03, 2004 9:43 pm

[quote="uha_rampage"]

ti snowboardist4e li si be :(!:
tfoita vera!!! :8D::D[:p]

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
[/quote]

mdam i kvo ...