Лифта Княжево-Копитото - можем ли да го спасим???

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 03, 2005 3:06 pm

[quote="unbekannt"]
Са некой ше ми изцепи - ми направи го сам бре, като е толко лесно...Ама същия тоя некой, ако един ден, дай Боже, лифта проработи, пръв ше дойде да го ползва...
[/quote]

Хи-хи

то така излиза, че единствения начин да се возиш на лифт, без да ти е гузна съвестта, е да можеш да кажеш "ей с тия две ръце съм я построил лифтата".

Пък и не знам що много хора си мислят, че някъде има някви блага като евтини рейсове, лифтове, велоалеи, които за да бъдат направени, просто трябва да бъдат поискани. И да ИСКАШ вече е няква голяма заслуга, че и не пада по-долу от СВОБОДАТА, ПРАВАТА и СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА.

Аз просто мога да карам и без лифтове, алеи и рейсове, така че съвсем рационално не бих се занимавал с такива проблеми, нямам емоции, за българи и начинания и квото.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Phantom » Нед Юли 03, 2005 4:42 pm

съгласен съм с unbekannt то си е за нас и ако не си го направим ще си бутаме байковете или ще се качваме на мародерския лифт(симеоново).Нали уж София била ублагодетелствана че не са много държавите на които центъра на столицата е на 10 км от планината.А ми тогава защо да не скъсим пътя. Ако не действане заедно нищо няма да постигнем и ако всичко което се приказва тук остане само на приказки,къкъв е смисала от всичко това което е изписано до тук.
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Нед Юли 03, 2005 7:36 pm

@непознатия:
Щом не можем да се обединим, значи всички сме тъпаци - бравооооо :usclap:. Само това ли измисли, или? Измисли обединителната идея и давай бе бате, нали много ги разбираш нещата. Аз ще те подкрепя първи в момента в който изоставиш митинговите лозунги и предложиш нещо. Дотогава да се изживяваш като СПАСИТЕЛ и ОБЕДИНИТЕЛ, заеби тая работа.

Щото само от лафове от рода на
[quote]
Вместо [b][color=red][size=200]както ви казах[/size][/color][/b] в началото да се обединим
[/quote]

си личи къде всъщност те стяга чепика. Давай бори се с вятърните мелници...

Edit: а тия приказки за тъпите балкански субекти... да ти имам нихилизма... ако така мислиш да ни поведеш към Правата Идея и Светлото Бъдеще... :usclap:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот BuxpeH » Нед Юли 03, 2005 8:09 pm

:offtopic:flood- ама не само по телевизията

Както и да е. Доколкото знам Княжевският лифт е спрял да работи, защото при въпросното скъсване на въжето е имало жертви. Това ми го каза някакъв възрастен, с който пътувах в кабинката на Симеоново веднъж. Това предполагам е довело до състояние в което и да го оправят, хората ще са наплашени и нямало да искат да се возят там. Сега, естествено, вече има норми за безопасност на тези съоръжения, а и е минало време и т.н. и тези опасения биха отпаднали. Поне сме единодушни, че ще трябва да се построи отново. Полза от това има не само за въпросните 100(0) байкъри, защото сами виждате, че лифтовете са направо задръстени и има километрични опашки за извозване. Освен това смятам, че хижите около златните мостове са много зле и това е точно защото яко западат откакто лифта не работи. Ето една важна потенциална причина и една силна заинтересована страна. Къде в България се вкарват повече инвестиции, отколкото в туризма?
За хотела на Копитото не мога да кажа, че се опитва да пречи по някакъв начин въпреки, че наистина никой който би отишъл в петзвезден хотел няма да се вози на лифт. Не знам откъде ги измислихте тези мутри!?
Единственият път когато съм влизал вътре беше, след като се бях качил дотам на собствен ход с колелото и влязох да си потърся запалка. Понежене не продаваха едното от пиколата ми подари кибрит. Нито са ме изгонили нито нищо, въпреки че тениската ми беше вир-вода и си бях забравил вратовръзката на тръгване.
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот unbekannt » Нед Юли 03, 2005 10:29 pm

bikerider, разбрахме че нищо в моите изказвания не ти харесва!Кажи нещо ново, щото забелязвам, че в критиката си срещу мен си много изобретателен, ама в даването на идеи за действие си ПЪЛНА ДУПКА!!!Кво по-точно очакваш от мен - освен най-накрая да брънка в джоба на татко, който е кредитен милионер и да построя лифта наново, за да си доволен ти???
Да тъпаци са, ма не всички разбира се, щото гледам не всички недоволстват от 'нихилизма' ми...Вместо да се заяждаш тъпо с мен, да си беше изразходил негативната енергия срещу реалния виновник, лифтът да не бачка - общината.Освен тва не се изживявам нит' кат' спасител, нит' кат' обединител - в тоя форум съм нов, в спорта съм нов, не принадлежа и към клубове, не се състезевам/все още/, не познавам НИКОГО тук - е кво искаш, ако принадлежах към някой клуб, нямаше да искам подкрепа от теб, бъди сигурен, щях първо да организирам хората около мен, но уви...Ти кат' си много отворен и всички тук ти имат респект, кат се изживяваш кат важна фигура във форума, дори кат пишеш тъп оффтопик, що не предложиш ти нещо, ами само критикуваш в стил Атака???
Къде ме стяга чипика? - ми че има такива кат тебе, които изключително и само критикуват, и се цепят, а алтернатива не предлагат...Ти кво очакваш да ти дам - рецепта за готвене ли?:crazy:Ако ти не знаеш кво искаш от живота си, аз немам желание да ти намеря смисълът в него, пък още по-малко пътят ти към светло бъдеще...Ако ти немаш идея, ОК, ма не си мисли че темата е създадена за да се чувстваш длъжен да пишеш непремено и ти в нея - некой друг пък може да има предложение.Ето ти идея обаче - аз не ходя да се състезавам, ти вероятно ходиш...или ако пък не, поне караш заедно с/познаваш с доста хора в планината/от байкърските и туристическите среди/ - е, що не ги заговориш по въпроса, да видим, кой с какво би могъл да помогне.Или друго - мисля, че би било интересно и ефективно, ако на МТВ състезанията, всеки участник носи надпис свързан с лифта, върху фланелката си/също както спортистите ни правеха в чужбина, за да се обърне вниманието на чужденците към сестрите ни в Либия/Кат за начало - после може да направим една голяма сбирка и да обсъдим вариянтите.Са ше ми кажеш, че никой байкър нема да извади 2млн. и да построи лифта - ОК, ма аз и не искам тва - въпросът е, ние, като хора с приблизително общ интерес да насочим малко общественото внимание, върху безотговорното отношение на общината спрямо това съоръжение.Пък после да се надяваме, че съществата в общинския съвет имат някъв срам...Ако имаш по-добри идей давай, щ'и бъда благодарен да споделиш, обаче не ми обяснявай къв нихилист съм бил, щото се държиш кат типичен БЪЛГАРИН - единак, който плюе против всеки, който подеме дадена инициатива!
unbekannt

Мнениеот bikerider » Нед Юли 03, 2005 11:10 pm

Хубава тема се получи:

1. unbekannt вие и плаче за лифта
2. сто човека го убеждаваме, че лифта Е НЕВЪЗСТАНОВИМ в този му вид.
4. сто човека предложиха разумен алтернативен вариант с бусчета
5. unbekannt обаче не е съгласен - дайте да се обединяваме, да спасим лифта (това е в стила Атака, а не моите реплики)
6. аз казвам добре бе unbekannt предложи нещо по-добро като не ти харесва буса
7. unbekannt казва, не ТИ предложи като си толкова отворен

е :dunno: може би аз съм тъп БЪЛГАРИН и тъмен балкански субект - чудесно. Намери Лошия, посочи го, публиката си отдъхна. Сега би трябвало да ти е олекнало. :crazy:

Приятно разискване, ще наблюдавам с огромен интерес конструктивните идеи за спасяване на мъртвия лифт, щом аз съм голямото зло в тази тема и аз замърсявам темата. А ти ми минаваш в ignore list-a. Считай се за победител - сега спри да ми обръщаш внимание и спасявай лифта. Желая ти успех и няма да ти се пречкам повече, приятелю, щом аз съм този дето ти пречи тук. :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот unbekannt » Нед Юли 03, 2005 11:51 pm

Eй сега с тва обръщение 'приятелю', останалите членове на форума ли се опитваш да разчувстваш?И да ги обърнеш против мен...:rofl:Ако щеш ме псувай, в койт' акъл те учи лист ме слагай, през **** ми е, ако тва ше помогне с нещо на каузата.
За бусчетата, мисля че достатъчно въпроси поставих, но очеВАДНО деструктивната ти мисъл явно не ти позволява да отговориш и на 1 от въпросите ми...
За лифта не вия, нито плача, щото не съм даунхилър, а ти ше изскимтиш пръв на умрело, кат ти направят симеоновския 20лв., драгалефската бракма 10 и СКГТ спре всички автобуси в посока Витоша...
Моите реплики не са в стил Атака, щото за разлика от тях и от ТЕБ, във всеки пост предлагам решения и давам примери, а ти само критикуваш и назоваваш проблемите, БЕЗ ДА ДАВАШ АЛТЕРНАТИВА!!!Да казвам, предложи ТИ, след като аз вече предложих многократно - вземи чети предишните ми постове, че ставаш смешен...
Кво и е лошото на идеята да сложим надписи свързани с лифта, на фланелките на състизателите по МТВ на всички състезания?Кажи де - аргументирай се, не ми повтаряй едно и също кат стара грамофонна плоча!
Себе си не считам за никъв, докат не видя 'мъртвия' лифт да работи отново - ясно?!?Ти не си злото, докато не рушиш още в зародиша и всяка идея и докато поне малко спомагаш за реализацията на идеите.Тва е, прави квот щеш...Ти кат нямаш желание, ще търся други хора, с които да се опитаме да свършим нещо...
И най-голелия успех за мен не е ти да напуснеш темата, а да те поканя някой хубав, слънчев ден да се качим до Копитото с 'мъртвия' лифт...;)
unbekannt

Мнениеот hlebarka » Пон Юли 04, 2005 5:26 am

Ъуе, какви са тия глупости, бе? :drool:

Как може да спорите за такиви неща, това не е важно, транспортът на колелета по Витоша :drool: не е РЕАЛЕН ПРОБЛЕМ!

Има по-важни , но и те засега са нерешими :drool:

:drool::drool::drool:
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот bikerider » Пон Юли 04, 2005 7:35 am

[quote="hlebarka"]
Как може да спорите за такиви неща, това не е важно, транспортът на колелета по Витоша :drool: не е РЕАЛЕН ПРОБЛЕМ!
[/quote]

Еми аз това се опитвах да обясня на непознатия, ама явно е прекалено зает да генерира идеи вместо да мисли за реализацията. :dunno:
Гол младежки ентусиазъм, какво да го правиш :dunno:
Аватар
bikerider

Мнениеот BuxpeH » Пон Юли 04, 2005 6:44 pm

unbekannt, усещаш ли, че генерираш не по-малко offtopic от bikerider.
Освен това, не как можеш да сравняваш проблема с потенциалната екзекуцията на българските медици в Либия с това, че си нямаме трети лифт в София :confused:. То не бяха протести в Симеоново, не беше чудо... Тука всеки недоволен протестира и демонстрира. Не това е начина. Спортът е за един по-мирен свят и подобни тениски с призиви са ми много анти-. Аката- матака....
Повтарям сега какво трябва да направиш:
Немери имейлите на хората или организациите които стопанисват хижите в западна Витоша, предложи им, заедно със СКГТ, да направят те консорциум за да изградят наново въпросния лифт. За да стане това трябва да направиш един сериозен устройствен план една шарена презентация, с много-много цифри, което би отнело около 1-2 месеца работа. После им я представяш и така имаш около 5-10% шанс за успех според мен.
BuxpeH

Мнениеот Phantom » Пон Юли 04, 2005 7:17 pm

Е те тук вече съм съгласен с ВихреН,това е една не лоша идея,но се съмнявам че ще го направиш,а и шанса е по малко и от 10%във всеки случей.
Phantom

Мнениеот unbekannt » Пон Юли 04, 2005 10:30 pm

Ми виж, BuxpeH, за разлика от колоездача, аз неколкократно предложих идеи, поставих въпроси за автобусите, на които той не отговори, приложих и примери, а той през цялото време критикуваше, изплозвайки едни и същи клишета... Тва е, не мисля, че генерирам флууд!!!
Относно предложението ти хубаво е, обаче пичове не усещате ли че действате малко използвачески - ти сам организирай тва, направи онова пък ние после ако успееш, дружно ще ти пляскаме...и вероятно ще дойдем да ползваме мъртвия лифт...Ако очаквате да свърша всичко сам, пък вие да се ебавате и да ми говорите къв мечтателник съм, да ви предупредя, че сте в дълбока грешка!!!Кво и анти-то на идеята с надписите по състезателните екипи?Не пречим на никого, просто мирно целим да привлечем вниманието - я на някой, който твърди, че прави много за спорта, я на някой репортер, който иска да напише хубава статия...кво толкоз? -нито ще държим цял град като заложник, нито ще пречим на някой да си върши работата - мирен протест!Твоята идея за организиране на хижите е добра дотам, докато не видиш в какво окаяно състояние са хижите...Те не биха дали и стотинка за лифта...Но хубаво, може да пробваме, поне да се обърнем заедно със собствениците на хижи към някоя по-висша инстанция - спортно министерство, федерация по колоездене или пък защо не общината!И пак питам - а тук съм Mr. Noone, не случайно ника ми е такъв, навън също не ме познава никой - тея клубове, състезателните - някой случайно не иска ли да натрупа малко точки, да си направи реклама и да ми помогне???
unbekannt

Мнениеот bikerider » Пон Юли 04, 2005 11:05 pm

[size=200][OFFTOPIC][/size]

[quote="Phantom"]

Е те тук вече съм съгласен с ВихреН,това е една не лоша идея,но се съмнявам че ще го направиш,а и шанса е по малко и от 10%във всеки случей.
[/quote]

Внимавай, че говориш същите клишета като мен ;)

[quote="unbekannt"]
Ми виж, BuxpeH, за разлика от колоездача, аз неколкократно предложих идеи, поставих въпроси за автобусите, на които той не отговори, приложих и примери, [b]а той през цялото време критикуваше, изплозвайки едни и същи клишета[/b]... Тва е, не мисля, че генерирам флууд!!!
[/quote]

Какво по-различно казах аз от Phantom???? Съжалявам, извинявам се, че ме мързеше да ти отварям очите за презентации, проекти и тем подобни - прескочих това, щото ми се струваше очевадно и ти казах крайния резултат - шанса за успех е нула процента. Ей това бяха моите клишета...

[quote="unbekannt"]
Относно предложението ти хубаво е, [b][u]обаче пичове не усещате ли че действате малко използвачески - ти сам организирай тва, направи онова пък ние после ако успееш, дружно ще ти пляскаме...и вероятно ще дойдем да ползваме мъртвия лифт...Ако очаквате да свърша всичко сам, пък вие да се ебавате и да ми говорите къв мечтателник съм, да ви предупредя, че сте в дълбока грешка!!![/u][/b]
[/quote]

Ясноо, значи bikerider е лош, сега и ВихреН и Phantom са лоши... изобщо ти можеш ли да общуваш с хора с различно мнение от твоето? Да не би аз или ВихреН, или Phantom, или hlebarka да сме постнали темата? Ето ти сега идея, нали искаше идеи, аз бълвах "флууд" и клишета, сега друг ти даде конкретна идея. Нали идеи искаше? Или пак нещо не сме те разбрали??? Как пък не можа да се усетиш и за момент, че самия ти правиш точно това, в което обвиняваш нас...

Edit: Уфффффффф :puke: кво ли ми трябваше пак да се меся и да споря с телевизора... :crazy2:

[size=200][/OFFTOPIC][/size]
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Вто Юли 05, 2005 10:32 am

@unbekannt - според мен живееш в някакъв измислен свят. Защо си мислиш, че общината си няма други проблеми и други неща, за които да хвърли някакви си 2 милиона, че да "спонсорира" строежа на ТРЕТИ лифт КЪМ Витоша. Защо си мислиш, че той ще си заслужава инвестицията? Върнах се от Паралелната и какво да видя - пълни кофи с боклук и още толкова отвън. Мислиш ли, че щом общината не може да се справи с този ОЧЕВИДЕН и НАЛЕЖАЩ проблем ще има време/пари да се разправя с някакъв си лифт, който е ЛУКС, а не НЕОБХОДИМОСТ? Не ме разбирай грешно, искам лифта, но НЯМА да стане. Аз лично смятам, че идеята с маршрутките също е неосъществима, но за това има поне някакъв МИЗЕРЕН шанс. No offence meant.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот boian » Вто Юли 05, 2005 10:34 am

Che to ne mojaxme da se preborim za po niski ceni na simionovskiia lift a vie iskate da sajivim drug kato se ima v predvid che na simeonovo stavashe duma za 4-5leva a tuka shte tribvat mnogo poveche sredstva, ne che neiskam lifta da zaraboti ama nima kak.
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот boian » Вто Юли 05, 2005 10:44 am

che zashto da ne stane ideiata s marshirutkite
Аватар
boian

Мнениеот BuxpeH » Вто Юли 05, 2005 10:51 am

[quote]Относно предложението ти хубаво е, обаче пичове не усещате ли че действате малко използвачески - ти сам организирай тва, направи онова пък ние после ако успееш, дружно ще ти пляскаме...[/quote]

И това то казва човекът, който идва да подхвърли идеята всички от мтв-бг да се вдигнат на крак, за да можело да проработи лифт на 10мин от дома му ;)
BuxpeH

Мнениеот Phantom » Вто Юли 05, 2005 1:50 pm

Да вярно, защо да не стане варианта с маршрутките като той е единствения вазможен за сега.Ако се съберем и говорим с хората от маршрутките(не шефьорите ами шефовете)моге и да стане.
Phantom

Мнениеот bikerider » Вто Юли 05, 2005 2:22 pm

@Alien: Силно точно казано за боклуците. :thumb::beer:

Edit: Ако има нещо, зад което да се обединим, аз без колебание бих се присъединил към масов протест срещу имунитета на СКАПАНИЯ ПЕДЕРАСТ Софиянски.
Бих дори организирал да си направим малко фланелки с надпис "Осъдете БОКЛУКА Софиянски". А не да мечтая и да летя из княжевските облаци. :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот 4getcredo » Вто Юли 05, 2005 2:35 pm

[quote="bikerider"]

Edit: Ако има нещо, зад което да се обединим, аз без колебание бих се присъединил към масов протест срещу имунитета на СКАПАНИЯ ПЕДЕРАСТ Софиянски.
Бих дори организирал да си направим малко фланелки с надпис "Осъдете БОКЛУКА Софиянски". А не да мечтая и да летя из княжевските облаци. :crazy:
[/quote]

С предложение за малка редакция на надписа - "Приберете боклука Софиянски!" :beer:

Тук вони невъобразимо!!
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот velco » Вто Юли 05, 2005 2:41 pm

[quote="4getcredo"]

[quote="bikerider"]
"Осъдете БОКЛУКА Софиянски".
[/quote]

С предложение за малка редакция на надписа - "Приберете боклука Софиянски!"
[/quote]

:rofl::rofl::rofl:
:thumb::thumb::thumb:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 05, 2005 2:44 pm

[quote="bikerider"]

[/quote]

На всичкото отгоре се намират хора и то не малко дето да го избират
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Вто Юли 05, 2005 2:48 pm

[quote="4getcredo"]
С предложение за малка редакция на надписа - "Приберете боклука Софиянски!" :beer:

Тук вони невъобразимо!!
[/quote]

:thumb::beer:

Съвсем сериозно, започвам графити-кампания.
Още днес ще си купя спрейове. Призовавам всеки който има желание да дращи дето свари.

Дори уикенда ще отида да си поръчам няколко фланелки с този надпис!!!! :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот unbekannt » Вто Юли 05, 2005 6:59 pm

колоездачът пак ми набутва некви неща в устата, дет не съм ги казвал.../Phantom, BuxpeH - тва са явно некви неосъществени мечти на колоездача.../и пак си трае за маршрутките...интересно що ли...???Някой способен да отговори на въпросите, които зададох за тея маршрутки - очавидно не - е затва и маршрутки нема да има...
bikerider, едно е да викаш, че се рея в облаците, а съвсем друго е да говориш за проекти...ти очевадно говореше за първото...На въпроса ти - да мога да говоря с хора, с обратното на моето мнение, стига да не хвърлям идеите си на вятъра и да комуникирам със стената, която всеки път за некви розови облаци ми бълнува, а на 2 въпроса не може да отговори...
BuxpeH, нещо против идеята ми ли имаш?Съжалявам, да се беше сетил ти пръв и да беше пуснал ти темата...аз кво съм виновен, че съм се родил на 20мин. от лифта?И симеоновския ми е на 20 мин. - тва ли ти е най-големият проблем в момента?
Въобще момчета, мислех че сте доста по-сериозни, а вие непрекъснато се дракате и за най-малката думичка...немам думи...
unbekannt

Мнениеот bikerider » Вто Юли 05, 2005 7:04 pm

[quote="unbekannt"]
Въобще момчета, мислех че сте доста по-сериозни, [/quote]

Етооо.. сега всички са лоши. На крива ракета космоса й е виновен...

[quote="unbekannt"]
немам думи...
[/quote]

така е най-добре.
Аватар
bikerider

Мнениеот boian » Сря Юли 06, 2005 10:23 am

Taka eto vi edna malko polezna informacia govorix s edin chovek po specialnost mashinen injiner edin ot xorata koito, sa vastanoviavali liftta sled onzi fal prez mislia 1978godina beshe, ta toi be na sashtoto mnenie ,kato moeto che tam shte se xvarliat mnogo pari koito ne rastat po darvetata 1.stmaneno vaje ,koeto se vnasiia ot chujbina i niakoi koito da go prekara 2.da se smeniat rolkite po stalbovete koito sa rajdiasali 3. da se proverat do kolko sa stabilni tia stalbove ako neshto na tiax im kuca niama smisal izobshto niakoi da se zanimava i do kolkoto razbrax nai nakraia driabva da mine niakva ispekciia po sigurnosta .
I oshte edna kamara gluposti sigurno triiabva da se slojat,koito az sam propusnal ta tova za men si e e zagubena kauza ,koito iska da si:banghead::banghead::banghead::banghead:
Аватар
boian

Мнениеот Phantom » Сря Юли 06, 2005 7:01 pm

Годината беше 199... и някоя не помня кога точно но след като си спомням значи съм бил роден:).А темата за Софиянски предлагам да я бистрим в друга тема съсдадена специално за случая,но аз предлагам на фанелките да има следното: снимка на Софиянски зад решетки(като на GSM-ите)и от долу да пише: "Мястото на боклуците не е по улиците" или "Еее....събрахме се" :evil:
Phantom

Мнениеот unbekannt » Сря Юли 06, 2005 10:23 pm

Е мноу смешно предложение...хахаха...дайте да се посмеем...хахах...просто адски смешно, не знам как се сети...:offtopic:както и да е...явно всички тук ги мързи до болка...нищо де, ще почакаме да ни дадат олимпиада, само че не 2014, а 2114 и тогава все некой чужденец ще построи лифта, пък дори наново...както винаги - понеже ни мързи, да изчакаме некой отвън да дойде да ни 'оправи'...
unbekannt

Мнениеот did » Чет Юли 07, 2005 10:06 am

[quote="unbekannt"]

... да изчакаме некой отвън да дойде да ни 'оправи'...
[/quote]

Еееее, ти па ся! Подценяваш ни! Може желаещи за оправяне на лифта да няма, но ако опрем до "оправяне", мераклии бол и тук ще се намерят.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Phantom » Чет Юли 07, 2005 10:45 am

[quote="did"]

[quote="unbekannt"]

... да изчакаме некой отвън да дойде да ни 'оправи'...
[/quote]

Еееее, ти па ся! Подценяваш ни! Може желаещи за оправяне на лифта да няма, но ако опрем до "оправяне", мераклии бол и тук ще се намерят.
[/quote]

:D:D:rofl::rofl::rofl::thumb::thumb:
Phantom

ПредишнаСледваща

Назад към Архив