[quote="PtD"]
[quote="M1010X"]
че [color=red]то ако е в България[/color] не би ли трябвало да има качена кирилица (от какъвто и да е тип; дори и flex type)?
[/quote]
Не сме всички в България, нали?
[quote]
а и ако админът се е занимавал дотолкова, че да маха Internet Explorer-а (очевидно най-съвместимият браузър)
[/quote]
Най-съвместим е със себе си.
[quote]
и да качва алтернативни, защо не е качил и някаква бг клавиатура ([color=red]това при положение, че е на win[/color], де)?
[/quote]
Ами ходи му обяснявай на админа, че е идиот, задето не ти е сложил БГ клавиатурa, че ти искаш да пишеш насам-натам в разни форуми на кирилица от служебното PC
Предполагам, ще ти обърне внимание, като:
а) Веднага се обади на шефа
б) Веднага ти блокира IP-то на форума
Или пък друг случай: питаш го защо, по дяволите, на тая Sun станция няма Internet Explorer, най-съвместимия браузър?

Барем една кирилица да бяхте турили, да мога да си пиша из форумите!
[quote]
а какъв е ефектът, като не работи на други браузъри? форумът е недостъпен или просто не можеш да се възползваш от наличието на кредор?
[/quote]
Познай.
Edit: една мъъъъничка запетайчица... Кво да се прави, професионална деформация - иначе няма да мине компилацията
[/quote]
искам само да погледнеш нещата, които съм [color=red]оцветил[/color]. само това. и после да си помислиш дали постът ти има някакъв смисъл или си е само поредното заяждане. загледай се хубаво. защото на мен ми омръзна да се занимавам с някой, на който му се пишат глупости и се чуди за какво да се хване. ако не можеш да кажеш нищо смислено по темата, просто не казвай нищо. аз спирам, защото казах всичко, което имах да кажа. това е.
п.с.

кирилицата само по форуми ли се ползва?