[quote="КапитанПланета"]
Ами аз между другото от доста време и се каня, обаче ще ми е сефте и леко се притеснявам, та е още девствена горката....

:I:I:I Ще съм много по-спокоен (и тя също) ако ни помагат приятели [:p]:D.
Само кажете и действаме. Може у нас, може и при Каймата - както ви е по-удобно

;).
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
[/quote]
Капитане, след днешните ни умувания над твойта вилка, мисля, че едно отваряне в присъствието на Bikerider и Toyaga ще й дойде добре. Ама айде и мен да ме викнете, а?

:D
Ха сега да ви кажа какъв й е проблема, т.е. дали изобщо има проблем, де.

(Капитане, извинявай, че те изпреварвам, ама ми е много интересно дали е нещо дефектна или си е така;)).
Та значи, вилката е с RTWD, само че като се регулира хода, включително от крайно до крайно положение, т.е. промяна с 20мм, вилката изобщо не потъва/не се разгъва съответно. Все си седи вирната на максимум. Мен това доста ме озадачи, защото всички други вилки с променлив ход, които съм виждал, като се намали хода, потъват надолу, което е добре и за геометрията с оглед изкачването. Та въпросът е дали вилката на Капитан Планета е с дефектен RTWD или просто е направена така, че въпреки промяната на хода, височината й да не се променя (което според мен е странно).

Ще уточня и още нещо интересно – като се върти регулатора за хода, се усеща промяна в твърдостта на пружината, което значи, че вътре нещо става. Ама дали това "нещо" е промяна на хода.....