Аз да кажем си направих нова корона на SR Suntor XCP и мисля ,че е доста по добра от заводската която строших на 3

Ето и малко снимки -

Нека и други да покажат свойте изобретения

Мисля, че нещата в този форум взеха да преминават здравословната граница...

:rofl::rofl:
:rofl::rofl:

ама побързай, че след малко повече от 3 седмици почва тоталното изпростяване
 ама побързай, че след малко повече от 3 седмици почва тоталното изпростяване 

16 годишен най-много да съумее да си направи че*ия.Мисля, че е искал да каже "направиха ми" ама пусто желание за показност:D
16 годишен най-много да съумее да си направи че*ия.Мисля, че е искал да каже "направиха ми" ама пусто желание за показност:D
 Ако се откажеш да ядеш дипломата и я замениш със свинското, бих се включил и аз. Виното от мен.
Ако се откажеш да ядеш дипломата и я замениш със свинското, бих се включил и аз. Виното от мен.

кво ти пука кво има вътре
 кво ти пука кво има вътре 

:bulb:
:bulb:
 :8D::lol:
:8D::lol:

, за Логан и Зуум ще ти кажа само, че аргумента ти е некоректен, защото незаслужено игнорираш момента с таргет групи, цени на дребно и проблемчета като например какви материали/методи са нужни, за да се вместиш в ограничен бюджет, но все пак да дадеш някакво качество и да е доволен маркетинг отдела. Доста по-трудна задача от това да дадеш на фрезист да ти изработи здрава
, за Логан и Зуум ще ти кажа само, че аргумента ти е некоректен, защото незаслужено игнорираш момента с таргет групи, цени на дребно и проблемчета като например какви материали/методи са нужни, за да се вместиш в ограничен бюджет, но все пак да дадеш някакво качество и да е доволен маркетинг отдела. Доста по-трудна задача от това да дадеш на фрезист да ти изработи здрава  корона еднократно. Дай на фрезиста още две задачки: лимит на теглото без компромиси в здравината плюс възкъсо време за изработка... и гледай сеир. Не искам да се бъркам и да развалям кефа на FasTmaN от произведението (явно му върши работа), но все още смятам това за опасна линия. Не всички фрезисти са добри като тези на FasTmaN (триста грама и един месец
 корона еднократно. Дай на фрезиста още две задачки: лимит на теглото без компромиси в здравината плюс възкъсо време за изработка... и гледай сеир. Не искам да се бъркам и да развалям кефа на FasTmaN от произведението (явно му върши работа), но все още смятам това за опасна линия. Не всички фрезисти са добри като тези на FasTmaN (триста грама и един месец  ). Не е ли по-добре да се изкарат малко парички и бързо и безопасно да се купи друга (по-хубава) вилка? Затова говоря за "свинче-звънче", тунинговани Голфове и прочие
). Не е ли по-добре да се изкарат малко парички и бързо и безопасно да се купи друга (по-хубава) вилка? Затова говоря за "свинче-звънче", тунинговани Голфове и прочие  

:praying:
:praying:

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта