Уееуееееееее. Човек да не излезе да понаръби твърдака малко...
[quote="did"]
абе bikerider, съвсем сериозно, ама ако ти се намират 2 пентиумчета що не ги сложиш някога едното отпред, другото отзад, да покараш малко така и да докладваш тука разликите. любопитен ще съм какво ще излезе, най-малкото ще разберем дали и ти биеш контри като мене.
[/quote]
Ъъъъм. В този случай без калибровка няма да минеш.
Пентиумчето много лесно можеш да си го сложиш отзад... датчика да е до задната капла де, ама жицата наистина може да повлияе ако не си си сложил и компютъра отзад.. ако е дълга жицата де. Капацитета се увеличава, почва да "събира" разни електромагнитни боклуци (то у наше село е бъкано с разни коли, тр олеи/амваи тильефони..).
Не знам дали са достатъчно чувствителни за да се повлияят ама все пак нищим теорията

.
@бай райдър
Това за завиването на място как го измисли ?
Айде да не смятам каква е вероятността магнита да попадне в такова положение, че при всяко врътване на кормилото датчика да прави контакт.
Някой замислял ли се е да отчете и стабилността на тактовия генератор на контролера, а? Тва да не ви е атомен clock. Ами стабилността на захранването ? Мисля, че плутониева батерия ще свърши добра работа за няколко часово измерване.
Щях да забравя:
Yeti, нема се пуашиш, копеуе!