[size=200][OFFTOPIC][/size]
[quote="Phantom"]
Е те тук вече съм съгласен с ВихреН,това е една не лоша идея,но се съмнявам че ще го направиш,а и шанса е по малко и от 10%във всеки случей.
[/quote]
Внимавай, че говориш същите клишета като мен
[quote="unbekannt"]
Ми виж, BuxpeH, за разлика от колоездача, аз неколкократно предложих идеи, поставих въпроси за автобусите, на които той не отговори, приложих и примери, [b]а той през цялото време критикуваше, изплозвайки едни и същи клишета[/b]... Тва е, не мисля, че генерирам флууд!!!
[/quote]
Какво по-различно казах аз от Phantom???? Съжалявам, извинявам се, че ме мързеше да ти отварям очите за презентации, проекти и тем подобни - прескочих това, щото ми се струваше очевадно и ти казах крайния резултат - шанса за успех е нула процента. Ей това бяха моите клишета...
[quote="unbekannt"]
Относно предложението ти хубаво е, [b][u]обаче пичове не усещате ли че действате малко използвачески - ти сам организирай тва, направи онова пък ние после ако успееш, дружно ще ти пляскаме...и вероятно ще дойдем да ползваме мъртвия лифт...Ако очаквате да свърша всичко сам, пък вие да се ебавате и да ми говорите къв мечтателник съм, да ви предупредя, че сте в дълбока грешка!!![/u][/b]
[/quote]
Ясноо, значи bikerider е лош, сега и ВихреН и Phantom са лоши... изобщо ти можеш ли да общуваш с хора с различно мнение от твоето? Да не би аз или ВихреН, или Phantom, или hlebarka да сме постнали темата? Ето ти сега идея, нали искаше идеи, аз бълвах "флууд" и клишета, сега друг ти даде конкретна идея. Нали идеи искаше? Или пак нещо не сме те разбрали??? Как пък не можа да се усетиш и за момент, че самия ти правиш точно това, в което обвиняваш нас...
Edit: Уфффффффф

кво ли ми трябваше пак да се меся и да споря с телевизора...
[size=200][/OFFTOPIC][/size]