Jacket,
[quote="Jacket"]
... но по принцип е хубаво от време на време да слушаме и докторите, колкото и тъжна да е истината...
[/quote]
абсолютно си прав, дори не само от време на време

. Но мисълта ми е друга, момчето просто е имало нужда от нова седалка. Оплаква се, че го болят (balls)-както се е изразил, като кара по паветата и "лунните кратери", с които са осеяни софииските улици. Иначе самия пич не е никак в час, горкия, и така и не се е сетил къде е проблема му.
[quote="Jacket"]
Лекарите са му казали че не трябва да кара поне една година и той не кара... и постъпва много правилно, защото ако не слуша докторите кой знае каква беля може да си донесе.
[/quote]
А на него доктора хем му казва, че нищо му няма и [i]"трябва да мине малко време и ще му мине"[/i], след това обаче дали [i]"знаел колко хора са останали импотентни от каране на колело"[/i].
Е това какво е??? Аз досега за такова нещо не съм чул, което не значи че е невъзможно разбира се, но ми се струва че прекалено го е уплашил. И аз съм изпадал в подобна ситуация от неудобна седалка, но ме болеше задника

(предполагам, на всеки, който e карал българско колело му се е случвалой все някога). Проблема се реши с една Selle Royal 8400DG (със силикон).
Не знам дали въпросния доктор не е отказал пича от MTB изобщо...
Пази Боже от такива [color=red][b]doctor of medicine[/b][/color]...
Аз знам, че нищо не знам...
Човек без идея е като риба без велосипед.