Декларация

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот shaggy86 » Чет Апр 28, 2005 12:14 am

@nikitzo тъпо копеле тракторист кво повече ?
аз като не разбирам много и карам от скоро, просто чета и се мъча да рзабера нещо. Когато имах проблем с веригата TOYAGA ми написа нещо като ходи се FAQ , порових се и си реших проблема....... не мисля че може да има такива тъпи та вдлъбнати същества!това не е реално:angfire::angfire::angfire:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот Harka » Чет Апр 28, 2005 12:22 am

[quote="nikitzo"]
АМА ПОНЕ ЩЕ КАЖА ДА ТИ ГО **** * ********* ЛЕЛЕ ЗАЛУДЕЛ СЪМ ЕЙ
[/quote]

Ахаххахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахах
Смешниче малко...
По - спокойно де... релакс, както се казва. Ще вземе да ти стане нещо от толкова нерви.
Е, поне добре се позабавлявах на твоя сметка с изблиците ти на ярост... :)
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот nikitzo » Чет Апр 28, 2005 12:24 am

ох лелеее да сте ми живи и здрави всичките тука
сладури
какви сте ми млади и свежи като цветенца сте ми и като влезна в тоя лайнян форум ми иде да късъм да късам (дупенца)
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот nikitzo » Чет Апр 28, 2005 12:27 am

[quote]
Е, поне добре се позабавлявах на твоя сметка с изблиците ти на ярост... :)
[/quote]

е явно само така можеш да се забавляш - ужас
ебаси сдуханяка ако приличах на теб отдавна да съм се самоубил
Аватар
nikitzo

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Апр 28, 2005 12:27 am

[quote="nikitzo"]

[quote="Metal_Psycho"]
На този етап съм в процес на осмисляне на това което се случва тук.
[/quote]

Абе посерко зарежи от самолет си личи че не ти си отдава
[/quote]

Под нивото си ми.Под нивото си на всички в този форум.Под нивото си на голям процент от населението в Африка.
Ти си нищо.Защо смяташ,че обиждаш някой с тези простотий?
Всичко се връща на този свят.Някой ден ще има да цивриш като курва насредата на магистралата премазана от ТИР,но никой не спира да и помага,защото не го заслужава.
Помисли си добре.

Леке!
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот nikitzo » Чет Апр 28, 2005 12:30 am

[quote]
Под нивото си ми.Под нивото си на всички в този форум.
[/quote]

е мноо ясно бе гълтач аз не съм в сектата емтеебе тире беге точка ком
Аватар
nikitzo

Мнениеот nikitzo » Чет Апр 28, 2005 12:32 am

аре легайте и да не се пипате ей щото дедо ви тояга никога не го прави
Аватар
nikitzo

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Апр 28, 2005 12:40 am

Хаха,хохооо смех в залата!:rofl::rofl::rofl:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот hlebarka » Чет Апр 28, 2005 12:43 am

@nikitzo

Малии, революция направи, света промени.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот Windstream » Чет Апр 28, 2005 2:58 am

[quote="nikitzo"]

Ужас Ужас незнам как ще живея вече
[/quote]

Направи си услуга - спри.
[quote]
отдавна да съм се самоубил
[/quote]

Де късмет...
[quote]
ЛЕЛЕ ЗАЛУДЕЛ СЪМ ЕЙ
[/quote]

Хаха, нали знаеш какво им се случва на полуделите/побеснели мастии? :shooter:

@Metal_Psycho
По псета не е кеф, виж paintball тупаницата си е съвсем друго нещо (леле как се омазахме в събота само: кал, дъжд, студ, Grand Cherokee-то едва го издърпахме с два пикапа, а жената и единия съкилийник още ме гледат накриво за елиминациите от упор в първия половин час - ми кво съм им виновен че като се шматкат под дърветата не гледат нагоре). Btw интересни сравнения правиш, сега "като курва насредата на магистралата премазана от ТИР", преди имаше едно "като човешка маса в бункер ударен от бомба" :thumb:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Чет Апр 28, 2005 9:14 am

Хаха, знам прословутата фраза на Сталин, но, за щастие, не искам да имам много общо с този представител на миналия век ;)
Освен това Nikitzo какъв проблем е и за кого? Той сам се омаза в лайната си, така че е проблем единствено за себе си. Нарочно не взех мерки по отношение на тази тема, за да може той на воля да си излее всичката помия, която е насъбрал, та да се види на какво ниво е (и аз не очаквах, че има такива хора, ама ето, млад съм още, има да уча). Той сам избра поведението си, както и всеки оттук нататък ще избере поведнието си спрямо него. Аз специално не мисля да му обръщам каквото и да било внимание занапред, освен ако не поднови хамалските си псувни в някоя друга тема.
На всички, които ме призовават да блокирам достъпа на Nikitzo, да го банна и т.н., ще кажа: направете го вие! ;) Просто не говорете повече с него, нито тук, нито в други теми и това е най-силният начин някой да бъде изолиран. С технически средства резултатът би бил по-съмнителен :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот kagami » Чет Апр 28, 2005 9:48 am

:thumb: ignore
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Windstream » Чет Апр 28, 2005 9:53 am

@Admin
Mmmkey, you're da boss - ignore it is :peace:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Апр 28, 2005 9:59 am

Ignore?Mkey:D

П.п. Windstream,ти от дърветата ли си обстрелвал?Е ти не си им дал шанс:D
Следващия път,поне им свирни преди да залетят пълните с боя топчета.;)

П.п.п.А това второто "като човешка маса в бункер ударен от бомба" да не е случайно моя реплика?Забравил съм.:D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот bikerider » Чет Апр 28, 2005 10:51 am

@Admin: абсолютно си прав. много се надявах да вземеш точно това решение :agree::beer:

@nikitzo: не беше такъв отворко когато се видяхме на живо, случайно ли е? не искам да те наричам шушумига, но ми се натрапва тоз епитет.
казвам го щото тогава когато се видяхме ти казах да не обръщаш внимание на дребни заяждания и скастряния (включително мои), но явно не си ме разбрал - това тук надминава всичко.

много фенове си спечели за два дни с каруцарския си манталитет...
относно мен - ако обичаш, не ми се вясвай повече пред очите, не желая нито вилката да ти правя повече, нито дори да те виждам. Довиждане и благодаря за простотиите. Помагаш ми да не забравям некои неща...

@all: предлагам да следваме мъдрия девиз на MOD... ignore :agree:...

userDB.getProfile( "bikerider" ).setIgnoreMode( "nikitzo", IGNORE_BY_DEFAULT );
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Newone » Чет Апр 28, 2005 11:24 am

Съжалявам, че толкова късно, но и аз се присъединявам:thumb:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот marshall__ » Чет Апр 28, 2005 12:05 pm

[quote="bikerider"]

userDB.getProfile( "bikerider" ).setIgnoreMode( "nikitzo", IGNORE_BY_DEFAULT );
[/quote]

:bowdown:

Относно никитзо, аз лично се надявам да не ми се яви пред очите, не за друго, а за да му е добро здравословното състояние :D

Найстина не бях виждал подобен панаир от доста време:I
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 28, 2005 12:36 pm

На мен ли така ми се струва или след като тук видяхме една от най-злостните употреби на българския език на членовете на форума им изчезна желанието да общуват? Пишете бе братя!
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот caviara » Чет Апр 28, 2005 3:22 pm

от постовете на TOYAGA съм научил неща, които не съм знаел по-рано и моя глас е за него!

P.S. според мен е хубаво да има повече знаещи хора по такива форуми, та да може хора, които тепърва се учат да навлизат по бързо, но също така е важно да има по малко хора които да пълнят форума с бълвоч от виртуалната си "уста"!
Защо трябва да е просто, като може да е сложно...
caviara

Мнениеот Alien » Чет Апр 28, 2005 3:52 pm

Дам, интересна тема...

nikitzo, приятелю, не знам какво да ти кажа. Такава простотия не бях виждал отдавна. Не знам какво още правиш тук. Любими цитатчета:

Some people are alive only because it's illegal to kill them.

God must love stupid people, he made so many.

Intelligence has its limits, but Stupidity has no such handicap.

@Windstream - това е прословутата фраза на Сталин:

"Get rid of people, get rid of problems!
No people, no problems!" - Joseph Stalin
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот 4getcredo » Чет Апр 28, 2005 4:05 pm

[quote]
"Get rid of people, get rid of problems!
No people, no problems!" - Joseph Stalin
[/quote]

:bigeyes: Туй когато го е казал на Чърчил ли???;)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот BuxpeH » Чет Апр 28, 2005 6:20 pm

И като си помисля, че всичко почна от там къкъв груб, селски език имала тоягата... и кой го казва!
Кой декларираше, че ще се маха ... а кой се разкара всъщност...
Кой не бил виждал путка досега... и на кой ще му направят руска трупа от "путки" където го видят.
Какъв драматизъм, какъв обрат на събитията можело да има във форумите на mtb-bg
:popcorn:
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот No1s » Чет Апр 28, 2005 8:12 pm

nikitzo вече се усра напълно. Кви са тея глупости дето пишеш. Като си намаш никаква работа/приятели, да не говорим за приятелКА поне земи си уплътни времето с някакви по-смислени изказвания...или просто образованието ни до пети клас може толкова!

IGNORED :agree:
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот rujiru » Съб Апр 30, 2005 11:43 am

;-) , хареса ми, "TOYAGA" най-накрая каза/направи пост без уютната атмосфера с елементи на заяждане.

аз лично не съм от феновете ти, но се радвам че си се замислил за това как се държиш във форума, при все че повечето стари мембъри са ти свикнали и те слагат в background към /dev/null и не ти се връзват, то новите / като мен миналата година / много им идва нанагорно от изказванията ти.

човек се учи цял живот. / не се заяждам /

здраве да е.

и малко в твои стил : "Алах е велик !" ;-) / не съм мюсюлманин но израза верно е ВЕЛИК ;-) /
rujiru

Мнениеот nikitzo » Съб Апр 30, 2005 2:30 pm

[quote="rujiru"]

;-) , хареса ми, "TOYAGA" най-накрая каза/направи пост без уютната атмосфера с елементи на заяждане.

аз лично не съм от феновете ти, но се радвам че си се замислил за това как се държиш във форума, при все че повечето стари мембъри са ти свикнали и те слагат в background към /dev/null и не ти се връзват, то новите / като мен миналата година / много им идва нанагорно от изказванията ти.

човек се учи цял живот. / не се заяждам /

здраве да е.

и малко в твои стил : "Алах е велик !" ;-) / не съм мюсюлманин но израза верно е ВЕЛИК ;-) /

[/quote]

Хубаво е човек да разбере че не е сам
Все пак някой трябваше да направи първата стъпка
Все пак бях в това [size=67]форумче[/size] доста преди [size=67]тояга[/size]
rujiru ако искаш да продължиш да участваш в този форум (макар че според мен няма никакъв смисъл) за напред се въздържай от такива коментари.
Тук ако имаш собствено мнение това е равносилно на самоубийство - така че или си трай или пиши това което другите искат да видят.
Аватар
nikitzo

Мнениеот Shady™ » Съб Апр 30, 2005 3:32 pm

Чак сега се включвам защото мислих че тази тема е за декларация за некво състезание а не е :) А преди 2 дена се опитах да остна пост но псиах 30мин и спря тока!!! И за това чак сега...
Така... наистина има разлика между кастрене на познати и на непознати (Да не говорим за остро скастряне). TOYAGA както каза един пич "TOYAGA се изхрачи на мнението на Shady за SAINT vs HAYES". E е добре бе тoва кастрене ли е ? Аз като видя че някой е сгрешил и не го познавам му казвам къде греши или му казвам мoето мнение и човека който се интересува да избере на кой да вярва/кое е по правино да избере. Аз не храча по чуждо мнение. TOYAGA и там дето nikitzo ти е дал негово мнение и ти му се развика(по-горе има цитат) незнам защо е станало така но едва ли nikitzo е искал да ти успорва компетентното мнение а да сподели неговото но и да ти каже че мойе и да грешиш защото той има друга информация или опит(незнам от кой форум е и как са се развили нещата но това мисля).... А да не говорим че много са забавни лафовете на TOYAGA... Е защо не се смяхте на това че му казах "да ходи да потърси информация в интернет" като не е съгласен с моето мнение(което е на основа личен опит статийки/ разговори с други с такива спирачки и други форуми тоест сайтове) ? Изкарахте ме че съм 17 годишен тапак който дава унизително смешни/малумни/тъпи съвети на TOYAGA. A на мене ми беше смешно колкото и на вас скастрянето му на мене и на други. И nikitzo е прав че ако си кажеш мнението си "е равносилно на самоубийство" . Казах и мнение за AVID и пак получих СКАСТРЯНЕ. Ами браво бе!! Нали уж обективно трябва да е мнението ?!?! Е какво стана - нищо. Лафовете на големите са смешни, а на начинаещите са безпочвени и измислени, а забележката към ГОЛЕМИТЕ е просто подигравка към тях и е недопустима. Ами какво да кажа... Да вземем да направим анкета кои са мозъците на сайта и като се задава въпрос само те да отговарят а ние да гледаме за да не ни кастрят и не даваме ЛОШ Съвет (който всъщност е мнение)Кастрене е когато говориш пъни дебилщини и убеждаваш някого в тях , а изказването на мнение е съвсем друго. Както казах може HAYES да е по-зле от GUSTAV M, JUCY, HOPE, но няма да си взема нито една от тях !!! 3.0 не е гума - аз пък искам 2х 3.0, с 24' немойе да се кара - е аз изкам 2х 24' с 3.0 отзад и отпред същото, DOUBLE WIDE e лоша шина, е аз искам тези шини от по горе да са точно те и искам SUPER MONSTER/MONSTER!!!Marzocchi, HAYES, 3.0, 24' FOREVER - ЛИЧНО МНЕНИЕ !!!А сега пюйте върху него и казвайте че давам ЛОШ СЪВЕТ и съм некомпетентен. А за това "ГЛУПСТИТЕ" на NIKITZO - е как па да му еба майката ще издържиш всички да ти казват че си направил грешка, че си дал МНЕНИЕ или че си се обидил на държанието на човек който непозваш, нито той тебе и да те кастри все едно си курва !!! Е и аз не съм доволен от държанието на TOYAGA. А за псувните на Nikitzo - сам срещу всички като си и всеки да те убеждава че си направил лошо че си дал мнение/съвет и че трябва да се извиниш за това - е и мойте нерви няма да издържат !!!Може да е един от умните във форума(TOYAGA) ама се дръжи към всички еднакво. И аз на приятелите си понякога им викам като ни е хванала лигата такива ГРУБИ ПСУВНИ за поздрав или кастрене - ама на нас са смешни и кастренето ни е смешно а не обидно. Ама ако кажа на някой тука във форума - "Абе ти тъп ли си да му еба майката" - ще съм го скастрил остро и няма да съм го обидил или ще съм го напсувал скастрил и обидил? Ако ми е приятел ще е първото, а ако не е ? Ще му е приятно ли ? НЕ НЕ НЕ !!!
И после баннете nikitzo !!! E давайте и мене де - не съм специалист, но давам мнения и се обиждам от остри СКАСТРЯНИЯ на непозанати и не мисля да се извинявам на този дето ме е обидил, че ми е станало обидно от забележката му!!!
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Admin » Съб Апр 30, 2005 5:19 pm

Всеки гледа от свойта си кула, но то си е нормално :D
Само че, понеже сте все много силни в думите, хайде да ми обясните неколко неща! ;)

С какво точно Toyaga се е изхрачил върху мнението на Shady? Егати израза "изхрачил"... А то какво всъщност е написал Toyaga? Попитал е няколко пъти защо Shady мисли така? Или се лъжа? А пък, ако не знаете, обикновено този, който твърди нещо (а Shady го твърдеше доста убудено, прочетете пак, за да видите, колко е твърдо първото му мнение), трябва да обясни защо смята така, тъй като се очаква, че като кажеш нещо знаеш защо го казваш... Е голямо изхрачване, няма що!

Как смеете да твърдите, че изказването на друго мнение във форума било самоубийство? :crazy: Живи ли сте? ДА! Мненията ви стоят ли си на мястото? ДА! Тогава какво?!
А може би просто не обичате мнения, които не съвпадат с вашето? :D Мдааа, доста е гадничко, когато твърде много хора започнат да не споделят мнението ти и да го отхвърлят, при това с аргументи, а не с хамалски псувни и тираджийски речник... Нищо де, сега във форума ще има едно компетентно мнение по-малко...какво по-хубаво от това за процъфтяване на знанията! :D

Shady, в интернет пише много неща :D И в този форум са написани какви ли не, и в други форуми могат да се прочетат разни... Определящ фактор за качеството на информацията е нейният източник, а не количеството й или мястото, където е публикувана ;)

Хаха, не му издържали нервите! :rofl: Лошо... Хората със слаби нерви обикновено ги приемат с лекарско направление в едни места...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Shady™ » Съб Апр 30, 2005 5:35 pm

[quote="Admin"]

Всеки гледа от свойта си кула, но то си е нормално :D
Само че, понеже сте все много силни в думите, хайде да ми обясните неколко неща! ;)

С какво точно Toyaga се е изхрачил върху мнението на Shady? Егати израза "изхрачил"... А то какво всъщност е написал Toyaga? Попитал е няколко пъти защо Shady мисли така?
Или се лъжа? А пък, ако не знаете, обикновено този, който твърди нещо (а Shady го твърдеше доста убудено, прочетете пак, за да видите, колко е твърдо първото му мнение), трябва да обясни защо смята така, тъй като се очаква, че като кажеш нещо знаеш защо го казваш... Е голямо изхрачване, няма що!
[/quote]

Originally posted by Nymphetamine

"...Тояга го прави, след като по най-бруталния начин направо се изхрачи на мнението на Шейди"

Не е ли очевидно ? Па и аз не се чувствам скастрен.А това че някой го написа - все едно някои хора си правят гавра с мене.

[quote="Admin"]

Как смеете да твърдите, че изказването на друго мнение във форума било самоубийство? :crazy: Живи ли сте? ДА! Мненията ви стоят ли си на мястото? ДА! Тогава какво?!
А може би просто не обичате мнения, които не съвпадат с вашето?
[/quote]

Мисълта ми е, че си казваш мнението и почват да ти викат простотии, вместо да кажат не е така и как е. То даже навремето MAN6(не съм сигурен дали той) пусна топик колко се дразни на тъпи изказвания.Еми хубаво де.Дразните се на неверни неща - хубаво.Ама като има спор и ти си прав - не се смей и обиждай другия че незнае...
[quote="Admin"]

Shady, в интернет пише много неща :D И в този форум са написани какви ли не, и в други форуми могат да се прочетат разни... Определящ фактор за качеството на информацията е нейният източник, а не количеството й или мястото, където е публикувана ;)
[/quote]

Ами поначало няма - www.ТУКА-Е-ИСТИНАТА.com
и www.АКО-ЩЕШ-ВЯРВАЙ.com пак казвам- давам мнение а не агитирам и не задължавам.Аз се аргументирах в онази тема и не смятам че съм казал нещо лошо/невярно.

[quote="Admin"]

Хаха, не му издържали нервите! :rofl: Лошо... Хората със слаби нерви обикновено ги приемат с лекарско направление в едни места...
[/quote]

Ами човек не полудява сам, трябва му помощ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот nikitzo » Съб Апр 30, 2005 5:53 pm

Shady™ знам че ще прочетеш това защото не си ме игнор-нал
Просто искам да ти кажа че си напълно прав за всичко което каза отоносно скастрянето между приятели или скастрянето между непознати
Уважавам те :thumbu:
Но все пак замисли се дали искаш да продължиш да участваш в този говнорум ако е така - мълчи си

А относно нервите ми - мииииии за съжаление бих искал да са такива каквита ги описват НО аз съм много даже понякога прекалено спокоен.
Аватар
nikitzo

Мнениеот Alien » Съб Апр 30, 2005 6:26 pm

Аз викам да се направи един специален форум, в който всеки може да пуска нова тема, НО само Тояга/байкрайдер/Симо/и-още-който-искате да могат да отговарят на тях. Така, който иска да разбере нещо, ще получава мнение само от най-компетентните, а не врели-некипели от разни хора. :) Ръкопляскайте за гениалната идея плс.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

ПредишнаСледваща

Назад към Архив