Мъкаааа...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мъкаааа...

Мнениеот Jacket » Чет Ное 13, 2003 4:14 pm

Малко е старичко, но това нещо ТРЯБВА да се види..... ужас, не е човешко...
http://www.standartnews.com/archive/2003/06/27/folio3/index.htm

Ей на това се смях 5 минути като дебил:
Колоездачите знаят, че една от най-мощните компании, които сега произвеждат мобилни апарати, са започнали от производството на гуми и при тях качеството е гарантирано.

Не не нееее не може да бъде :D:D:D:D
И да, писано е от жена... ;)

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Рейтинг: 2000

Мнениеот MOD » Чет Ное 13, 2003 4:59 pm

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ако искате да минете "тънко", може да намерите колело втора ръка от приятел, от битака или от магазини край Женския пазар. Дори тогава добрите колела са над 100 лв.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne e istina prosto :D:D:D

"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот evergreengirl » Чет Ное 13, 2003 5:26 pm

hahahahahahaha:D:^:uauuuuu oh 4e sme6nooooo:D:D:D

don't let nothing ride you!
don't let nothing ride you!
evergreengirl

Рейтинг: 1200

Мнениеот tuba » Чет Ное 13, 2003 5:53 pm

basi
tova spori po absurdnost
s kursuvata rabota po
informatika na studentka
v UNSS v koqto se razpravqshe
che 32bitovite kompiutri
izpylnqvali po 32 instrukcii
za 32 secundi
tuba

Рейтинг: 1700

Мнениеот Harka » Чет Ное 13, 2003 6:33 pm

Xm ako triabva da napravim analiz na napisanoto ot mnogouvagavanata avtorka na tozi xm interesen tekst,moge da se zakluchi,che tova e edin ochevaden primer za tova,kak ne triabva da se zachvastasch s nesto ot koeto si niamasch poniatie,zastoto v protiven sluchai se poluchava bezsmisliza.I taka tova e ednoto.Drugoto e che iavno avtorkata niama osobeni poznania po tova,kak se pische logicheski svarsan tekst.Prosto e nachvarliala vsichko,koeto i e minalo pres glavata.I tova e gurnalist?Xm ne mislia,che e smeschno-galko e.
Аватар
Harka

Мнениеот uha_rampage » Чет Ное 13, 2003 8:04 pm

:D:Dbicykle - буаххахахахахахах :D

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот ADVENTURER » Чет Ное 13, 2003 8:33 pm

Много ТЪПО писане,
защото това не може да се нарече текст!!!
Журналистката не си е научила урока добре.
Ако е извесна ще привличе доста смях с тази статия!!!
Такива неша трябва да се показват даже и по TV-то
за да видят колко са интелигентни нашите така наречени
журналисти!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ADVENTURER

Мнениеот jokata » Чет Ное 13, 2003 8:54 pm

[quote="Jacket"]

Ей на това се смях 5 минути като дебил:
[quote]Колоездачите знаят, че една от най-мощните компании, които сега произвеждат мобилни апарати, са започнали от производството на гуми и при тях качеството е гарантирано.[/quote]

[/quote]

А дали е смешно, че в спортната редакция на БНТ работят хора, които и хал-хабер си нямат от МТВ... вие преценете.
Когато се провеждаше тазгодишния шампионат по планинско колоездене в Драгалевци имаше екип, който направи репортаж (естествено съвсем кратък - нищо изненадващо, както обикновенно). Заснет беше доста материал, може би около 30~40 минути, анотацията за който бе: [i]"Национален шампионат по [b][u]горско[/u][/b] колоездене"[/i] :D:D:D:D:D:D

Не знам, сигурно според тях [b]mountain[/b] означава гора, а не планина...

Аз знам, че нищо не знам...
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот Shimana » Чет Ное 13, 2003 10:44 pm

Shimana

Мнениеот screamBoy » Чет Ное 13, 2003 10:57 pm

basi
gorkite mladi momicheta, samo im nabiwat kakwa e modata w momenta
btw i na men sa mi kazwali che Nokian e razwila i otdelenieto si Nokia (t.e. dyshterna firma)

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот MOTuKATA » Чет Ное 13, 2003 11:05 pm

kfo trqbva da gi pluete jurnalistite.te prosto ne razbirat i tova e.ne mislq 4e kato ne razbirat ne trqbva da pi6at.smisal samo nie xva6tame 4e vsastnost te pi6at pulni gluposti.
ama trqbva da priznaq 4e pro4etox masa gluposti,no ne mislq 4e trqbva da vinim edin jurnalist za neznaniqta mu v na6ata "oblast"(ako moga taka da se izrazq).puk i avtorkata na tova pisanie pokazva uvajenie kum kolelata!tai 4e ne q pluite mnogo
MOTuKATA

Мнениеот jokata » Чет Ное 13, 2003 11:09 pm

[quote][i]...поправката на изкривена капла ще ви струва от 15 до 75 лв.[/i]
[/quote]

А-у-у-у-у... какво е това, бе...
Леле-мале... :?::?::?:
От сега нататък, изправям капли :^::^::^:, взимам по 50-тачка... на капла
Ей така се печелят кинти! :D

Аватар
jokata

Мнениеот Jacket » Пет Ное 14, 2003 12:09 am

Олеле, още имало.... ще падна...

[quote]Когато избирате колело, гледайте скоростите, амортисьорите и спирачките. Дисковите спирачки са по-добри от живачните[/quote]

Ужас....

MOTuKATA, глей сега, ако тая бедна женица си ги обсъжда тия работи с приятелките никой не може да я вини за нищо че дрънка глупости, ама тва да го направиш публично достояние, че и да се пишеш журналист... най-малкото вестника излагаш.
Пък за спортните новини по телевизията... ми те отдавна се превърнаха във футболни новини с примеси...
Иначе в телевизията нещата стоят малко кофти, защото по един материал работят много хора и един да не си свърши работата прецаква всичко.
Имам един познат оператор от Нова ТВ, човека си е направо ветеран в областта, снимал е къде ли не цял живот и тази пролет на състезанието по културизъм снима през цялото време, беше направил страхотни кадри (по-късно гледахме необработения филм), но това, което видяхме по новините беше пълна пародия... на коментаторката явно й се спеше, говореше за "фини и стройни женски фигури", а в същото време дават абсолютната по културизъм, която беше всичко друго, но не и фина... и такива работи...

Аватар
Jacket

Мнениеот uha_rampage » Пет Ное 14, 2003 12:50 am

buhahahahahahaha 15 do 75 buahahahah!
ama ne e sme6no! vie znaete li kfo e da izpravite kapla?

vzimate edin 4uk i po4vate da q nalagate, nalagate, nalagate... dokato ne stane tunka kato list... sled tova se oguva i taka stava!

taka 4e ne krivete 4e shte si otvorite masa rabota :D

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Windstream » Пет Ное 14, 2003 6:03 am

Абе я оставете жената на мира, явно е че хабер си няма от велосипеди. Ама на нея не й е това работата, дали са й тема и тя просто е пообиколила няколко магазинчета и явно е подбрала най-големите глупости които са й наприказвали там. На мен друго ми е чудно, тоя вестник не е нейна собственост т.е. всеки материал който се публикува първо трябва да мине през редакторите, те именно къде са дрямали като са преглеждали тия дивотии?!:}): Щото тоя брой го четох като излезе и няколко пъти се задавих от смях, особено тая живачна спирачка направо ми взе акъла (доколкото изобщо го имам) - като се има предвид че барабанните спирачки в България са като бели лястовици явно става дума за т.нар. rim brakes без значение дали са тип V-Brake или "кантарчета"... абе момчета и момичета, осъзнавате ли какъв таралеж сме си сложили в гащите като сме без дискове??? Че то при всяко по-сериозно спиране калодките загряват и бас хващам че живака се изпарява, а ние си го дишаме щастливо като циганче лепило!!! И не стига това ами и като се износят вместо веднага да захвърлим отровата ние тичаме към най-близкия магазин за следващата си доза... Какво отношение към българската природа само, то в София смог вече може и да няма, но благодарение на велосипедните спирачки сигурно скоро като си счупите медицинския термометър ще можете да си го напълните наново с дъждовна вода... Егати простотиите :})::})::}):

[b][color=red]Murr Miay![/color][/b] :^:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот did » Пет Ное 14, 2003 9:13 am

[quote="Jacket"]

Малко е старичко, но това нещо ТРЯБВА да се види..... ужас, не е човешко...
[url]http://www.standartnews.com/archive/2003/06/27/folio3/index.htm[/url]

[/quote]

MTB = "бегачи за планински условия с по-широки гуми".
Това е достатъчно:)!

Всъщност, май единствената статия в тоя вестник, в която се споменава на място думата "велосипед", е в смешната рубрика:
[url]http://www.standartnews.com/archive/2003/09/06/society/s3835_4.htm[/url] - предпоследния виц. Може би и другата статия е била за тая рубрика, просто са се объркали и са я отпечатали на неподходящо място.
... ама сега като гледам, то май и вицовете им са в рубриката "общество"... Абе...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ADVENTURER » Пет Ное 14, 2003 6:57 pm

Както се спомена вече МЪКА!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(
ADVENTURER

Мнениеот КапитанПланета » Пет Ное 14, 2003 8:34 pm

Аз пък не чета вестници и не гледам телевизия :})::D[:p]. Е, добре де... малко се изсилих... По телевизията гледам по някой филм (художествен или научнопопулярен), но много рядко, защото рядко има нещо стойностно и ако попадна на такова, обикновено съм го гледал вече. За новините - един бърз преглед на няколко сайта, колкото да знам какво става по света и у нас, като посещавам новинарски сайтове, които гледат само да информират а не правят изводите си вместо мен.
Чета си хубави книжки, слушам си хубава музика и си живея спокойно живота. :8D:

[img]http://www.reach.net/~bbc/photos/fist[/img][img]
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот jokata » Пет Ное 14, 2003 9:53 pm

Вижте какво е истинска мъка... и какво се случва понякога, когато човек попадне на "добри съветници". Ето [url=http://extremno.com/forumi/index.php?act=ST&f=6&t=547&s=7ef3290915bd8a4ca4edfadfd6c567e7]ТУК[/url] [:0]

Ето и кратък цитат:
[i]"... и така зверски друса, чак ме заболяват ръцете на предната вилка, не разбирам защо, но просто е ужасно и смятам, че е нормално да ми създава проблем. Колкото до ходене на лекар, ходих и той просто ми каза,че "нищо ми няма, трябва да мине малко време и ще ми мине ; и да спра да карам, защото дали съм знаел колко хора са останали импотентни от каране на колело " - и то с голям авторитет. С две думи - не зная какво да правя. Май зарязвам колелото и толкова. А това е равностойно на някакъв вид осакатяване. Толкова обичах да карам! но, изглежда няма решение на проблема. Станало ми е нещо, неясно какво, поради което не мога да карам повече и това е всичко. Наистина, ужасно."[/i]

No Coment!

Аватар
jokata

Мнениеот Jacket » Пет Ное 14, 2003 11:11 pm

Не мога да отворя точно сега extremno.com, за да видя цялата тема, но по принцип е хубаво от време на време да слушаме и докторите, колкото и тъжна да е истината... имам познат, с който доста карахме през лятото, но след едно доста дълго изкачване краката му се подуха зверски и вечерта ми се обади от Пирогов... оказа се че имал артрит и добре, че беше колелото, защото иначе кой знае кога щеше да разбере... Лекарите са му казали че не трябва да кара поне една година и той не кара... и постъпва много правилно, защото ако не слуша докторите кой знае каква беля може да си донесе.

а КапитанПланета, евала за логото :) Кефи ме. Аз също съм като теб. Телевизия, вестници и т.н. предпочитам да не знам, че съществуват. По-"добри" средства за масова промивка на мозъци няма... даже радио вече не може да се слуша от противни реклами. То е ясно, че и телевизията и радиото се издържат 90% от рекламите, ама поне да има някакви критерии, защото 99,9% просто не се търпят, като първо място май държат рекламите на Мтел (тези по радиото особено с превъзбудените женски гласчета), ама стига че почнах да дълбая в друга тема...

Аватар
Jacket

Мнениеот jokata » Съб Ное 15, 2003 12:21 am

Jacket,

[quote="Jacket"]
... но по принцип е хубаво от време на време да слушаме и докторите, колкото и тъжна да е истината...
[/quote]

абсолютно си прав, дори не само от време на време :D. Но мисълта ми е друга, момчето просто е имало нужда от нова седалка. Оплаква се, че го болят (balls)-както се е изразил, като кара по паветата и "лунните кратери", с които са осеяни софииските улици. Иначе самия пич не е никак в час, горкия, и така и не се е сетил къде е проблема му.

[quote="Jacket"]
Лекарите са му казали че не трябва да кара поне една година и той не кара... и постъпва много правилно, защото ако не слуша докторите кой знае каква беля може да си донесе.
[/quote]

А на него доктора хем му казва, че нищо му няма и [i]"трябва да мине малко време и ще му мине"[/i], след това обаче дали [i]"знаел колко хора са останали импотентни от каране на колело"[/i].
Е това какво е??? Аз досега за такова нещо не съм чул, което не значи че е невъзможно разбира се, но ми се струва че прекалено го е уплашил. И аз съм изпадал в подобна ситуация от неудобна седалка, но ме болеше задника :D (предполагам, на всеки, който e карал българско колело му се е случвалой все някога). Проблема се реши с една Selle Royal 8400DG (със силикон).

Не знам дали въпросния доктор не е отказал пича от MTB изобщо...

Пази Боже от такива [color=red][b]doctor of medicine[/b][/color]...

Аватар
jokata

Мнениеот 4getcredo » Пет Ное 21, 2003 12:00 pm

А пък в днешната (21.11.) притурка на в-к Дневник има много приятно материалче за mountain bike. Вижте разликата! Без много приказаки се говори за неща, които въпреки страничната позиция на журналистката, се вижда, че са достигнали до съзнателните и чувствени възприятия.
:8D:
Ама как се изразявам само!!! ;):8D::D[:p]
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Назад към Архив