[quote="Admin"]
Всеки гледа от свойта си кула, но то си е нормално
Само че, понеже сте все много силни в думите, хайде да ми обясните неколко неща!
С какво точно Toyaga се е изхрачил върху мнението на Shady? Егати израза "изхрачил"... А то какво всъщност е написал Toyaga? Попитал е няколко пъти защо Shady мисли така?
Или се лъжа? А пък, ако не знаете, обикновено този, който твърди нещо (а Shady го твърдеше доста убудено, прочетете пак, за да видите, колко е твърдо първото му мнение), трябва да обясни защо смята така, тъй като се очаква, че като кажеш нещо знаеш защо го казваш... Е голямо изхрачване, няма що!
[/quote]
Originally posted by Nymphetamine
"...Тояга го прави, след като по най-бруталния начин направо се изхрачи на мнението на Шейди"
Не е ли очевидно ? Па и аз не се чувствам скастрен.А това че някой го написа - все едно някои хора си правят гавра с мене.
[quote="Admin"]
Как смеете да твърдите, че изказването на друго мнение във форума било самоубийство?

Живи ли сте? ДА! Мненията ви стоят ли си на мястото? ДА! Тогава какво?!
А може би просто не обичате мнения, които не съвпадат с вашето?
[/quote]
Мисълта ми е, че си казваш мнението и почват да ти викат простотии, вместо да кажат не е така и как е. То даже навремето MAN6(не съм сигурен дали той) пусна топик колко се дразни на тъпи изказвания.Еми хубаво де.Дразните се на неверни неща - хубаво.Ама като има спор и ти си прав - не се смей и обиждай другия че незнае...
[quote="Admin"]
Shady, в интернет пише много неща

И в този форум са написани какви ли не, и в други форуми могат да се прочетат разни... Определящ фактор за качеството на информацията е нейният източник, а не количеството й или мястото, където е публикувана
[/quote]
Ами поначало няма - www.ТУКА-Е-ИСТИНАТА.com
и www.АКО-ЩЕШ-ВЯРВАЙ.com пак казвам- давам мнение а не агитирам и не задължавам.Аз се аргументирах в онази тема и не смятам че съм казал нещо лошо/невярно.
[quote="Admin"]
Хаха, не му издържали нервите!

Лошо... Хората със слаби нерви обикновено ги приемат с лекарско направление в едни места...
[/quote]
Ами човек не полудява сам, трябва му помощ...