[quote="screamBoy"]
are be ti pa kakto si karal onowa twojto Manitu sega taka karash i Shivera, i iskash da e bilo oshte to takowa, a ? shtoto znam i hora deto mnogo si im hareswat Manitu-tata, osobeno kato powedenie w planinite.
[/quote]
ScreamBoy, и аз съм доволен от поведението на вилката - работи много мазно и нямам забележки в това отношение. Имам обаче забележки към НЕКОРЕКТНИЯ подход на Answer към клиентите им (виж по-горе)... А, и е вярно това че слагат пластмаси на места където си има натоварвания.
[/quote]
ScreamBoy, с оглед на това което каза Капитана за пластмасите искам да ти кажа нещо.
Има една хубав факт от живота, че рота войници е бърза колкото най-бавния войник.
Същото е и при вилките - една вилка е толкова здрава, колкото е здрава най-скапаната й част. И когато купя масова вилка (Black), покарам я, СЧУПЯ ПРУЖИНАТА от каране и я отворя да я ремонтирам - е те когато видя вътре ПЛАСТМАСОВА ПОДПОРА НА ПРУЖИНАТА (тоест най-натовареното място В ЦЯЛАТА ВИЛКА), която дори е издържала повече от стоманената пружина, просто не искам и да чуя повече за този производител. Това е разбира се моята гледна точка, някои хора могат да живеят с такъв компромис, аз за съжаление не мога