BG MOUNTAINBIKE PARK

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Grigo » Вто Сеп 06, 2005 12:53 pm

много хубава тема,евала на FREEMAD,вярно е че не е нито първия,нито ще е последния,но е много похвално че е поел все пак някаква инициатива по въпроса,както каза един колега рано или късно това ще се осъществи,колкото и милия ни народ да обича да върви срещу еволюцията...
Жалко е че има доста голям брой скиптици,но то като при всяко такова начинание...никое добро не остава безнаказано...В момента съм на работа и нямам възможност да помагам,но тази седмица ще прекратявам поради ред причини & в периода между идния петък,та до 15 септември,че и като почна даскало пак мога да се измъквам weekend-ите,за сега пожелавам на пича & компания успех,а по възможност да си остави тук или на лично някакъв джи ес ем за връзка,за по-нататъчна организация.Мога да помогна като за начало със поне две лопати,чук,трион & N-количество различни калибри пирони :D.Знам че не е много,но като за начало това имам в наличност,мога да поразпитам и за дървен материал.Потенциалната опасност от вандали и мечоци,които могат да ни задигнат материалите за подпалки,трябва добре да се обмисли.Не съм наясно с точната конструкция на евентуалните скоци,рампи & т.н.,но трябва да е с многоточков захват,възможно най-траен и здрав & от материали негодни за употреба при сваляне,след еднократното им поставяне.:dunno:
Grigo

Мнениеот Shady™ » Вто Сеп 06, 2005 1:06 pm

Абе ще сложим неква табела "Обекта се охранqва от Бла бла бла(тоест некво име дето го нqма)"И че извършителите ще се накзават и издирват....(бе пак неква измишлиотина)... бе с 2 думи - да си осигурим още мъничко самочувствие че тоq парк нqма мърдане ;)
И все пак в живота нqма нищо 100% сигурно :( .
Бтв с кой номер маршрутка/рейс се ходи ? И колко е пътqт ако е с колело човек :)
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот afterburner » Вто Сеп 06, 2005 3:59 pm

[b][size=134][color=red]"Intruders will be shot! Survivors will be shot again!"[/size][/color][/b]
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Мнениеот Disclaimer » Вто Сеп 06, 2005 9:49 pm

hahahahahaha
"Imagination is more important than knowledge."
Disclaimer

Рейтинг: 1200

Мнениеот FREEMAD » Сря Сеп 07, 2005 2:27 pm

:banana:HELLO!!! леле...аз са си идвам от въпростното местенцИ и виждам колко сте писали...та са шашнах:clap:
тия дни пак ще ходя за да говоря с кмета защото беше в провинцията:smash::smash::fire:
:hbang::spin::spiny::spin::spiny::spin::spiny::hbang:
а иначе вече е 100% сигура че на 12 понеделник сме там:jump:
223
Аватар
FREEMAD

Рейтинг: 1240

Мнениеот Shady™ » Чет Сеп 29, 2005 9:13 am

И... ?:angel::angel2::baby::D:clover::confused::praying::P
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот did » Чет Сеп 29, 2005 1:45 pm

хайде бе хора, кажете къде го направихте това чудо. тва нали е [i]BG MOUNTAINBIKE PARK[/i], не секретна база на НАТО. Дайте адреса и да идваме да караме.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Morpher » Чет Сеп 29, 2005 7:20 pm

[quote="did"]

хайде бе хора, кажете къде го направихте това чудо. тва нали е [i]BG MOUNTAINBIKE PARK[/i], не секретна база на НАТО. Дайте адреса и да идваме да караме.
[/quote]

Мечтиииии....мечти :)
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот EmZo » Чет Сеп 29, 2005 11:42 pm

Много интерестна тема, фабулата върви като в роман на Чейс, направо я следя кат средностатистичски тийнейджър "Приятели" и средностатистически пенсьонер "Селесте"! Няма да мога да спя! Чакам с нетърпени развитието!
:angel2::angel2::beer::clap::o):eyebrow::look::spin::spin::spin::):spin::spin::):):):thumb:;);):splat::splat::splat::splat::splat::splat:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот Morpher » Пет Сеп 30, 2005 6:19 pm

Бе и аз чаках на света гора някой да направи, ама никой не направи нищо и са фанахме с Рачката и сами си го направихме виража ;)

П.С. Приятно чакане
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот axelmax » Съб Окт 01, 2005 12:47 am

къде на 20Км
има места в краините квартали

за Dj парк или трасе незнам как се казва ,мове да се използва некои изоставен строеж където има мно бабунки,които чекат да се обработят
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот shaggy86 » Съб Окт 01, 2005 8:51 am

@axelmax да прав си може ,но проблем е какво ще стане след това,все пак земята е на някой ,предстви си ти как би реагирал ако имаш земя и някой си построй паркинг отгоре примерно,тъпо е да се трудите(аз заминавам и няма да съм в бг да помагам) и после някой да го смаже,значи ако Фреемад прави нещо то поне трябва да се огради или дасе намери кой да го пази,1 кило мрежа е 15-16 кинта и стига за 4-5 метра.Аз познавам хора с по 2-3 врати на вилите си с камери и сот и пак ги грабиха,мангалите са луди копелета така че :angfire::flamethr::fire::gnasher::qright:
трябва да се помисли сериозно за тези неща,но ако ще се забавлявате дава дни над 1 пад с мотиките то мястото е мотопистата на Камбаните:roll2:
късмет и дано стане!
едит:освен това без камион и багер трябва да сте поне 100 човека за да има смисъл,ние в квартала след един дъжд поравяхме калните следи от гуми на игрището за футбол и бяхме 30 човека,за 1 час се скапахме а оправихме само 3/4 за 30 мин копане с кирката имах 2 мазола така че копането не е песен,а и дървеният матрЯл не е евтин.....
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот axelmax » Съб Окт 01, 2005 9:09 am

кои е казал,че зямята ,която FREEMAD е законно негова ,кмета му е казал ама кметовете се смнят дори и на село,такаче

аз н говоря за нешо грандиозно

например обеля там само индианци няма,има много земя

например младост
абе има много места които не са много далече

ама тук некои беше казал, че по малко да стоим пред комповете и да се размардаме ,че колелата ни ръждяха

скокове и тем подобни се правят от групи хора, които карат заедно и се познават и знаят, че като по4нат нещо нема да го изостяват
Аватар
axelmax

Мнениеот Cveti » Съб Окт 01, 2005 12:17 pm

[quote]

например обеля там само индианци няма,има много земя

например младост
абе има много места които не са много далече

[/quote]

Не знам дали имаш идея с каква скорост земята по крайните квартали се превръща в бензиностанции,паркинги,хипермаркети и други.Някоя сутрин ще се събудите и на мястото на вашия байк парк ще има дупка.
Cveti

Мнениеот Cocko » Съб Окт 01, 2005 12:51 pm

А в Унгария търговските центрове правят байк- паркове и градинки. Да, в унгария, където нямат и един хълм са се организирали и строят, а тук дето имаме толкова планини, нищо не правим.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Мнениеот EmZo » Съб Окт 01, 2005 4:41 pm

@axelmax немаш равен!:bowdown::bowdown::bowdown:
@morpher На света гора сте направили виражче ли бе?! :spin::beer::bouncy:?!! Я дай подробности... къде точно яко ли е и тн.?
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот axelmax » Съб Окт 01, 2005 10:16 pm

[quote="Cocko"]

А в Унгария търговските центрове правят байк- паркове и градинки. Да, в унгария, където нямат и един хълм са се организирали и строят, а тук дето имаме толкова планини, нищо не правим.
[/quote]

не съм казал никъде за байк парк и казах само да се използват бабуни от замразен строеж

ами многоя сно че ще го застроят бре нали пари требе да се перат
инак според теб кое ева несто което ,ще бъде неприкоосноивенно?/

не виждаш ли,че скокчета се правят на всекаде кадето има условия и като некои ги разруши ,и застрои се правят нови и тва е

@EmZo-мерси ,ама нема да те питам в къв смисъл го казжаш :)
Аватар
axelmax

Предишна

Назад към Архив