[quote="Alien"]
1. Такам. На първо време искам да питам какво означава луфт във вилка или където и да може да се получи. Как може да се получи, как мога да разбера, че се е получил, оправя ли се, как, къде.
2. Относно гумите и зимното каране. Аз съм с гуми 1.95 и чувам, че било много по-добре/готино/лесно и т.н. да се кара с по-големи, примерно 2.1 или 2.35. Та да ми кажете някакви марки/модели, които знаете че са добри и стават както за зимно каране по сняг, така и през лятото, защото не искам да си сменям гумите всеки сезон нали

Кое е по-хитро да си взема - 2.1 или 2.35? Освен това дали ще мога да си сложа толкова големи (2.35 примено) на моето колело - някои от вас го знаят, за другите - Cross Columbia? А и ще трябва ли да се сменят вътрешните гуми или ще мога да си карам със същите?
3. Тука да ви питам за поддръжката на колелото. Та въпроса ми е дали поддръжка се пише с две 'д' -та или с едно?

не бе, бъзик. Чудя се какво трябва да му се поддържа на колелото? ТРЯБВА ли да му се смазва веригата (често)? ТРЯБВА ли да се мие от кал/боклуци? И още куп "трябва ли". Та питам какво наистина трябва да се прави, за да остане колелото максимално дълго здраво и в движение. Защото, да ви кажа, адски много ме мързи да си смазвам веригата и не знам си к'во друго. А и освен това споменете някои хубави "мазила" ако не е проблем

. Айде стига толкоз, че ви затрупах с въпроси.
А и последно - приятно искарване на новата година - и внимателно с алкохола да не стане

. Айде със здраве!
"The very first essential for success is perpetually constant & regular employment of violence."
Adolf Hitler
[/quote]
1. луфт се получава когато се износят уплътняващите втулки (bushings). можеш да го усетиш като хванеш короната и арката и се опиташ да ги разчекнеш напред-назад. Това с спирачката не е сигурен индикатор, щото лъже особено при v-brake, където често има луфт в самата спирачка.
2. винаги е по-добре да караш в мокри и кални условия с дебели гуми.
това на теория важи и за снега - колкото по-дебели гуми имаш, толкова по-малък относителен натиск имаш върху снега и толкова по-малко затъваш. което е чудесно ако имаш мотор. обаче ако трябва ти да въртиш в мек сняг с дебели тежки гуми, веднага се разбира защо дебелите гуми са лоша идея за мек сняг. за сняг ти трябват най-много 2.1 балон. дори ако въртиш повечко в снега, можеш да сложиш и 1.95 отзад
3. всяко нещо трае повече когато се поддържа. през зимата аз си чистя веригата всеки ден и смазвам през 2-3 дни. за смазката виж архивите, много сме писали по въпроса.
всяка вечер го минавам с едно парцалче и на 2-3 месеца разглобявам главините, чистя ги и ги смазвам. чат пат разглобявам и колелцата на обтегача да им смажа лагерите.
Странен лозунг имаш, дано не го прилагаш на практика
[b]Do, or do not - there's no try...[/b]