много хубава тема,евала на FREEMAD,вярно е че не е нито първия,нито ще е последния,но е много похвално че е поел все пак някаква инициатива по въпроса,както каза един колега рано или късно това ще се осъществи,колкото и милия ни народ да обича да върви срещу еволюцията...
Жалко е че има доста голям брой скиптици,но то като при всяко такова начинание...никое добро не остава безнаказано...В момента съм на работа и нямам възможност да помагам,но тази седмица ще прекратявам поради ред причини & в периода между идния петък,та до 15 септември,че и като почна даскало пак мога да се измъквам weekend-ите,за сега пожелавам на пича & компания успех,а по възможност да си остави тук или на лично някакъв джи ес ем за връзка,за по-нататъчна организация.Мога да помогна като за начало със поне две лопати,чук,трион & N-количество различни калибри пирони

.Знам че не е много,но като за начало това имам в наличност,мога да поразпитам и за дървен материал.Потенциалната опасност от вандали и мечоци,които могат да ни задигнат материалите за подпалки,трябва добре да се обмисли.Не съм наясно с точната конструкция на евентуалните скоци,рампи & т.н.,но трябва да е с многоточков захват,възможно най-траен и здрав & от материали негодни за употреба при сваляне,след еднократното им поставяне.